Milamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu sefer oyunların müziklerinden bahsedelim müziklerini en beğendiğiniz mmo hangisi? Şimdi bir tanesini dinlerken böyle bir liste yapmak aklıma geldi. Warhammer nasıldı mesela merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Conanın baya iyiydi. Uo yu söylemiyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Midnight Syndicate; Shadowbane theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 swtorun iyiydi baya ama o zaten star wars çok sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Çok oyun yazılır buraya ama birinin benim için yeri çok ayrı müzikleriyle. Oda Ragnarok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 FFXIV'in müzikleri baya iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=PCtMX1jrV-I şu son zamanlarda dinlediğim en gaz OST'lerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ilk kez kendi ürünlerimizden bir şey koyacam, dayanamadım. http://www.youtube.com/watch?v=Tzs1V4Q71jU&list=PLmNxAJ0G6pCGS1ZckrBscPQ9lXBqQmY5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Cabal'ın müzikleride şaşırtıcı derecede güzeldi ya. 2 hafta maksimum oynamışımdır ama yer etmiş kafamda müzikleri hala hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Şu müzik ile 43535 sıra beklediğimiz bir dönem vardı, kulaklar aşina. MMO değil emme, konuyu görüp canım çekti belki sevenleri vardır. Şu da baştan sona akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar