bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kıbrıs sürgün yeridir, kolay gele kıbrıstan atılanları bize urfaya gönderiyorlardı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi iyi değil mi kıbrıs ya kötü yere mi düştüm lan herkes iyi diyo seviniyordum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 df said: nereden bakılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Askere gidecek olsam kıbrıs iyi olabilirdi aslında. Tatil modunda geçerdi işte askerlik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mobil uygulamadan bakılıyormuş banada arkadaş baktı ss attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 terrör olmayan her yere sevin ya, zorlanmak dert değil herkes heryerde zorlanabiliyor, onun şehirle falan çok alakası yok. birlikte pislik bir komutan olur, sününürsün en güzel şehirde bile. terrör olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 pazartesi işe gitmicem lan ne garip duygu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ulan şaka gibi doğu akdeniz üniye gidip yazılım mühe kayıt yaptırdıydım 2 sene önce kayıt sildirdim geldim şimdi aynı yere askerliğimi yapmaya gidicem. Bakın şöyle yazıyo bende Eğitim Birliği: 1 İNCİ P.EĞT. TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ /MANİSA Esas Birliği: 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 61 İNCİ P.A 1 İNCİ P.TB.KH VE KH.DES.BL MEBS TK./ MAGOSA / MAGOSA Statü: KISA DÖNEM ER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 said: Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Amasya, Tekirdağ, Adana, Muş, Çanakkale, ayrıca nadiren Kütahyada da kalabilirsiniz bir ihtimal Kıbrısa çıkma olasılığıda var. ALLAH herkese kolaylık versin. Hayırlı tezkereler diliyorum. böyle bi yorum yapmışlar havacıların gidebileceği usta birlikleri için bakalım. ya ben aslında üzüldüm title'ım muhafız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mart yerine şubatta gitmek için yapabileceğim bişey var mı lan, şubeye gitçem sorcam bişey diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 havacı olan adam üzülmez abi, saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi bütün gün nöbet tutucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 web de de açıklandı beyler bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 belli olmaz o, dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Abi Allah yardımcınız olsun askerlik zor zanaat :) inşallah embesil bir komutanla muhatap olmak zorunda kalmazsınız. En önemlisi o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 evet en kötü yerde krallar gibi askerlik yaparsın, en iyi yerde cehennem azabı çekersin. tamamen üstündeki adamlarla alakalı. şehirlere ondan çok takılmayın. şu olurum bu olacam diye de kalıplara takılmayın, genelde öyle olmaz. ben m52t nişancısı olarak yaptım mesela, ne alaka adsasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Eğitim Birliği:2 NCİ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL. / BOLU MERKEZ / BOLU Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 2 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / KAYSERİ KOCASİNAN / KAYSERİ Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Statü: KISA_DÖNEM ER Sınıf: BAKIM bakım ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bakım birliği işte. eğitimin ne ki bu arada? muhabere düşen varsa göbek atabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bingildak said: bakım birliği işte. eğitimin ne ki bu arada? muhabere düşen varsa göbek atabilir :) elek. ve hab. müh. bitirdim. çok yabancıyım bu olaylara ne yapıcaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 olum kandıra çok kötü diyolar lan, varmı bilgisi olan asdf. yakın yer diye sevinmiştim ama bi tane iyi yorum okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bakım yapacan abi işte. bir kere bakım birliğine gitmek zorunda kalmıştım, silahlardan birinin bir arızası mı ne vardı onu götürmüştük. tipler falan gayet chilled out tiplerdi. baya birliğin geri kalanından alakasız, memur gibi çalışan tiplerdi. palet falan tamiri yapıyorlardı (topçu birliği olduğu için). zannetmiyorum bakımda öyle ters komutanlara denk geleceğini gördüğüm kadarıyla hepsi teknik eğitimli adamlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sparkcaster said: şansımı sikeyim tekrardan. benim de ora. Jandarma olarak yapacaksın bence sevinmelisin bir de Jandarmalar zaten genelde 2.Celp oluyor o yüzden yapabileceğin birşey yok. Çıkan yerlerde gayet iyi hea diyorsan ki seninle aynı yerdeyiz daha ne olsun onu bilemeyeceğim. Beni görünce tanıman için ön bilgi vereyim 2m / 120kg birşey görürsen direk patidaş diye gelebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Web sitesinde de gozukuyor suan ne hikmetse kasmadan acti bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sene 2014 oldu artık kasmasın yani. bu arada geçti gitti heycan ya napcaz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 don almaya gitcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar