Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 piyasaya giricem 3-5 bana da atın =( LNLk8oqWftrmL2sWxqohYko6ZqGdumzuia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc sata geçti bende, kısa vadeli vars dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 15VxtUxM6UYLoB6B9TYXbsgnpeqmmS3zHv yollayın hacılar öğrenciyim okutun beni sdfsf. kolaymış ya fiyat düşüremem buarada okadar yüklü miktar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aha buldum. komisyonu 24change e vereceğime size vereyim. btc-e acc uma ltc atın komisyonu size verim lol edit:paypal a öderim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 herkes fistan tarzı IBAN spam için birinin yazmasını bekliyomş lol. harbi payeer ile yollayan var mı lan yakın da bi söyleyin para atıcam kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian said: cempostaci said: tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim o address kısmı gönderdiğin kişinin ltc acc numberı oluyor biliyorsun değil mi? ltc acc number ne bilmiyorum ama sanırım ltc'ye gelip deposit dediği zaman çıkan kod oluyor o adress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cempostaci said: Dworgian said: cempostaci said: tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim o address kısmı gönderdiğin kişinin ltc acc numberı oluyor biliyorsun değil mi? ltc acc number ne bilmiyorum ama sanırım ltc'ye gelip deposit dediği zaman çıkan kod oluyor o adress abi address e yazdığın LSnTaPbGYeJ7KCBfhbDWtHBxxxxxxx gibi kod, para yollamak istediğin kişinin btc-e deki ltc veya ne hesabıysa onun kodu işte. aşağıda you receive i de kendine btc-e kod üretmek istersen giriş yapıosun benim anladığım. yani you receive i doldurup redeem dersen sana x btc lik kod üretiyor sen de onu "al kardeşim bu kodu kullan" diye veriyorsun tanıdığına mantıken tabii hiç yapmadım ben orada transfer daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yok mu paypal karşılığı btc-e de direk 2 ltc aktaracak babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 1k ile giriş yaptım oyuna, hayırlım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 TL tabi, 1k almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 O abuk subuk adres kodunu öğrenmek için arkadaşın LTC Deposit desin, orada adres çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Xaenin said: 1k ile giriş yaptım oyuna, hayırlım olsun. hangi siteleri kullandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 postaci gercekten yolladi mi 8 ltc ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc yaktı düşüş trendini hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aksama 50yi net gecer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 43.30 da bekliyorum kardeş 46,20 nin altına vermemesi gerek yoksa fıtı fıtı fıtı 43 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dworgian said: Xaenin said: 1k ile giriş yaptım oyuna, hayırlım olsun. hangi siteleri kullandın BTC türk > e-btc pampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Confirmation bekliyorum 2 tane transaction için e-btc'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc-türk ün kazık fiyatından mı aldın. hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi çok hızlı artıyor bir de kısa vadeli düşünmüyorum, araya 5 tane platform koyacağıma 1k 1k oynarım kazık problem değil diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 1 günde toparlıyor kendini siz 2 gündür saçma sapan sitelerden transfer etmeye çalışıyorsunuz o sinir stresi çekmektense btctürkten 10 dkda halledersin. bende kazık yedim yatırırken ama şu anda yatırdığım paranın 2.5 katı kardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 parani cekecegin zamanda o farki zaten geri aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: 43.30 da bekliyorum kardeş 46,20 nin altına vermemesi gerek yoksa fıtı fıtı fıtı 43 de 46,2 gordu firlar artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vermedi ama yaktı sadece anlık hemen alım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Orderlarım confirm olmadan fırlamasın da aşağıdan alayım dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar