Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 altın onsu 2011'de $1900 oldu şu an $1250 bitcoin sene sonu altını geçicek bence (altın düşücek $1100 gibi) sonra bitcoin $1000'dan $600'a fln gelicek short (sell) piyasası da oluşucak. o zaman bu paraların binlerce katı dönücek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kitap filan al oku abi merak ediyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ya dur bi şunu çözelim o eksik kalsın, zaten 3-4 ay içinde ltc'de btc gibi 500-600 seviyesine cıkarsa parasını verir forex'in sahibi oluruz sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ayrıca ltc/btc orani 0,04ü buldu yani elinizdeki ltc ile btc almak dolar ile almaktan daha cok kazandiriyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 merak ediyosan tuto ile öğrenmen çok zor +1000 saat boş ekran izleyip / trade edeceğin instrumenti öğreniyorsun bir yandan da bir sürü kitap okuyosun: http://docs.mta.org/cmt/reading/2013oct-cmt1.pdf http://docs.mta.org/cmt/reading/2013oct-cmt2.pdf http://docs.mta.org/cmt/reading/2013oct-cmt3.pdf market analist olmak zor iş ama ya trader olucaksın ya analist ikisini birden yaparsan fail edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne var lan alalala meraklı insanım sorduk diye dövecek misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 applev0dka said: ayrıca ltc/btc orani 0,04ü buldu yani elinizdeki ltc ile btc almak dolar ile almaktan daha cok kazandiriyor suan Dikkatimi cekti benim de Onceden kacto fistan fix bi deger yazmisti 10 gun once o aklimda kalmamis Kudos to you mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 komisyon falan nasıl oluyor ama öyle ya? pek bi esprisi olmaz bence gene 40$'ı aşamadık dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 saglam geliyor bu kez insanlar yine aha 40 oldu sataym kafasına girip 39.5 te cıkmazsa geceriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hala bulunamadı di mi visa veya paypal ile bu işe giriş? ebay de 25 dolar falanken ltc nin tanesi, vizyonsuzluktan, ya da sermaye azlığından mı desem, girmeye tırsmıştım. şimdi de, orada daha daha pahalı geliyor. girmeye daha bi tırsak hale geldim ebay den. yok mu bu işin çözümü artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 visa ile girebiliyorsun, https://money.yandex.ru 'dan yandex ruble alıp ordan 24change yada alfacashier'dan rubleyi btc-e usd olarak atıyorsun. toplamda %7-8 bi komisyon alıyor ama yapabilirsen şimdi yap yarın 50$'ı görebilir çünkü. günlük 30k ruble limit var aylık 100k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 40 duvarı çok sağlam çıktı gene bir saat içinde 35 altına indi 39 dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Xenus said: visa ile girebiliyorsun, https://money.yandex.ru 'dan yandex ruble alıp ordan 24change yada alfacashier'dan rubleyi btc-e usd olarak atıyorsun. toplamda %7-8 bi komisyon alıyor ama yapabilirsen şimdi yap yarın 50$'ı görebilir çünkü. günlük 30k ruble limit var aylık 100k aga sorun orada ki, benim kart uk, turkey falan fişmekan istiyor. uk den ben para aktarmayı bulamadım bi türlü btc-e ye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Xenus said: 40 duvarı çok sağlam çıktı gene bir saat içinde 35 altına indi 39 dan. panic seller'lar yüzünden hep ya, ben dokunmuyorum duruyor, adamlar 39 dan 38e inince yüzlerce satıyor batıyoruz ulan su alıyor gemi diye sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N1NupxasQWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 BTC 850'i görmüş gene ne para kaldırıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 2 kere geçemedi 3. geçti pff. 38$'dan çıktım şimdi 41.5$. çin marketinde 50$'a geldi bir anda kaç milyon akıttı herifler allah bu çinlilerin belasını versin başka bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hiç ellemedim parama para kattım kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi ilk defa al sat yapayıp dedim kafama tüküreyim kafama çok net bu kadar olmaz 43'e dayandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bende 40ta satcaktım herkes satar düşer diye.dur bi 2 dk bekliyim dedim paso yükseliyo.dokunmıcam hiç.50 olur bu akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 43 ne lan YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 param 3 e katlandı 2 günde, ve yüzlerce dolar ile girmeyip denemek için az attıgım ana lanet ediyorum, bugun bir miktar daha giricem daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc toplam degeri 27m dolar ltc toplam degeri 57m dolar bildiğim tek bişey varsa 50 $ ltc için durak bile olmayacak bu gidişle, çin saglam girdi bu gece. btc'den çok işlem görüyor, btc'ye göre deger kazandı, dolar ile almaktan daha karlı ltc almak suan btc'yi. böyle bir durumda btc'den cıkıp ltc'ye yönelmesi mümkün olan bir kitle var, aradaki bu kadar deger farkı yakında kapanır 20m dolar daha cok para dönüyor ltc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi ben 8$ken almıştım 5e katladı.şimdi biraz daha alsammı almasammı daha nekadar yükselir biton soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 40$'tan aldım şimdi neyse uyumak istiyorum lan. olan 60 dolara olsun pff bi kalkıcam LTC olmuş 50 iyice küfredicem dsdsf abi çinliler manyak para bastı ondan bu anormallik, bile bile lades oldum biraz tam bu saatte abanıyor hayvanlar. bu da yanda açıktı ama uykusuzluktan görmemişim http://bitcoinwisdom.com/markets/okcoin/ltccny çin marketinde 6 dan sonra 1 içinde +12.31$ artış oldu. 53.34$'ı gördü bakın hala para basılır LTC'e. ben iyi kurtardım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar