applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 cok kolay gol yiyoruz ya. serdar gs macindan sonra yine yakti
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 madcow said: küheylan said: Abi yalan mı geçen hafta Sivas'a 3 tane kırmızı kart çıktı. Sivas daha önde idi Galatasaray'a karşı yarışta, hem o gün 3 puanı Galatasaray'a verdiler hem de bu hafta Sivas'ın Antalyaspor gibi iki top yapamayan bir takıma yenilmesine sebep oldular Sivas'ı eleyip yerine Galatasaray'ı getirdiler. Şimdi de aynı oyun devam ediyor.keske macı izleyip hakemin aslında sivasa 1 kırmızı eksik cıkardıgını gorseydin de. cetin "macı izlemedim ama hakem kesin galatasaraya yatmıstır" tas tan daha cok sey bildigini gosterseydin. Çetin abi'yi neden karıştırıyorsun ki, ben maçı hem stadyumda hem de tvde izledim merak etme. Stadda Galatasaraylı kardeşleriniz bile Ünal Aysal bi bok yapmıyor ama bu işten iyi anlıyor diye şakalaşıyorlardı aralarında.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Azmodai said: kithnos_1 said: Azmodai said: kithnos_1 said: Şike yaptığın tescilleniyor , gram ceza almıyorsun Federasyon sayesinde , bir de GS lobisi diyolar :) Beyinleri kullanalım beyler. Hareket çok mantıksızdı Meireles'in , sırf pislik olsun diye yaptığı açık. bi sus lan. sanane lan , bak işine akilli ol veled. neyin kafasını yaşıyorsun lan , yarım aklınla mesaj atıyorsun
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yemin ediyorum geri zekalı bizim takım
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kithnos_1 said: neyin kafasını yaşıyorsun lan , yarım aklınla mesaj atıyorsun Ya cocuk bi sus be.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 küheylan said: madcow said: küheylan said: Abi yalan mı geçen hafta Sivas'a 3 tane kırmızı kart çıktı. Sivas daha önde idi Galatasaray'a karşı yarışta, hem o gün 3 puanı Galatasaray'a verdiler hem de bu hafta Sivas'ın Antalyaspor gibi iki top yapamayan bir takıma yenilmesine sebep oldular Sivas'ı eleyip yerine Galatasaray'ı getirdiler. Şimdi de aynı oyun devam ediyor.keske macı izleyip hakemin aslında sivasa 1 kırmızı eksik cıkardıgını gorseydin de. cetin "macı izlemedim ama hakem kesin galatasaraya yatmıstır" tas tan daha cok sey bildigini gosterseydin. Çetin abi'yi neden karıştırıyorsun ki, ben maçı hem stadyumda hem de tvde izledim merak etme. Stadda Galatasaraylı kardeşleriniz bile Ünal Aysal bi bok yapmıyor ama bu işten iyi anlıyor diye şakalaşıyorlardı aralarında. ozaman izledigini anlamıyosun demekki.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Usk6jRyAbtc
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 madcow, şimdi git de kardeşiniz Beşiktaş'ı kurtar.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 küheylan said: madcow, şimdi git de kardeşiniz Beşiktaş'ı kurtar.banane besiktastan. basarısızlıktan bayılıcaksın birazdan sakin ol.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ersan'ın kafa ara ara gidiyor emenike.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi derbi sayılmayan bi maç için güncelin anasını bellemişsiniz. Beşiktaş maçı için bu kadar mesaj atılacaksa ohoo.
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 madcow hakaret etmeden tartışamıyor musun sen?
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Gooooooooooooooooooollllllll beeeeeee
loop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bütün goller güzel valla maçta. Derbi dediğin böyle olur..
madcow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ne hakaret ettim lan basarısız hakarete giriyosa isimiz var.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kirmizi cikmaliydi ersana, ama olsun boyle devam etsin cikar.
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Meireles gerizekalısı olmasa çok net maçtı ya
Öne çıkan mesajlar