Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Şubat/Mart 2014 Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
monoscope said:

said:
Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Amasya, Tekirdağ, Adana, Muş, Çanakkale, ayrıca nadiren Kütahyada da kalabilirsiniz bir ihtimal Kıbrısa çıkma olasılığıda var. ALLAH herkese kolaylık versin. Hayırlı tezkereler diliyorum.

böyle bi yorum yapmışlar havacıların gidebileceği usta birlikleri için bakalım. ya ben aslında üzüldüm title'ım muhafız :(

fıstık gibi guardian olmuşsun. bana denizci veya havacı olacağımı garanti etseler yarın giderim ancak amele gibi karada takılma olayı da olduğundan ayak sürüyorum.
Mesaj tarihi:
Eğitim Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ

Esas Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ

Bakım Sınıfı kısa dönem er.

Varmı Denizli ile ilgili bilgisi olan? Sürgün yeri felan gibi bişler duydum ama hayırlısı :D
Mesaj tarihi:
foçaya gidecek olan var mı?

varsa askerliği hell seviyesinde yapacağı için şimdiden destek olalım.

foça askeri kampında izcilik yapmıştım her türlü deniz ve kara canlısının saldırısına uğramıştık. sıcak ve iğrenç bir yer.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar benimle ayni yere dusen var mi ?

Eğitim Birliği : 4 ÜNCÜ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / TRABZON MERKEZ / TRABZON
Esas Birliği : 8 İNCİ KOR.HV.SVN.TB. 1 İNCİ 20 MM.LİK ÇEK.HV.SVN.BT. / VAN ERCİŞ / VAN
Sınıf: HAVA SAVUNMA
Statü: KISA_DÖNEM ER
Sevk Bitiş: 07/02/2014
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Eğitim Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ

Esas Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ

Bakım Sınıfı kısa dönem er.

Varmı Denizli ile ilgili bilgisi olan? Sürgün yeri felan gibi bişler duydum ama hayırlısı :D

ben varım,
ikmal sınıfındayım.

11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK.
Mesaj tarihi:
elesso said:

spark ne farkediyo abi gez toz işte 1.5 ay daha

Boş boş delirir la adam :D

@Goering sevindim :) Gideceğimiz yer ile ilgili bilgi edinirsen ö.m gönderebilir misin? Ben pek birşey bulamadım.
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Baya bi sıkıcı da olsa çok kıyak bi askerlik seni bekliyor kıprısta gerçi imkanların kısıtlı olabilir galiba 3 tane yer varmış orada gel gör ki t shirtle nöbet falan beklicen :D
Mesaj tarihi:
Goering said:

kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya

gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam?

pazartesi gibip silüs mü sülüs mü ne öyle bir kağıt alacağız orada hangi gün yazıyosa ona göre gideceğiz.
  • Yeni Oluştur...