Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fifanın sitesi hacklenmiş gruplar alınmış diye dedikodu var pls http://i.4cdn.org/sp/src/1385485902983.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kaynak 4chan kesin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 inglaterra alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fifa'nın sitesi ingleterraca değil miymiş? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Belçika yarıfinal görür, Alamanya şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 paises bajos fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 futbol 90 dakikadır ve her zaman almanlar kazanır. ben söyledim bunu. ilerde torunlarınıza söyler şekil yaparsınız benden kıyak olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 arcane said: fifa'nın sitesi ingleterraca değil miymiş? sdfsdf ahahaha %5 ihtimal dogru ise A grubu lideri olan sampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 o nası başlık asofkaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kermit said: futbol 90 dakikadır ve her zaman almanlar kazanır. ben söyledim bunu. ilerde torunlarınıza söyler şekil yaparsınız benden kıyak olsun size bende şeyi söylemiştim ya futbol yuvarlaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AvdaNccPszk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Vingthor said: kermit said: futbol 90 dakikadır ve her zaman almanlar kazanır. ben söyledim bunu. ilerde torunlarınıza söyler şekil yaparsınız benden kıyak olsun size bende şeyi söylemiştim ya futbol yuvarlaktır. onu teyzem söyledi ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 teyzen ilk bendim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 türkiye üçüncü olur gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Baaşlıyor kura çekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bu ne abi ya yetenek sizsiniz gibi kura çekimi programı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 neresi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Trt 3 ve trt hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 beynim yandı lan bu ne sacma bir çekim yöntemi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 İspanya hollanda aynı grub düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 almanların kafası karışsın diye hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Belçika zaten süper takımdı, şimdi bi de önünü açtılar, yarı final garanti, şampiyon da Alamanlar olur sanırım A GRUBU - Brezilya - Hırvatistan - Meksika - Kamerun B GRUBU - İspanya - Hollanda - Şili - Avustralya C GRUBU - Kolombiya - Yunanistan - Fildişi Sahili - Japonya D GRUBU - Uruguay - Kosta Rika - İngiltere - İtalya E GRUBU - İsviçre - Ekvador - Fransa - Honduras F GRUBU - Arjantin - Bosna Hersek - İran - Nijerya G GRUBU - Almanya - Portekiz - Gana - ABD H GRUBU - Belçika - Cezayir - Rusya - Güney Kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ömer Üründül, Belçika çıkamaz dedi ahahah adam havadan para kazanıyor bi bok takip etmeden paso sallayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ömer Üründül'ün yanında ki Altan Tanrıkulu da Falcao nun Uruguay da oynadığı üzerine strateji belirledi grp için. İleriye Suarez Cavani ve Falcao yu koydu. İşte bu adamların yorumları ile program yapıyor TRT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar