hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 google'ın tepesi .. süper olmuş[signature][hline][I'm a soldier]These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up,[I'm a soldier]Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bencede[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 lol balık koymuşlar bide :) hmm Zeus, Poseidon; en soldaki kimdi yaw? Troyda tapınağın önüdeki heykelinin kafası kesilen tanrı sanırım. fekat ismi neydi?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 apollo gunes tanrisi en yakisikli tanridir kendisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yok mitolojide tanrilar hep capkin bilinir zeus mesela kaz sekline girip kadinlari ba$tan cikarir apollo ama en yaki$iklisidir tanrilarin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mitolojik tanrılara görevleri yanında dünyevi zevklerde yüklenirdi .. diyonisos bağ bozumu tanrısıdır şarap partilerinden sorumlu tanrıdır. afrodit bilinen en büyük o...pudur ... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 14 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yanlız o yakışıklı dediğiniz tanrı güzel gibi sanki :) Yani kadın bence. Özellikle topuz saçı kadınsı bir görünüm veriyor. Elinde yayıyla Artemis diyorum ben. Takdir ettim google ı güzel olmuş. Zaten hep özel günlerde logolarına bi şekil yapıyorlar[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 lol kadın be o nesi yakışıklı ahha.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gune$e bakiyo farkindaysaniz...Apollo at a Glance name | Apollo (’Apollwn) role | god of the arts, archery, and divination symbols | bow, lyre, laurel Apollonun resmi goruldugu uzere kadin gibi [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....[Bu mesaj Disappear tarafından 15 Ağustos 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 süper bi poz.. olayın bir de kameraarkasına bakalım: *!güneşi yaratır ve bakar* "çok da iyi durdu be"[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bencede çok tatlı vede güzel :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: lancelotdulac, 15 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D Ben de oyle biliyordum.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zamanların "erkek gibi"si ile bu zamanların "erkek gibi"si arasında farklar olması doğal bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: lancelotdulac, 15 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D erkekler yakı$ıklı olur kadınlar güzel..ee burdanda erkek olduguna dair 1 kanıt daha? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 athena o.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Athena at a Glance name | Athena (’Aqhna) role | goddess of wisdom, war, and crafts symbols | aegis, owl, olive tree goruldugu uzere athenanin simgelerinde yay yok ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 apollo metroseksüelmiş.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 coldwindcim apollo zeus'un ogludur =] babasina soylerse her an yuruyen paratoner'e donu$ebilirsin =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Apollo için bile fazla kadınsı duruyor resim. Artemis ağaç-börtü böcek tanrısı olmasa kesin artemis derdim. Gerçi ikiz kardeşler zaten Apolloyla[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benim babam apollonun baabsını döver...[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yani şimdi apollo metroseksüel mi ? yakıştıramadım koskoca tanrıya..[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 carpilcaksiniz be =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 değiştirmişler logoyu yine bu da tatlı olmuş poseidonlu matrak bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 adamın alt kısmı vida olmuş üst kısmı da clubber partisinden fırlamış bir tipe benziyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar