xieon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Merhaba 3-4 arkadaş eve'e başlamayı düşünüyoruz. Oyunla ilgili bir sürü guide falan var hepsini bir kere de okumak zor olduğu için öncelikle bir kaç sorumuza cevap alıp ona göre bir yol çizmek istiyoruz. Öncelikle ilk amacımız herkesin aydan 1 PLEX kazanması olacak. Bu ne kadar zor kazanılır? Savaşarak/Quest yaparak kazanmak Mining/Crafting yaparak kazanmaktan daha mı zordur? Eğer değilse herhalde gelecekte pirate olacak şekilde bir yol izlemeyi düşünüyoruz. Bunun dışında 3-4 kişi bu tarz bir oyun stili için yeterli sayımıdır? Şimdilik bu kadar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benide yanınıza alın, yeni başladım daha tuto yu yapıyorum şimdiden beynim sulandı.
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ilk olarak sikilmadan tutorial gorevleri yapin, bununlarla ilgili youtube videolari izleyin. sonra cok dua edeceksiniz bana :) ilerisi icin ise suark yeni baslayan arkadaslara yardimci olmak amaci ile kendi sirketine alacak sizleri. merak etmeyin uzay soguktur ama sabreden icin mutlaka sicak bir hangari da vardir :) kolay gelsin :)
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi 1. köprüden altunizade tarafından geçersen az trafik var 2. köprüye hiç bulaşma derim. tam otobüs kamyon çıkış saati
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 selam oyun içinde aylin aslimi bulun corpuma davetlisiniz hepiniz plex hususuda, oyunu oynadığınız süreyle alakalı olarak farklı yöntemler mevcut
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Suark said: selam oyun içinde aylin aslimi bulun corpuma davetlisiniz hepiniz plex hususuda, oyunu oynadığınız süreyle alakalı olarak farklı yöntemler mevcut özel mesaj atamadım ama mail attım
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mining ile bi cacık olmaz. tutorial görevlerini bitirin önce. ardından da lvl 1 epic arc görevlerini yapın
yafeshan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ozellikle merakiniz yoksa mining isine girmeyin. Yaziktir gunahtir, hayattan sogutur o uzayda gezen tingil taslar.
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mining T2 miner ve iyi bir booster sağlam bir sinir ile rahatça yapılabilecek bir şey. destur taştan dünyanın parasını kazanmış bir arkadaşımızdır. Ama kendisi çelik gibi sinirleri olan sıkılmayan bir arkadaş olduğundan siz dayanamayabilirsiniz.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 mininglol max getirisi saatte 35m olan bişey mining
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yalniz 3 ve uzeri acc olunca miningci digerlerine lol diyor. Hele 0.0 da mining yapmaya basladiginda adamlar gunde gtc parasini rahat cikariyor.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 karı bir yana kafa rahatlatır, insanı gevşedir yanındada alkol falan alıosan süperdir
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Eve de hep tek bır sey soylerim ne yaparsan yap hakkini veriyorsan Eve sana misli ile geri veriyor.
xieon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 öncelikle cevaplar için teşekkürler. Craft her ne kadar sevsem de arkadaşlarla combata yönelik bir oyun tarzı oynamak istiyoruz. yeni geldiğinde günde 5-6 saati oyuna çok rahat ayırabiliriz. Asıl merak ettiğimiz konulardan biri PLEX kazanımı. Sanırım oyun içinde 600M gibi miktarlara satılıyormuş bizim merakımız pvp(daha çok pirating) yaparak pleximizi kazanıp kendi yağımızda kavrulabilir miyiz :)
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sağlam PVP yaparsan çok güzel para kazanırsın. ama benim rorqual i MAI sisteminde patlatan gibi salak bir korsan olursan 1 milyar ISK değil 300m loot dan ancak kazanırsın. genelde korsanlıkta dürüst olursan sözünün eri adam diğer alliance lardan çok çabuk teklif alıyor ve 0.0 da acayip para kazanıbiliyor. bazen de merchant corp olarak kiralanma teklifleri falan geliyor. eğerki 1-2 sağlam kill in varsa fleet savaşlarında zaten aylık 5 milyar ISK cebine direkt giriveriyor.
megetege Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Size bir tavsiyede benden gelsin. Her tavsiyeye uymayin/inanmayin :)
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Şuanki SP nizle para kazanmak için yapabileceğiniz şeyler mission ,faction war(gemi kaybetmemek için azda olsa tecrübe gerektirir) yada 0,0 da birinin yaptığı anomaly ve plexleri yancı olarak salvagelamak. Bunun dışında 3-5m sp ile para getirebilecek birşey yok.
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 birde Ticaret, market ve kontrat takibi gibi şeyler.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ben daha yeni başladım , suarkla anlaştık , tır şöförü olucam ben.
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 az önce cash flow curiers mi ne görevinin 9. suna gittim 1 saat ugrastım 9-10 adam öldürdüm fekat görev tamamlanmadı. birde structure repair i bulmak için baya uğraştım falan filan şimdilik iyi gidiyor 2 günlük skill koydum sıraya. birde şunu farkettim efsane kaçıyorum 1 dilim structure kala kaçmayı başardım.
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Oyuna yeni başlayıp pvp den para kazanmanın bir yolu yok malesef. Sadece pvp yapıcam diyorsanız TL ile plex alacaksınız uzun bir süre. Ayrıca günlük 6 saat oyunun büyük bir bölümünü de pve'ye harcamanız lazım. Sonra bu pvp pve oranı yavaş yavaş değişmeye başlayacak.
sadman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 korkutmayın abi adamları :) para/plex bir şekilde şekilde elde edilir yahu canınız nasıl isterse öyle oynayın. hiç olmadı 15 tl'ye burda satıyolar, ne sikimsonik oyunlara para veriyoz her ay, buna mı verilmicek.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Millet baslamis ben de baslayim lan. Obur baslikta Marvel Heroes secmisler. Sarmaz beni o.
Öne çıkan mesajlar