neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Theridone said: yumurtali burger var mi lan, merak ettim simdi var, burgere en çok yakışan içerik yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ınınııvrıdını ya http://www.manreviewsfood.com/wp-content/uploads/2013/04/carls-jr-smoked-sausage-egg-and-cheese-biscuit-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 offf açken yapmayın şöyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 neutrino said: Theridone said: yumurtali burger var mi lan, merak ettim simdi var, burgere en çok yakışan içerik yumurta. tesekkurler, 3 liralik tavuk doner soyleyeyim o zaman. hayaller carl's Jr, hayatlar kardesler durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 atesbenicagiriyo said: Ahah bu ne lan. Gören de tirit yiyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 allah blanızı versin ya.. ayıptır olm evde fırında kabak beklıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bizim bölgedeki https://cdn.yemeksepeti.com/CategoryImages/TR_ISTANBUL/bolbol_durum_big.gif sırf şu görsel yüzünden sipariş verip denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dürüm çok pahalandı abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 domuz sosisi yok ki abi ülkede 50 tl vermedikten sonra, en güzel yerde yedim 30 lira verip 1 dal sosise yine götüm gibi yine götüm gibi. barcelona'ya gittiğimizde ara sokakta kıytırık yerde 5 eur'a yedik, aklımız çıktı. sosis domuz olacak. yoksa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ayranla 5.5 lira olm nesi pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dükkan burgerde falan var ama yanındaki eksik olsun asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 domuz ve türkiye.. lel çok acınası durumdayız ya. http://www.samsunkenthaber.com/upload/images/samsun-muftusunden-linc-edilen-domuz-icin-flas-aciklama-37376.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 samsun'da siradan bir gun o. adamlar siddet uzerine kurulu bir hayat yasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Domuz denmiş, hemen muhteşem ikili gelsin http://www.lowcarbnoms.com/wp-content/uploads/scrambled-eggs-and-crispy-bacon-1-608x406.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bol bol dürümde bratwurst mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Daha güzeli şöyle o kahvaltının; http://blog.sterlingholidays.com/wp-content/uploads/2015/04/English-breakfast-at-Glenarys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hayır, bol bol dürüm var sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dragonfire said: onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana. misafir et beni ben yapayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 neutrino said: Daha güzeli şöyle o kahvaltının; http://blog.sterlingholidays.com/wp-content/uploads/2015/04/English-breakfast-at-Glenarys.jpg şöyle kahvaltıyı kuşadasında yapıyorum ben. Baya başarılı. Yolunuz düşerse gondol cafe ingiliz kahvaltısı isteyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dreagloth said: Dragonfire said: onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana. misafir et beni ben yapayım sana Drea gel görüşelim bir ara :D //mumble falan gel de bi sesini duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sen mi hazırlıyorsun gittiğinde yiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 geleyim, bacon da alalım en güzelinden egg benedict çakalım yanına da mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi barceloda ettiğimiz kahvaltıyı paylaşıyorum, kusura bakmayın lütfen, federal mekanın adı her yer bacon, her yer mutluluk sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 acıktım resmen. gel gel yerimi biliyordun zaten, yoldun düştüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar