Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sicti almanya. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Seele said: sicti almanya. rezillik. Böyle giderse 3. de gelecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 domuz kasabı girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pis döçlandlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 KROSLE ATAR DEDİM ATTI MIROSLAVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 YAVRUM BEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 klose ronaldoyu egale mi etti geçti nmi hiç iyi olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ula adam bi müdahale etti anında görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 lan terlemedi bile adam golünü attı asdafdsa takla atarken ölüyodu az daha ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BlackRose said: Ula adam bi müdahale etti anında görüntü Bunu yapayan güya meşhur td leri gördük bu kupada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Klose çömleği kırıyordu az daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 John_Silver said: Klose çömleği kırıyordu az daha :D Yaşlanmış olduğu ordan belli işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 3.5 gol üstü geldi lan ASDASDAS iy 1.5 üst vardı o patladı kötü oldu. Almanya MS'ye kaldık. Ne saçma maç lan... Bu arada şunu iyice anladım. Löw eline mükemmel jenerasyon geçmiş boktan TD'lerin en ünlülerinden olsa gerek. Şu Almanya'nın 10 gömlek daha üstün olması gerekirken resmen takıma çektirdiği acıya bak. Ayrıca Balotelli için dediğim her şeyi Götze içinde tekrarlıyorum. Beş para etmez bir adam, tamamen bir balon. Dortmund'daki performansının çeyreği yok, orada da şuan abartıldığı kadar iyi değildi aslında da neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi hakki mi simdi almanlarin mac. degil. gana daha iyi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 golden 30sn önce klose atar dedim lan biri gana iyi savunma yapıyo falan dediyidi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sniper said: John_Silver said: Klose çömleği kırıyordu az daha :D Yaşlanmış olduğu ordan belli işte :D Aynısını yazdıydım twitter'da az önce. Adamın yaşlandığını artık taklalarını tam atamamasından anlıyoruz, yoksa hala golünü atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Seele said: abi hakki mi simdi almanlarin mac. degil. gana daha iyi net. Maç başından beri Almanlar oynuyor, Gana savunuyor. Gana sadece bi 20 dakika daha iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 o ne lan seksek gibi sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Auta gidecek bi frikik için 5 kişilik top üstünden atlama organizasyonu yapmak tam bir israf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DarKRideR said: 3.5 gol üstü geldi lan ASDASDAS iy 1.5 üst vardı o patladı kötü oldu. Almanya MS'ye kaldık. Ne saçma maç lan... Bu arada şunu iyice anladım. Löw eline mükemmel jenerasyon geçmiş boktan TD'lerin en ünlülerinden olsa gerek. Şu Almanya'nın 10 gömlek daha üstün olması gerekirken resmen takıma çektirdiği acıya bak. Ayrıca Balotelli için dediğim her şeyi Götze içinde tekrarlıyorum. Beş para etmez bir adam, tamamen bir balon. Dortmund'daki performansının çeyreği yok, orada da şuan abartıldığı kadar iyi değildi aslında da neyse... 4.5 üstü oynadım la ben:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Almanlar da bunu yaparsa diğer ülkeler ne yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bi an için hepsi atlayacak hakem vuracak sandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yaa bebeğim kıyamam elleri titriyo heyecandan. meine schöne fraulaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 MUNTARİNİN GÖTÜ AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 AK BEBESİ ORDAN VURSANA NE PASI HALA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar