Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bağlanamıyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bende bağlanamadım ama sanırım server kaynaklı, hesap tarafında bir hata görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bingildak said: bende bağlanamadım ama sanırım server kaynaklı, hesap tarafında bir hata görünmüyor sen hangi bilgileri sahte vermiştin? benim siparişi inceleyip reddettiler lan :( ülkeyi Türkiye mi tutsam acaba. ip'den bakiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi hatırlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi anon olacagımız zımbırtı sahte adres verdim diye reddeti ya lan beni. neden istiyosunuz adresimi..simdi kıllandım ya. inadına sahte isim yediricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 adamlar ısrarla satmıyor bana. almayacağım lan. zaten birşey yapmıyorum. ama bu heriflere de güvenmiyorum bu kadar bilgi paylaşacak. saçmalık ötesi resmen. adli bir durum olduğunda zaten paypaldan alırlar adresi. bu hıyarlar neden istiyor gene emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 isim soyisim adres vs hep fake verdim ben, vpn almak için vpnle bağlandım zaten sdfg, çift vpn kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 barbu said: adamlar ısrarla satmıyor bana. almayacağım lan. zaten birşey yapmıyorum. ama bu heriflere de güvenmiyorum bu kadar bilgi paylaşacak. saçmalık ötesi resmen. adli bir durum olduğunda zaten paypaldan alırlar adresi. bu hıyarlar neden istiyor gene emenike. Bilgi paylasmadan ote bilgi satma database olayi bugunlerde daha cok para ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gene reddetmişler. lol. bu sefer bildiğin türkiye'den bir karakter yaratmıştım. ip ve location filan tutuyordu. neye göre reddediyorlar ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi bence seni sevmediler zorlama istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi 2. yarattığım karakter hatundu ya. güzel bir hatundu. sempatik filan. ilki işsiz güçsüz parasızdı ama ikincisi dediğim gibi gayet sevilecek hatundu. anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 rp'yi mi beceremiyorsun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi zarı 1 atıyorum 2 seferdir üstüste. üçüncüyü atarsam gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 olm hasta mısınız niye vermiyorsunuz isminizi cisminizi elin vpn'ine ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi adamlar bu kadar kastığına göre daha da kıllandım. hani yasal şeyler için olsa paypaldan alırlar zaten. o açıdan rahat ulaşırlar. ama mail, isim adres vs verince sonra saçma sapan spamler görmek istemiyorum. adamlar baya baya inceleyp sonra geri dönüyorlar 2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 valla hiç öle bişi yok ya. kaç kişi çotanak diye aldı. senin ıkındığını farketmişlerdir muhtemelen. kaldı ki mail'ını az kullandığın bir mail ver spam görmezsin nolucak. isim versen nolacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben paypal ve sallama isimle aldim. isim sallayamiyonuz. dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sabonis said: olm hasta mısınız niye vermiyorsunuz isminizi cisminizi elin vpn'ine ahaha. herkes gölgesinden korkar olmuş ya hayret ediyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi bu kampanya sonsuza dek devam mı edecek. Kapatın lan. Aldığımda 6Gbps gören serverlar 11 görüyor artık. Ne biçim promosyon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 barbu said: abi adamlar bu kadar kastığına göre daha da kıllandım. hani yasal şeyler için olsa paypaldan alırlar zaten. o açıdan rahat ulaşırlar. ama mail, isim adres vs verince sonra saçma sapan spamler görmek istemiyorum. adamlar baya baya inceleyp sonra geri dönüyorlar 2 saat sonra. yok be benim kart adresi ile orda verdigim adres farklıydi ona ragmen direk onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 cyberghost vpn ile ne kadar güvende olursunuz dendi mi ? offshore olmayan biyerden vpn almak vergide veriyodur bunlar sdmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi herkesin derdi guvenlik mi yalniz? benim almamdaki tek sebeb, abidik gubidik intranetlerdeyken internet'e erisebilmek. yoksa guvenlik isteyen gider tor kasar, kendi proxy chain'ini kurar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 elleme, insanlar gonullerine su serpiyor surda. serin serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ne yapıolarsa artık internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 senko said: abi herkesin derdi guvenlik mi yalniz? benim almamdaki tek sebeb, abidik gubidik intranetlerdeyken internet'e erisebilmek. yoksa guvenlik isteyen gider tor kasar, kendi proxy chain'ini kurar. Ben daha cok ucuz diye alıyorum. İlla lazım olur bir ara ki arada bir oluyor da. Gerçi alamıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar