Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o bilgisayarın üretildiği fabrikaya gece vakti tam ölmek üzereyken sığınan bir spy elinin altına geçen ilk laptopa son görevinde öğrendiği ve rogue olmasına neden olan bilgileri girip son nefesini vermişmiş. tam ölmeden önce de laptopı gönderilecek kutuların arasına yerleştirmişmiş. aslında o vatandaşlık numarası yeryüzünde sana yardım edebilecek tek kişinin vatandaşlık numarasıymış. metamfetamin tarifi gibi duran metinde de aslında bir bilgisayarın lokasyonu ve içerisindeki bilgileri alabilmek için girmen gereken şifre gizliymiş. şu anda en azından üç tane gizli servis de bu bilgilerin peşindeymiş ama ajan ölmeden önce biriyle iletişime geçti mi veya öğrendiklerini bir yere not etti mi bilinmiyormuş. şu anda nsa'de görevli abiler ana makinadan bu başlığın linkini almışlar ve bu foruma bakmaktaymışlar. az sonra cia'in ortadoğu ve kuzey afrika masanına "çok gizli" ibareli bir mesaj geçilecekmiş. foruma girdiğin ipden adresin belliymiş. ajan smith siyah deri çantasının içerisine zehir dolu şırıngasını yerleştirirken karısına x-masta alacağı hediyeyi düşünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ımmmm sonra hepsi hikayeymiş aslında biz yoğmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 :D haha bütün olasıkların toplamı .jpg bile yetmez ona sdf yarın şimdi ne yapmamı tavsiye edersiniz hiç birşey yapmadan tanıdık bir avukat bulup ona mı sorayım ne yapmalıyım diye yoksa apple türkiyeye telefon açıp durumumu bildireyim ya da dogrudan pupaya mı gideyim hangisini tavsiye edersiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 BEnce önce GERGE'ye, sonra da avukata sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bir de EULAlar tüketici haklarına yasalara falan aykırı olamaz. istediğini yazsın oraya şirket. yasada yazan neyse odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dava açmakla tehdit rlz 10k keş iste,3-4 tanede dükkandan mal götür, yoksa sürünürsünüz ameka çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 eğer havadan mal gelirse elime çekilişle patiden birine bırakırım bir olay olunca ilk geldigimiz yer burası malum :P yeri geliyor danışman yeri geliyor arkadaş oluyorsunuz borcumuzu ödeyelim /summon GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çekilişle değil direk bana at. herkes troll :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 JestersTear said: yavaş al 200 300 ü burası TÜRKİYE senin gibiler yüzünden burası türkiye işte. neyse sus az. uyu flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lectre seni vs davet ediyorum yok öyle direk bana verler falan biz neciyiz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Lan ayak üstü imdb'den 6,5 alacak film synopsisi yazdım ha. screenwriter mı olsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 meth alıp içinden mac book çıksaydı daha mı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 olma knka çok kolpa yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 iyidi tabi metin gramı 40-50 bişiy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 GONDARCENGIZ said: lectre seni vs davet ediyorum yok öyle direk bana verler falan biz neciyiz burda arada bi lol oynuyorum o yani ağzımı burnumu kırıcan dimi ahah. irl gel kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kınayt gel arenada bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çoçuğu gazlamayın. yarın gidip apple a diklenecek vallahi cesedini çöp kutusuna atarlar. bilyon dolarlık şirket paticik üyesinden ayar mı yiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kuzenimi aradım uyuyodu anlattım olayı ne uyuşturucusu ya fln dedi de yarın gel ofise konusalım dedi, dogrudan kuzenin yanına gidip olayı anlatıcam ona göre hareket edicem en mantıklısı bu sanırım. Bunun dışında tavsiye edeceginiz birşey varsa sevinirim yoksa troll serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kuzen bilir kişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kuzen uzman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kuzen kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 e ama sayfa değişmiş olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sat bize laptopu alırız boşver dava falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kuzen normal boşanma avukatı anlamaz heralde bu işlerden de vardır arkadaşı markadaşı sorduracak birilerine diye umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar