_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 baya güvenip bütün kuponlara koymuştum resmen isviçreyi nası sevindim belli değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 türkiye katılmayınca dünya kupasının tadı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Evet ilk golü atan kaybediyor nerdeyse çoğu maçta ve birde 90 da gol yiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 öyle bi dedi ki sanki her kupada oradayız. iki kere mi 3 kere mi ne katılmışız 1930'da başlayan kupaya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 sdfghfgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 BlackRose said: Brezilya-hırvatistan İspanya-hollanda uruguay-kostarika fildişi-japonya isviçre-ekvador 5 maç olmuş ilk golü atanın yenildiği :) Bu inanılmaz bir istatistik olmuş, ben bilimsel araştırma yöntemleri dersinde yanıltıcı iststistik örneği olarak kullanırdım, ilk golü atanın maçı kazanma ihtimali yüksektir önermesini. Bir slaytı değiştirmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 fransa honduras maçı dandik olur. arcantin bosna güzel maç bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Şu " meşhur Fransız defansı" merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 maç özetlerini hd izleyebileceğimiz bi yer yoh mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ulan ekvator gitti paralar son dk cok sacma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ANAAAAAA Trt HD de dili ingilizceye çevirebiliyorsun Digiturk 333 italya ingiltere maçı. Dil seçeneklerinde original seçince ingiliz spiker anlatıyor. Kesin bilgi. Yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 geldi yine dizi reklamı yapan lavuk hgffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ulan o dil seçeneği d-şmartta niye yok :p debelendim ama sadece türkçe var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 "skor yokmuş süreğğğ" skor verim abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 italya ingiltere maçını ne yapalım sdf trt1 olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 canlıda yok aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Canlıda da olur diyordum beee, tüh. Halbuki teknolojik olarak ne kadar kolay bişey, niye koymaz ki hazır streami TRT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 abi sonuçta dünya kupasını yayınlayan bi kanal türkiyenin en çok izlenen kanallarından siz bok atsanızda beğenmesenizde bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bi ton yönetici var hepsi böyle yapıyor ama tabi siz klavye arkasından beğenmiyosunuz anca maç trtde izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 hakem baya kaptırdı kendini dfhdfh topa vurcak diye düşündüm bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu maç 4-2 bitmez :/ artık gözümüz arjantin bosna maçının 4-0 bitmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Fransa sağlam bastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ohahhah Pogbaya kırmızı veremedi, Fransa akıyor şans vermeyenlere patlatcak bu kupada derken patlıyordu az kala ucuz yırttı. Ama dehşet bir takım, Nasriyi de alsaydı keşke hocaları. 30dan büyük tek oyuncu Evra sanırım sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 3-0 yensin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Kaç tane Fransa asıllı Fransız oynuyor sahada merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar