Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Fenerbahçe v Beşiktaş | 30 Kasım Cumartesi 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir bu kadar kaliteli maç izlememistim bu ligde. Hakem berbattı, Emenike yi havada karada atmalıydi, ilk yarı ersan à doğrudan kırmızı vermesi lazımdı aynı meireless gibi.iptal edilen gol,karşılıklı penaltı lar maçın zevkini kaçırmaya yetmedi.
Bilic gittikçe kotulesiyor, geldiğinde baya iyi müdahale ediyordu oyuna, noldu bu adama, pektemek yerine eneramoyu alsa BJK alırdı maci
Sosyal ağlarda paylaş

3-3 beklenen skor aslında iddaa oynayan olmuştur çok 3-3'e.

ben 2-2 lik beraberlik veya 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti bekliyordum.

iyi takımız aslında,yetenekli oyuncularımız var ama 2.yarıda görüldü ki şampiyon olacak seviyede değiliz.devre arasında transferlerde önemli tabiki.portekizlilerin sözleşme işi de kaderimizi çizer.

biliç hatalar yapıyor evet,eleştirilebilir ama asmaya da gerek yok şu an da.hala ciddi kredisi var ve uzun süreli çalışmak gerekiyor.biliç de kredisini çabuk tüketmeyecek tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Uzun süredir bu kadar kaliteli maç izlememistim bu ligde. Hakem berbattı, Emenike yi havada karada atmalıydi, ilk yarı ersan à doğrudan kırmızı vermesi lazımdı aynı meireless gibi.iptal edilen gol,karşılıklı penaltı lar maçın zevkini kaçırmaya yetmedi.
Bilic gittikçe kotulesiyor, geldiğinde baya iyi müdahale ediyordu oyuna, noldu bu adama, pektemek yerine eneramoyu alsa BJK alırdı maci

Abi yedek kulübesinde kim var ki adam oyuna müdahale etsin. Veli sakatlanıp çıktı zaten. Yani oyunu tutabilicek kimse yoktu. Ama ikinci yarı başında oğuzhan ve ferdi oyuna ağırlığını koymalıydı ve tutmalıydı oyunu, hoş hakem pek izin vermedi gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Necip'i alacağına Motta'yı alıp Serdar'ı öne çekse FB ikinci yarı bu kadar form tutamazdı. Geldikçe onlar eksiklerimiz daha çok ortaya çıktı, onları sömürdüler.

Motta gelene kadar Beşiktaş'ın solu zaman zaman Sow, zaman zamanda Emenike tarafından darma duman edildi.

Keza Serdar'ın ağırlığı da sağda çok kullanıldı. Motta gelince yollardan biri tıkandı ve Serdar'ın da kendi mevkiisine geçmesiyle son 10 dakika falan Fener yine ablukaya almıştı ama öyle bir ara olduğu gibi her atak bir gol tehdidi değildi.

Bilic'in tek kötü huyu var o da inadı. Fernandes ve Olcay'ın 10 kere çıkartılması gerekiyordu. Kulübeden kimi soksan oyuna ikisinden de fazla katkı verirdi. Olcay'ın gol iyi tamam ama yok yani ikinci yarı 2'den fazla ismini duyan varsa gelsin şuraya...

Bilic'ten ben tek şey istiyorum. Bir maç Almeida kalsın, Ferdi'yi çıkarsın 60'da falan ne olacak. İnat inat inat...

Her türlü pozitif etkisine rağmen şu inadı ikinci yarılarda bitiriyor bizi resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

zaten Necip yerine Mottayı sokup, Atibayı orta sahaya neden almadı anlaşılmaz bişey

Ya Atiba'yı orta sahaya bile almasına gerek yoktu. Serdar'ı çekerdi oraya, gayette işledi işte o hamlesinden sonra bu plan ama geç kalınmıştı.

Neyse olan oldu. Beşiktaş'ın hem takım daha çaylak hemde hoca çaylak, zamanla oturacak.

İki takımda kazanabileceğimiz maçı kaçırdık diye yanıyordur, taraftarda keza ama takımlar birbirini kıramadı. Ne FB üstündü esasen ne de BJK genel pencereden baktığında. Sezon sonu 1-2 olurlar gibi gözüküyor böyle devam ederlerse ama bakalım. Kasımpaşa ne kadar dayanacak üst sıralarda, şimdilik altlardan tek tehdit onlar gözüküyor. GS'nin dönüş yapması çok zor gibi, gerçi yarın Kasımpaşa galibiyetine bakar onların serisi de asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...