ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yeto cevaplarla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 son soruna cevap orda, danalar gibi oku işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 transaction cost %40 olmadığı sürece benim sorum hala geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 160 sayfalık konuyu icat bulmus gibi senlendirmissin abi yasak cunku sirf burdan 3 kisiye ceza geldi maliyeden 5000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Birine para yatırıp oradan alıp sonra öbürüne geçirene kadar bi ton transaction cost var , ayrıca dolar ne kadar ona da bakarsan aslında btcturk ile btce arasında ki fark o. 1000$ = 2050 tl olan bir dönemdeyiz. Sen gidip bi tane alıp satacaksan ok ama kalkıp tomarla girişiceksen bunun btceye para sokarken ki ücreti var çıkartırken ki var sonra btcturke sokarken ki var çıkartırken ki var , kimi insanlar 3 gün 5 gün 1 hafta bekliyor girip çıkmasıi çin o paraların o arada değer kaybetme ihtimali var falan. Sonuç olarak elinde kalan eğer şanşlıysan 100-200 lira. He yok şanssızsan o girip çıkmalar uzun sürer o da sana girip çıkkar zararla bile kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 DoruK said: 160 sayfalık konuyu icat bulmus gibi senlendirmissin abi yasak cunku sirf burdan 3 kisiye ceza geldi maliyeden 5000 tl vay neden geldi, işlem yaptıkları miktar ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 inceleme başlattılar kaynağı belirsiz olduğu için, 100 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 trollemeyin len :D sanki burada incelemeye degecek miktarda yatirim varmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bu 24change'in bir kerede kredi kartı ile 2500'den fazla işlem yapmaması da çok uyuz ya. Bir de time limit olayı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 24change e mail atın, 6 haneli limit var bende, görünce yardımcı oluyorlar, komisyonu da aşağıya çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 LTC/BTC 0.040'ları görür mü bilmiyorum da 0.042'ye çektim 0.055'lik satış emrimi sfdjhsdf 5-10dk bakıcam, gidişat kötüyse silkelerler diyip 0.04'e razı olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nolmuş lan herşey düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bence düşükken yapıştırın btcleri, hafta içi 1200lere vurur, işlem hacmi de artar. Ben aktarabilsem alıcam ama limit kalmadı kartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Gece 850lere düşmüş. Ben 1050deyken 990dan al diye order vermiştim lanet olsun 900den alsaydım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben ppc yapiyim dedim kaldım orda ya bi düştü çıkmadı bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 PPC, NMC, NVC falan çok stabil kazanmak biraz zor oluyor. Parayı oraya gömüp unutmak gerekiyor bence. Şu ara tam btc zamanı gibi. LTC'de çok stabil bu aralar. LTC 34-35 arası geziyor. Eskiden 26ya falan düşerdi 40a çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yalnız btc öküz gibi düşüyor her refreshte 2 dolar aşağıya atıyor. Kesin patlayacak yukarı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şu an en çok kazandıracakların nmc ve ltc olduğunu düşünüyorum. lvc de iyi sabitledi 20'lere, ben hemen düşer diye beklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Sali gunu ltc 50 diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yarın görcez onu, o kadar hızlı ve seri yükselmeyebilir. önce 42-43 civarına, ordan 48'e çıkabilir. 50'yi bu hafta sonuna doğru veya sonraki hafta başı görür, ama önümüzdeki haftasonu da bu seferki gibi olursa süreç uzar. dikkat etmek lazım haftasonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bugun yerle bir oldu coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 xaty said: yarın görcez onu, o kadar hızlı ve seri yükselmeyebilir. önce 42-43 civarına, ordan 48'e çıkabilir. 50'yi bu hafta sonuna doğru veya sonraki hafta başı görür, ama önümüzdeki haftasonu da bu seferki gibi olursa süreç uzar. dikkat etmek lazım haftasonuna coinler karilar gibi bence, adami vezirde eder 30sn de rezilde. Nvc'nin 30 saniyede 7den 26ya firlayip 10a dustugunu unutmam. Ilk girdigimizdeki ltc'deki muthis tirmanisida :) Hic belli olmaz bence, okadar uzun surede 50yi rahat zorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 haftaici 48 falan olursa satarım ltc leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tam btc almalık haftasonu bence 2 hafta önce 300-400$ sallandı simdi 200 dolar sallanıyor bi daha sallanmaz bence böyle gerçi yarın sıfırlanmayacagı ne malum diye aklınızın köşesinde kalsın hep bunu da unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi gözünüzü seveyim ağzınızı hayra açın,dediğinde haklısın ama genede hayır dileyin hayır olsun :) Fistan said: gerçi yarın sıfırlanmayacagı ne malum diye aklınızın köşesinde kalsın hep bunu da unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar