Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 farcry 3, cs:go, sleeping dogs, sd dlc leri. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yılbaşına saklayın kendinizi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 far cry3, dark souls, civ bnw, max payne 3 aldım. bioshock, natural selection 2, witcher 2 diger indirimlere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mortal Kombat Komplete Edition %50 şuan, sizce %75 görür mü yılbaşı indirimlerinde? Şimdi mi alsam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Gene almışım birkaç oyun ben de. Cities in motion2, CS GO, Half Life full pack, Test Drive Unlimited 2, ETS2 Going East DC. Bakalım son turda neler gelecek ya da bitecek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xenocide said: oha natural selection 2 %90 indirimde. daha önce hiç oynamadıysanız 1.yi ya da 2.yi, kesin ve kesin alın, hayatınızda harcayacağınız en iyi 2,5 dolar olur bariz. 1'i oynamış olup 2'yi almayanlar zaten durduklarıyla hata ediyorlar lol ah be kaçırdım şunu 2.60 $ vardı tam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mortal kombat 50% olsa bile değer. İnanılmaz iyi oyun. Yılbaşında benim tahminim 66%. 75 cok iyi indirim olur. Ama aradaki fark kadar ediyor oyun. 1 gram üzülmedin ne alırken ne aldıktan sonra. Bu sale'dan önce girdiğinde almıştım 20saat falan oynamisimdir belki hjajxjzdh. Ruyalarimda fatality cekiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 garry's mod aldım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xenocide said: oha natural selection 2 %90 indirimde. daha önce hiç oynamadıysanız 1.yi ya da 2.yi, kesin ve kesin alın, hayatınızda harcayacağınız en iyi 2,5 dolar olur bariz. 1'i oynamış olup 2'yi almayanlar zaten durduklarıyla hata ediyorlar lol heh cidden abartmışlar, microtransaction mı yapacaklar diye düşündürmedi değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 seneye f2p o ya, sapkalar filan hazirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Darklight1903 said: Mortal kombat 50% olsa bile değer. İnanılmaz iyi oyun. Yılbaşında benim tahminim 66%. 75 cok iyi indirim olur. Ama aradaki fark kadar ediyor oyun. 1 gram üzülmedin ne alırken ne aldıktan sonra. Bu sale'dan önce girdiğinde almıştım 20saat falan oynamisimdir belki hjajxjzdh. Ruyalarimda fatality cekiyodum. Ruscularda 4 keye veriyorlar, ama steamdb ye göre oyun ru cis. İddialara göre çalışıyormuş yine de. Beni yiyorlar diye düşünüyorum riske girmeyeyim. Bakalım biraz uygun fiyata bulursam indirim bitine kadar alıcam direk. edit: aldım 15 liraya row versiyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hata Kodu: -118 store a giremiyorum 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kami said: Mortal Kombat Komplete Edition %50 şuan, sizce %75 görür mü yılbaşı indirimlerinde? Şimdi mi alsam yoksa.7.5$ a inmişti bundle mundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 7.5 inmedi. Ru ile kirletmem retail geçmişimi scvbnxzzv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 BİTTİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 geegee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Şu geldi https://www.humblebundle.com/?utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=da015d59b3-Humble_Jumbo_Bundle12_2_2013&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-da015d59b3-93975873 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bundle supermis :) kaptim direk 3.95 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 oha 1 dolara ns2 sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kaçırdığım tüm oyunları toplamışlar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 S-H said: Xenocide said: oha natural selection 2 %90 indirimde. daha önce hiç oynamadıysanız 1.yi ya da 2.yi, kesin ve kesin alın, hayatınızda harcayacağınız en iyi 2,5 dolar olur bariz. 1'i oynamış olup 2'yi almayanlar zaten durduklarıyla hata ediyorlar lol ah be kaçırdım şunu 2.60 $ vardı tam da.. summonlayayım 1 dolar humbleda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Lan 16 dolara alip 1.5 saat ns2 oynamisim, ss3:bfe+dlclerine de 9 dolar verip yarim saat oynamisim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar