CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Hemen kaptim bir tane! Dunya kupasi icin iyi oldu, iki mac daha izlesesem univisionda ispanyolcayi sokucektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 7$'lık CyberGhost alanlara indirim yapmışlar. 1 yıllık premium plus 24.99$ olmuş. 24 ülke 320 server 5 device'mış. Eskiden kalan üyeliğinize 1 yıl olarak eklenecekmiş. 12 ay + extra diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 25 dolar yuksekmis. Zaten suanda ayni paketi #13 olarak satiyolar sitelerinde 1 yillik, satin alip kodu tam bir sene sonra kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aynı paket değil o yada aynı fiyat değil. aslında baya ucuza geliyor bu şekilde alınca ben uzatabilirim 1 yıllık daha. https://store.cyberghostvpn.com/848/?scope=checkout&cart=145798&x-parameter=HomepageEN_SnowdenEdition_0614B999&piwik_campaign=Homepage&piwik_kwd=HomepageEN_SnowdenEdition_0614B999&language=en¤cy=usd şundan bahsediyor arkadaş. 15 dolara geliyor 1 yıllık bu şekilde alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 CoolRider said: 25 dolar yuksekmis. Zaten suanda ayni paketi #13 olarak satiyolar sitelerinde 1 yillik, satin alip kodu tam bir sene sonra kullanabilirsin. 50 Euro diyor sitesinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 15 dolara da var ana sayfada altlarda bi kampanya daha ama onda da yine 5 ülke var (US, Germany, Romania, Czech Republic, Netherlands) eski 7 dolarlık special editiondaki gibi. şu link işte https://store.cyberghostvpn.com/848/?scope=checkout&cart=145798&x-parameter=HomepageEN_SnowdenEdition_0614B999&piwik_campaign=Homepage&piwik_kwd=HomepageEN_SnowdenEdition_0614B999&language=en¤cy=us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 O pakette 5 server ve 1 cihaz var. O paketteki 4 server zaten free serverları, tek işe yarayanı Netherlands olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 sadece free serverlar değil. o ülkelerdeki premium serverlara bağlanıyorsun o paketle. reklam olayı yok, bekleme yada bağlantı yenileme vs de yok. bizim 7 dolara aldığımızı 15 dolar yapmışlar işte. cihaz sayısı 5'ti benim aldığım pakette mesela, bunda düşürmüşler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ya bunun premium'u bi boka benzeyecek mi ki? 7 dolara aldığım için hiç ses çıkarmadım ama bizim 7 dolarlık paketteki yerlere bağlanınca baya baya ağır ve yavaş oluyor bağlantımız yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 6 aydir kullaniyorum ben de 7 dolarlik olani ve hic yavas falan degil oyle dedigin gibi. Online oynadigim her oyunda kullaniyorum eve online, diablo, steam vs. Belki auto sectiriyorsan serveri US server falan seciyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 browsing'de direk farkediyor valla. hepsini denedim baya bir meh kalıyor. ha bütün vpn'ler böle tıkladığımda 1 saniye falan bekleyecekse bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Romanya seçecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 benim kullanma sebebim direkt şu mesela http://i.imgur.com/RhF7ZJz.jpg vs http://i.imgur.com/qSQfwdM.jpg o packet losslar yüzünden bi yerden sonra disconnect oluyorum oyundan bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 7$'lık paketteki bütün serverlar Free olarakta çalışıyor. Bu yüzden çok veri alış verişi var. Hatta CyberGhost 5 gün önce free serverlarda torrent kullanımını yasakladı. Biraz düzelme olur bu aralar. http://blog.cyberghostvpn.com/torrents-become-a-cyberghost-premium-feature/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 7 dolarlıkta istediğin servera bağlanabiliyorsun o 5 ülkedeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 vpn bitiyor yerine ne alıcaz ya ? Renew edemiyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Benim de bitiyor ocakta asdsrdf 12 aylik alirsan 12 aylikda bizden diye mail atmislar da bakmadim ne kadara geliyor boyle yapjnca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 115 liraya geliyor ama 7 dolarlık gibi değil tüm serverları kullanabiliyosun almıcam gerçi yani de napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 benim de yarın doluyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 7 dolarlıkta 5 ülke vardı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 cactus vpn'i bi deniyim https://www.cactusvpn.com/pricing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 dns neye yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Masticore said: cactus vpn'i bi deniyim https://www.cactusvpn.com/pricing/ aylık 1 dolar iyi aslında da 1 kere aliniyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 aynen ondan sonra başka denizlere yol alıcaz :) black friday'den umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hideipvpn'e atladım ben tavsiye ediyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar