Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Şubat/Mart 2014 Celp Dönemi

Goering

Öne çıkan mesajlar

ulan şaka gibi doğu akdeniz üniye gidip yazılım mühe kayıt yaptırdıydım 2 sene önce kayıt sildirdim geldim şimdi aynı yere askerliğimi yapmaya gidicem.

Bakın şöyle yazıyo bende

Eğitim Birliği:
1 İNCİ P.EĞT. TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ /MANİSA
Esas Birliği:
28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 61 İNCİ P.A 1 İNCİ P.TB.KH VE KH.DES.BL MEBS TK./ MAGOSA / MAGOSA
Statü: KISA DÖNEM ER
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Amasya, Tekirdağ, Adana, Muş, Çanakkale, ayrıca nadiren Kütahyada da kalabilirsiniz bir ihtimal Kıbrısa çıkma olasılığıda var. ALLAH herkese kolaylık versin. Hayırlı tezkereler diliyorum.

böyle bi yorum yapmışlar havacıların gidebileceği usta birlikleri için bakalım. ya ben aslında üzüldüm title'ım muhafız :(
Sosyal ağlarda paylaş

evet en kötü yerde krallar gibi askerlik yaparsın, en iyi yerde cehennem azabı çekersin. tamamen üstündeki adamlarla alakalı. şehirlere ondan çok takılmayın. şu olurum bu olacam diye de kalıplara takılmayın, genelde öyle olmaz. ben m52t nişancısı olarak yaptım mesela, ne alaka adsasd.
Sosyal ağlarda paylaş

bakım yapacan abi işte.

bir kere bakım birliğine gitmek zorunda kalmıştım, silahlardan birinin bir arızası mı ne vardı onu götürmüştük. tipler falan gayet chilled out tiplerdi. baya birliğin geri kalanından alakasız, memur gibi çalışan tiplerdi. palet falan tamiri yapıyorlardı (topçu birliği olduğu için).

zannetmiyorum bakımda öyle ters komutanlara denk geleceğini gördüğüm kadarıyla hepsi teknik eğitimli adamlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

şansımı sikeyim tekrardan. benim de ora.

Jandarma olarak yapacaksın bence sevinmelisin bir de Jandarmalar zaten genelde 2.Celp oluyor o yüzden yapabileceğin birşey yok. Çıkan yerlerde gayet iyi hea diyorsan ki seninle aynı yerdeyiz daha ne olsun onu bilemeyeceğim. Beni görünce tanıman için ön bilgi vereyim 2m / 120kg birşey görürsen direk patidaş diye gelebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...