Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çok fazla jandarma var ya hem sözlük hem donanımhaberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Egitim tekirdag cerkezkoy Esas tekirdag corlu insaat emlak bolge bsk. Istihkam Olm kutugum edirne lan wtf. Mart icin swap ver spark. Oyun bitmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Evet hele DH de sanirim 30 kisi fln var Kastamonu acemilik olan. Gerci bir bakima iyi aslinda internetten bir haber insanlarla takilmaktansa belli bir seviyede oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ne swapi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sparkcaster said: ne swapi lan Haci martta istiyodum ben. Ona göre ayRlamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Abi kastamonu turkiyenin en buyuk egitim birligi normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 monoscope said: said: Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Amasya, Tekirdağ, Adana, Muş, Çanakkale, ayrıca nadiren Kütahyada da kalabilirsiniz bir ihtimal Kıbrısa çıkma olasılığıda var. ALLAH herkese kolaylık versin. Hayırlı tezkereler diliyorum. böyle bi yorum yapmışlar havacıların gidebileceği usta birlikleri için bakalım. ya ben aslında üzüldüm title'ım muhafız :( fıstık gibi guardian olmuşsun. bana denizci veya havacı olacağımı garanti etseler yarın giderim ancak amele gibi karada takılma olayı da olduğundan ayak sürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Eğitim Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ Esas Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ Bakım Sınıfı kısa dönem er. Varmı Denizli ile ilgili bilgisi olan? Sürgün yeri felan gibi bişler duydum ama hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 foçaya gidecek olan var mı? varsa askerliği hell seviyesinde yapacağı için şimdiden destek olalım. foça askeri kampında izcilik yapmıştım her türlü deniz ve kara canlısının saldırısına uğramıştık. sıcak ve iğrenç bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kastamonu brosur Resim acilmayabiliyor patide linkte attim. http://www.jandarma.tsk.tr/tanitim/Egt_Kligi_tanitim_metinleri/11)%205'%C4%B0NC%C4%B0%20J.E%C4%9ET.A.K.LI%C4%9EI%20(KASTAMONU).htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Arkadaslar benimle ayni yere dusen var mi ? Eğitim Birliği : 4 ÜNCÜ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / TRABZON MERKEZ / TRABZON Esas Birliği : 8 İNCİ KOR.HV.SVN.TB. 1 İNCİ 20 MM.LİK ÇEK.HV.SVN.BT. / VAN ERCİŞ / VAN Sınıf: HAVA SAVUNMA Statü: KISA_DÖNEM ER Sevk Bitiş: 07/02/2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bu arada Kastamonu acemilik icin cevremden aldigim duyumlara gore TR de en ideal yerlerden imis kantini cok problem ve saha cok genis olmasi disinda genelde rahat geciyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ağrıda falan yapmaya razıydım ben şubat olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 spark ne farkediyo abi gez toz işte 1.5 ay daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 D@rkwish said: Eğitim Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ Esas Birliği : 11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / DENİZLİ MERKEZ / DENİZLİ Bakım Sınıfı kısa dönem er. Varmı Denizli ile ilgili bilgisi olan? Sürgün yeri felan gibi bişler duydum ama hayırlısı :D ben varım, ikmal sınıfındayım. 11 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 elesso said: spark ne farkediyo abi gez toz işte 1.5 ay daha Boş boş delirir la adam :D @Goering sevindim :) Gideceğimiz yer ile ilgili bilgi edinirsen ö.m gönderebilir misin? Ben pek birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çaktırma abi moral veriyoruma sdfg yoksa beklenir mi bu stresle 1.5 ay daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Acemilik manisa ustabirligi kıppprıs çıktı bana da. Topçu (mortar/support gidiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Edriel said: Baya bi sıkıcı da olsa çok kıyak bi askerlik seni bekliyor kıprısta gerçi imkanların kısıtlı olabilir galiba 3 tane yer varmış orada gel gör ki t shirtle nöbet falan beklicen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Acemilik İzmir Usta birliği Belçika shape Hadi görüşürünk gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Why high one why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Goering said: kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam? pazartesi gibip silüs mü sülüs mü ne öyle bir kağıt alacağız orada hangi gün yazıyosa ona göre gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar