photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 göreli çok oldu 1000 doları btc-e de en fazla %5 falan düşer sonra toparlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change de hala Превышен лимит количества транзакций в час hatası alıyorum ya la. okpay e atmak istiyorum. Saat başına işlem sayısı sınırını aştı demekmiş. bi ben mi alıyorum bu hatayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 payeer nasıl çalışıyor mu yoksa yine 28 saatte mi aktarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu 24change den bişey anlamadım. Kredi kartı no girdim awaiting de?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 imamizer said: 24change de hala Превышен лимит количества транзакций в час hatası alıyorum ya la. okpay e atmak istiyorum. Saat başına işlem sayısı sınırını aştı demekmiş. bi ben mi alıyorum bu hatayı? ben çözdüm o problemi. o hatayı ilk almadan önce kart işlemini yaparken yazdığın usd miktarı kart limitini karşılamıyor. biraz bekleyerek çektirmek istediğin miktarı düşür öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc trendi bozdu, kol kestim çıktım ben. 45'de bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mayhem said: imamizer said: 24change de hala Превышен лимит количества транзакций в час hatası alıyorum ya la. okpay e atmak istiyorum. Saat başına işlem sayısı sınırını aştı demekmiş. bi ben mi alıyorum bu hatayı? ben çözdüm o problemi. o hatayı ilk almadan önce kart işlemini yaparken yazdığın usd miktarı kart limitini karşılamıyor. biraz bekleyerek çektirmek istediğin miktarı düşür öyle dene. karti liqpay'le ilk defa kullanirkenki su bankayla onay muhabbeti nekadar surede gecti senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: ltc trendi bozdu, kol kestim çıktım ben. 45'de bekliyorum 45 zor, 46 dan sektirirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 @Korax bidk sürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bende aldım aynı hatayı Превышен лимит количества транзакций в час Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi ben ilk aktardığımda, 24change -> liqpay -> btc-e 13sn falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 destek 45 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: Dworgian, btc-e / btc türk arasındaki fark yüzdesi ne abi baktın mı abi btc-e de şu an 940 usd last price; 2.03 le çarpsan 1910 yaklaşık, btc türk de 2700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim alıp satmamı bekleyin kesin tam tersi oluyor her defasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Korax said: photographer said: bence fazla yaymayalım... bence su mesajini editle yayilmasin dsgs sen de bunu editle yayılmasın asdkjashdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şaka gibi ya benim hala aklım ermiyor bu işlere. günde 5 kere düşüşe geçiyor ve çıkışa geçiyor sonra. günde ltc'den en az 4 5 dolar kar ediyorsun. neye göre bu, niye sürekli artıyor. meh. izlemesi zevkli ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 arz talep piyasası abi işte, yıllardır olan bir şey borsa ile aynı mantık sadece temeli yok. (takip edilen bir şirket, mülk, değer yok hayali) bu arada ltc ters omuz baş omuza gidiyor. 43 görebilir 45'deki emri kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://teknolog.radikal.com.tr/1-milyon-dolarlik-bitcoin-vurgunu/ Hackerlar 1M dolarlık bitcoin çalmışlar. Bu işin sonu Hollanda Lale'lerinin sonuna benziyicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 başka bir arkadaşıma ltc göndermek için btc-e'de adres istiyor benden withdraw dediğimde bu neyin adresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: arz talep piyasası abi işte, yıllardır olan bir şey borsa ile aynı mantık sadece temeli yok. (takip edilen bir şirket, mülk, değer yok hayali) bu arada ltc ters omuz baş omuza gidiyor. 43 görebilir 45'deki emri kaldırdım hacım bekleme bence al 46nın altına düşmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btce mtgox herhangi biri patlarsa çatıdan atlar herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mayhem said: @Korax bidk sürmedi olm ilk kullanisinda diyorum, ilk kullanisinda liqpay'de bekletmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 trend bozuldu abi ben bekliycem 50'e giderse gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ltc kurt kapani yapicak demedi demeyin william r yyaniltmaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 xpm yada nmc fena patlıcak bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar