elma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Merter ve Bayrampaşa'da şubeleri varmış. Burdan alışveriş yapan var mı, memnun musunuz? Haftasonu gidip genel spor alışverişimi yapıp dönmek istiyorum. Saygılar, elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 spor malzemelerinin carrefouru abi işte her çeşit spor için malzeme var ama çeşit yok pek. genelde ucuz ve orta seviye şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 internet şubesi daha çeşitli. internetten alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kayak malzemesi alan arkadaşlarım olmuştu, ankaradakini de çok gidip gezmiştim. güzel kaliteli şeyler var. türkiyede onun kadar geniş spor mağazası başka var mı bilmiyorum. bi çok sporla ilgili çeşitli şeyler bulmak mümkün. fiyatları da sağda soldaki ufak tefek yurtdışından getirip milleti kazıklama peşinde koşanlar gibi değil. uygunca satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 xaty said: fiyatları da sağda soldaki ufak tefek yurtdışından getirip milleti kazıklama peşinde koşanlar gibi değil. uygunca satıyor. internet fiyatları da çok uygundu, biraz da bunun için gidiyorum zaten. Geçen yaz Madrid'dekine gitmiştim, keşke istanbulda da olsa şöyle şeyler derken adamlar oldurmuşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi 3-4 sene önce açıldı ora sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 son baktığımda çok ters yerdelerdi ama ihtiyaç var hakkaten öyle yerlere, gerçi bi de spor yapcak yere/tesise ihtiyaç var daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Valla geçenlerde Liebe tavsiye etti gittim paten aldım oradan şimdilik bir sıkıntı yok sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Liebe said: abi 3-4 sene önce açıldı ora sfsdf global sitelerinden bakmıştım türkiyede şube gözükmüyodu, Fransada 70 tane ispanyada 10 tane vardı dünyanın geri kalanında da bişey yoktu gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 İzmirde optimum AVM ile birlikte açılmıştı.İzmir adına konuşayım spor malzemeleri ve hobi sporlar için izmirde "intersport" rezaletinden sonra ilaç gibi gelen mağazadır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 50 numara ayakkabı bile olduğu için dünyanın en iyi yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 valla çok iyi bir mağaza. ben giyim kuşam için gidiyorum. Yelken sporları bölümünden kışlık bir mont aldım 10 numara. Her türlü spor için kıyafet var o yüzden günlük yaşantıda giyilmek üzere bir sürü çeşit oluyor. Tek sorun baya bir insan alışveriş yaptığı için beğendiğin ürünün bedenini bulma konusunda sıkıntı oluyor mağazada. Ürün kalitesine gelince baya kaliteli. Fiyatları da gayet uygun. ayakkabı, pantolon, gömlek, ceket, mont için 30 tane yer dolaşmıyorsun. Hem çeşit, hem model farklılığı açısından güzel. sağda solda paten kayıp, bisiklete binen veletler de cabası. Kimisi çok şirin, kimisi suratına top atıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Top, tüfek satıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar