Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Decathlon TR


elma

Öne çıkan mesajlar

kayak malzemesi alan arkadaşlarım olmuştu, ankaradakini de çok gidip gezmiştim. güzel kaliteli şeyler var. türkiyede onun kadar geniş spor mağazası başka var mı bilmiyorum. bi çok sporla ilgili çeşitli şeyler bulmak mümkün. fiyatları da sağda soldaki ufak tefek yurtdışından getirip milleti kazıklama peşinde koşanlar gibi değil. uygunca satıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

fiyatları da sağda soldaki ufak tefek yurtdışından getirip milleti kazıklama peşinde koşanlar gibi değil. uygunca satıyor.


internet fiyatları da çok uygundu, biraz da bunun için gidiyorum zaten.

Geçen yaz Madrid'dekine gitmiştim, keşke istanbulda da olsa şöyle şeyler derken adamlar oldurmuşlar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok iyi bir mağaza. ben giyim kuşam için gidiyorum. Yelken sporları bölümünden kışlık bir mont aldım 10 numara. Her türlü spor için kıyafet var o yüzden günlük yaşantıda giyilmek üzere bir sürü çeşit oluyor. Tek sorun baya bir insan alışveriş yaptığı için beğendiğin ürünün bedenini bulma konusunda sıkıntı oluyor mağazada.

Ürün kalitesine gelince baya kaliteli. Fiyatları da gayet uygun. ayakkabı, pantolon, gömlek, ceket, mont için 30 tane yer dolaşmıyorsun. Hem çeşit, hem model farklılığı açısından güzel. sağda solda paten kayıp, bisiklete binen veletler de cabası. Kimisi çok şirin, kimisi suratına top atıyor ama olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...