elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 arbys bi ara çok iyiydi fiyat konusunda şimdi oda pahalı. 2 kişi 40tan aşağı kurtulamıyosun arbysten... ticket, multinet tarzı şeyler geçmiyo, paket servis yok.. ama carls, burger king, mcdnldsa tercih ederim arbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 arby's in kıvrık patatesi ve onun sosu (beyaz-acı, bayır turplu sos) nefis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Xenus said: carl's jr yediğim üç yerden sadece içerenköy carrefour'dakini beğendim, bağdat caddesinde ve akasya'da yediklerim baya vasattı. yaw ben tonlarca yerde fastfood hamburger yedim. iki tarafın arasında fark bile olmuyor genellikle. en azından bana göre.. olsa da kıytırık fastfood hamburgerinde ne derece fark olabilir yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arby's benim favorim ya, gördüğüm zaman %70 yeme potansiyelim oluyor. En iyisi. Cadde'de yok, olsa yandım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ııyyy fast food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 birde bi şılotzki vardı. mecidiyeköyden ayrılınc ona da gitmez oldum. oda iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Fistan said: ııyyy fast food ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 fakire genel olarak hayat zor abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kahrolsun zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Fast food yemek için birbirleriyle yarış eden insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yarış eden ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Kim daha amerikanvari markayı tattı yarışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 arbysde çıtır baget iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Anhora said: Kim daha amerikanvari markayı tattı yarışı. niggapls git deli yürek fanboiluk yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Anhora said: Kim daha amerikanvari markayı tattı yarışı. cümlenden anladığım kadarıyla senden başka kimsede öyle bi kompleks oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 anhora, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 moriarty said: Anhora said: Kim daha amerikanvari markayı tattı yarışı. cümlenden anladığım kadarıyla senden başka kimsede öyle bi kompleks oldugunu sanmıyorum. Girilen entrylerden anlamadın da benim bu durumu ifşa etmemden mi çıkardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 amerikanın milli yiyeceği ile ilgili türk veya italyan markalarıyla ilgili konuşmak bence de çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 evde hambırgır tutosu yazsın çok bilenlerden biri tuto bölümüne de yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Özentisiniz işte kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 gidin yiyin abi Virginia Angus da evde ne uğraşıyorsunuz.Karamelize soğanlı falan. Shake Shack'e gitmedim ama gidenler çok kazık diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 anhora git sokak lahmacunu ye köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 shake shack baya premium restaurant fiyatında fast food satıyor kişi başı 30 liradan fazla veriyorsun adam gibi yersen dipnot: anhora ve düşüncelerine özel http://www.greatyarmouthmercury.co.uk/polopoly_fs/1.3987653.1426065532!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_490/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ahahahaha yaşını başını almış adamların böyle yarışlar yapması komiğime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar