Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Fenerbahçe v Beşiktaş | 30 Kasım Cumartesi 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

applev0dka said:

çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu

emenike'nin kafası
alves'in ersana dirsegi
alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı.

caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten

eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını.

8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır.

su müthiş macın yine önüne geçti

ahahahahahasdadah

hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor.

bu forumda zaten 3-5 kişi var futbol konusmaya calısan onlara katılın bari.

neden haklı olmadıgımı söyle ben de eyvallah diyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

S-H said:

applev0dka said:

emenike'nin kafası
alves'in ersana dirsegi

caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten

ahahahahahasdadah

hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor.

1.Emenike kafa atmadı itti, Sivokun oscarlık yere atlayışı kafa gibi gözükmesine neden oldu pozisyonun. İtmelerede kırmızı kart çıkmıyor. Bir adet emsal bul.

2.Alves Ersana bir kafa mücadelesine çıkarken dirsek vurdu tamamen takdir hakkıdır sarı yada kart vermeme arasında

3. Canerle necip birbirini eş değer çekmedi. Caner necibi geçerken necip çekmeye başladı 3 saniyelik tek taraflı çekme sonunda canerde çekti. Buda sarı karttır

4. Uçma daha neler

5. Fenerbahçenin verilmeyen 1 golü var (3ün1i)

6. 1 penaltımız verilmedi

7. Ersan kırmızı kart görmeliydi meirelese çıkarıosan onada çıkaracaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

S-H said:

applev0dka said:

emenike'nin kafası
alves'in ersana dirsegi

ahahahahahasdadah

ben sana söliim gs'li olarak.

1) emenike'nin kafası falan yok, sarı doğru karar baya. ona kırmızı mı çıkacak hasdufhudashf
2) alves'in dirseği de max sarı kart, kafaya çıkarken gelen bir dirsekti bence, rakibin özellikle kafasını kırmaya yönelik bişi diildi. ama o faulu verse belki de gol olmayacaktı, o ayrı konu....
3) dediğin pozisyonu görmedim veya anımsayamadım

necip-caner pozisyonunda, aslında eşit çekiyorlar birbirlerini ama arkada olup da çektiği için necip faul yapmış oluyor gibi. ha hiçbir şey göstermese de olur bence ama 11-10 iken böyle kaşınmayacaksın, yapışmayacaksın rakibin formasına, kural kitabında belli formadan çekmenin karşılığı.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Hakem ilk yarı ne kadar iyi ise ikinci yarı o kadar kötüydü.

Emenike ve Bruno Alves direkt kırmızı Ersan ve Oğuzhan çift sarıdan atılmalıydı.

Olay döndü dolaştı Necip'e patladı.

katılıyorum bende hepsine
bide Fenerbahçe lehine verilmeyen kabak gibi penaltıyıda ekleyelim
Sosyal ağlarda paylaş

yaw he he. 3 saniye tek taraflı çekmiş, slow motion'da bile 3 saniye sürmüyor lol :D

alves'in oguzhana basması kırmızı degil yani öyle mi ?

verilmeyen penalti hangisi ?

verilmeyen gol diye bişey yok, 2 ofsayt var 1 tane faul var, kuyt arkadan elini tolganın omzuna koyup asılıyor, onu göremeyecek kadar fanatiksen söyleyecek bişeyim yok
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

applev0dka said:

S-H said:

applev0dka said:

emenike'nin kafası
alves'in ersana dirsegi

ahahahahahasdadah

ben sana söliim gs'li olarak.

1) emenike'nin kafası falan yok, sarı doğru karar baya. ona kırmızı mı çıkacak hasdufhudashf
2) alves'in dirseği de max sarı kart, kafaya çıkarken gelen bir dirsekti bence, rakibin özellikle kafasını kırmaya yönelik bişi diildi. ama o faulu verse belki de gol olmayacaktı, o ayrı konu....
3) dediğin pozisyonu görmedim veya anımsayamadım

necip-caner pozisyonunda, aslında eşit çekiyorlar birbirlerini ama arkada olup da çektiği için necip faul yapmış oluyor gibi. ha hiçbir şey göstermese de olur bence ama 11-10 iken böyle kaşınmayacaksın, yapışmayacaksın rakibin formasına, kural kitabında belli formadan çekmenin karşılığı.

1 bence emenikenin kafa teşebbüsü kırmızı kartlıktı vurmaya calışıp ıskalamış olması olayi hafifletmez, niyet kırmızı kart.
2 alves'in dirseğine faul bile çalmadı, min sarı kart o, 15 saniye önce de oguzhan'ın bacagına bastı direk yerdeyken en hafif çift sarıdan atılmalıydı.

necip caner pozisyonu cok ortada 2si de çekiyor, hani baskette olsa karsılıklı faul calınır, ama işte cüneyt'in takdit hakkı fenere çalıştı, yoksa ben faul yok temiz demedim. ortada olan pozisyonda eyyamını yaptı.

fenerin sayılmayan gollerin hepsinde iptal kararı da doğru
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

1 bence emenikenin kafa teşebbüsü kırmızı kartlıktı vurmaya calışıp ıskalamış olması olayi hafifletmez, niyet kırmızı kart.
2 alves'in dirseğine faul bile çalmadı, min sarı kart o, 15 saniye önce de oguzhan'ın bacagına bastı direk yerdeyken en hafif çift sarıdan atılmalıydı.

necip caner pozisyonu cok ortada 2si de çekiyor, hani baskette olsa karsılıklı faul calınır, ama işte cüneyt'in takdit hakkı fenere çalıştı, yoksa ben faul yok temiz demedim. ortada olan pozisyonda eyyamını yaptı.

fenerin sayılmayan gollerin hepsinde iptal kararı da doğru

emenike'nin bencesi yok. vurmaya çalışmıyor, horozlanıyor sadece ve elleriyle itiyor. kafayla da bi hamle yapar gibi olup vazgeçiyor. sivok muydu hatırlayamadım, zaten o da kendini yere attı yani.
necip caner pozisyonunda da önce necip çekmeye başlıyor diye hatırlıyorum.

fenerin verilmeyen golleri normal, verilmemeli zaten orası doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...