Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yanlız 90+ larda nasıl olsa atacaz havasında izledim maçı olmadı bu sefer ilginç oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 S-H said: applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ahahahahahasdadah hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor. bu forumda zaten 3-5 kişi var futbol konusmaya calısan onlara katılın bari. neden haklı olmadıgımı söyle ben de eyvallah diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 cünerasyon yüne devreye girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aynen gene silkelemek lazım zuha http://www.ucankus.com/img/engin-baytar-sinirli-53308_501.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 OOO fenerbahçe yöneticeleri shit storma başladı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 mahmut uslu forumda olsa trolldur qq yapiyo der gecersin yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Hakem ilk yarı ne kadar iyi ise ikinci yarı o kadar kötüydü. Emenike ve Bruno Alves direkt kırmızı Ersan ve Oğuzhan çift sarıdan atılmalıydı. Olay döndü dolaştı Necip'e patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: S-H said: applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ahahahahahasdadah hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor. bu forumda zaten 3-5 kişi var futbol konusmaya calısan onlara katılın bari. neden haklı olmadıgımı söyle ben de eyvallah diyeyim 1.Emenike kafa atmadı itti, Sivokun oscarlık yere atlayışı kafa gibi gözükmesine neden oldu pozisyonun. İtmelerede kırmızı kart çıkmıyor. Bir adet emsal bul. 2.Alves Ersana bir kafa mücadelesine çıkarken dirsek vurdu tamamen takdir hakkıdır sarı yada kart vermeme arasında 3. Canerle necip birbirini eş değer çekmedi. Caner necibi geçerken necip çekmeye başladı 3 saniyelik tek taraflı çekme sonunda canerde çekti. Buda sarı karttır 4. Uçma daha neler 5. Fenerbahçenin verilmeyen 1 golü var (3ün1i) 6. 1 penaltımız verilmedi 7. Ersan kırmızı kart görmeliydi meirelese çıkarıosan onada çıkaracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 futbol konuşmamışsın ki QQ yapmışsın,koca maçta bjk'nin bir tane haksız hakem kararının olmadığını savunmuşsun en başta neyine cevap yazayım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: S-H said: applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ahahahahahasdadah hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor. bu forumda zaten 3-5 kişi var futbol konusmaya calısan onlara katılın bari. neden haklı olmadıgımı söyle ben de eyvallah diyeyim ben sana söliim gs'li olarak. 1) emenike'nin kafası falan yok, sarı doğru karar baya. ona kırmızı mı çıkacak hasdufhudashf 2) alves'in dirseği de max sarı kart, kafaya çıkarken gelen bir dirsekti bence, rakibin özellikle kafasını kırmaya yönelik bişi diildi. ama o faulu verse belki de gol olmayacaktı, o ayrı konu.... 3) dediğin pozisyonu görmedim veya anımsayamadım necip-caner pozisyonunda, aslında eşit çekiyorlar birbirlerini ama arkada olup da çektiği için necip faul yapmış oluyor gibi. ha hiçbir şey göstermese de olur bence ama 11-10 iken böyle kaşınmayacaksın, yapışmayacaksın rakibin formasına, kural kitabında belli formadan çekmenin karşılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu yonetici ne diyor abi. Boyle adamlara niye mikrofon uzatiyorlar. Mahmut Uslu ne diyorsun haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 souldarkorn said: Hakem ilk yarı ne kadar iyi ise ikinci yarı o kadar kötüydü. Emenike ve Bruno Alves direkt kırmızı Ersan ve Oğuzhan çift sarıdan atılmalıydı. Olay döndü dolaştı Necip'e patladı. katılıyorum bende hepsine bide Fenerbahçe lehine verilmeyen kabak gibi penaltıyıda ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 yaw he he. 3 saniye tek taraflı çekmiş, slow motion'da bile 3 saniye sürmüyor lol :D alves'in oguzhana basması kırmızı degil yani öyle mi ? verilmeyen penalti hangisi ? verilmeyen gol diye bişey yok, 2 ofsayt var 1 tane faul var, kuyt arkadan elini tolganın omzuna koyup asılıyor, onu göremeyecek kadar fanatiksen söyleyecek bişeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 fanatiklik terimini şu postlarından sonra senle tartışmayalım bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kuyt'un golüne temiz diyorsan lafım yok, saygı duyar lol çeker yaw he he der geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sana yav he he diyen kişi sayısı daha fazla farkındaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ben saydom ikinize de eşit yav he he denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 sabonis said: applev0dka said: S-H said: applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ahahahahahasdadah hangısı yanliş söyle konusalım, boş boş gülüp 1 tane arguman sunmadan futbol konusulmuyor. bu forumda zaten 3-5 kişi var futbol konusmaya calısan onlara katılın bari. neden haklı olmadıgımı söyle ben de eyvallah diyeyim ben sana söliim gs'li olarak. 1) emenike'nin kafası falan yok, sarı doğru karar baya. ona kırmızı mı çıkacak hasdufhudashf 2) alves'in dirseği de max sarı kart, kafaya çıkarken gelen bir dirsekti bence, rakibin özellikle kafasını kırmaya yönelik bişi diildi. ama o faulu verse belki de gol olmayacaktı, o ayrı konu.... 3) dediğin pozisyonu görmedim veya anımsayamadım necip-caner pozisyonunda, aslında eşit çekiyorlar birbirlerini ama arkada olup da çektiği için necip faul yapmış oluyor gibi. ha hiçbir şey göstermese de olur bence ama 11-10 iken böyle kaşınmayacaksın, yapışmayacaksın rakibin formasına, kural kitabında belli formadan çekmenin karşılığı. 1 bence emenikenin kafa teşebbüsü kırmızı kartlıktı vurmaya calışıp ıskalamış olması olayi hafifletmez, niyet kırmızı kart. 2 alves'in dirseğine faul bile çalmadı, min sarı kart o, 15 saniye önce de oguzhan'ın bacagına bastı direk yerdeyken en hafif çift sarıdan atılmalıydı. necip caner pozisyonu cok ortada 2si de çekiyor, hani baskette olsa karsılıklı faul calınır, ama işte cüneyt'in takdit hakkı fenere çalıştı, yoksa ben faul yok temiz demedim. ortada olan pozisyonda eyyamını yaptı. fenerin sayılmayan gollerin hepsinde iptal kararı da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Tolga macı kurtardı Volkan macı hediye ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Volkanın emekli olup ikramiyesini harcama vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kuyt bile tolgaya temas vardi dedi bu arada, o temas da yeterli zaten faul calınmasına, ama nato kafa nato mermer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: LAA HAKEM HAKEM DİYEN 8taşlılar küfür ettirtmeyin bana kendinize! Hakem resmen size oynadı Tiplere bak, şu adam şunu dedikten sonra banlanmıyorsa helal olsun paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 totemic said: Editor said: LAA HAKEM HAKEM DİYEN 8taşlılar küfür ettirtmeyin bana kendinize! Hakem resmen size oynadı Tiplere bak, şu adam şunu dedikten sonra banlanmıyorsa helal olsun paticik. banlanmazlar abi biz ağlama der banlanırız adamlara herşey serbest lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 FB BJK maçında Rıdvan Rüştü ye Eray'ı soruyor. Tam Volkan'ı eleştiriken adam. Asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: 1 bence emenikenin kafa teşebbüsü kırmızı kartlıktı vurmaya calışıp ıskalamış olması olayi hafifletmez, niyet kırmızı kart. 2 alves'in dirseğine faul bile çalmadı, min sarı kart o, 15 saniye önce de oguzhan'ın bacagına bastı direk yerdeyken en hafif çift sarıdan atılmalıydı. necip caner pozisyonu cok ortada 2si de çekiyor, hani baskette olsa karsılıklı faul calınır, ama işte cüneyt'in takdit hakkı fenere çalıştı, yoksa ben faul yok temiz demedim. ortada olan pozisyonda eyyamını yaptı. fenerin sayılmayan gollerin hepsinde iptal kararı da doğru emenike'nin bencesi yok. vurmaya çalışmıyor, horozlanıyor sadece ve elleriyle itiyor. kafayla da bi hamle yapar gibi olup vazgeçiyor. sivok muydu hatırlayamadım, zaten o da kendini yere attı yani. necip caner pozisyonunda da önce necip çekmeye başlıyor diye hatırlıyorum. fenerin verilmeyen golleri normal, verilmemeli zaten orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar