hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 google'ın tepesi .. süper olmuş[signature][hline][I'm a soldier]These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up,[I'm a soldier]Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bencede[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 lol balık koymuşlar bide :) hmm Zeus, Poseidon; en soldaki kimdi yaw? Troyda tapınağın önüdeki heykelinin kafası kesilen tanrı sanırım. fekat ismi neydi?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 apollo gunes tanrisi en yakisikli tanridir kendisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yok mitolojide tanrilar hep capkin bilinir zeus mesela kaz sekline girip kadinlari ba$tan cikarir apollo ama en yaki$iklisidir tanrilarin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mitolojik tanrılara görevleri yanında dünyevi zevklerde yüklenirdi .. diyonisos bağ bozumu tanrısıdır şarap partilerinden sorumlu tanrıdır. afrodit bilinen en büyük o...pudur ... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 14 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yanlız o yakışıklı dediğiniz tanrı güzel gibi sanki :) Yani kadın bence. Özellikle topuz saçı kadınsı bir görünüm veriyor. Elinde yayıyla Artemis diyorum ben. Takdir ettim google ı güzel olmuş. Zaten hep özel günlerde logolarına bi şekil yapıyorlar[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 lol kadın be o nesi yakışıklı ahha.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gune$e bakiyo farkindaysaniz...Apollo at a Glance name | Apollo (’Apollwn) role | god of the arts, archery, and divination symbols | bow, lyre, laurel Apollonun resmi goruldugu uzere kadin gibi [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....[Bu mesaj Disappear tarafından 15 Ağustos 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D[signature][hline]My Honour is My Life
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 süper bi poz.. olayın bir de kameraarkasına bakalım: *!güneşi yaratır ve bakar* "çok da iyi durdu be"[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bencede çok tatlı vede güzel :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: lancelotdulac, 15 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D Ben de oyle biliyordum.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
neter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zamanların "erkek gibi"si ile bu zamanların "erkek gibi"si arasında farklar olması doğal bence ..
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: lancelotdulac, 15 Ağustos 2004 02:09 tarihinde demiş ki: Hayda şimdi bu adam kadın mı erkek mi ben erkek diye biliyordum :D erkekler yakı$ıklı olur kadınlar güzel..ee burdanda erkek olduguna dair 1 kanıt daha? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 athena o.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Athena at a Glance name | Athena (’Aqhna) role | goddess of wisdom, war, and crafts symbols | aegis, owl, olive tree goruldugu uzere athenanin simgelerinde yay yok ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 apollo metroseksüelmiş.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 coldwindcim apollo zeus'un ogludur =] babasina soylerse her an yuruyen paratoner'e donu$ebilirsin =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Apollo için bile fazla kadınsı duruyor resim. Artemis ağaç-börtü böcek tanrısı olmasa kesin artemis derdim. Gerçi ikiz kardeşler zaten Apolloyla[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benim babam apollonun baabsını döver...[signature][hline]Less talk,more glock!
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yani şimdi apollo metroseksüel mi ? yakıştıramadım koskoca tanrıya..[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 carpilcaksiniz be =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 değiştirmişler logoyu yine bu da tatlı olmuş poseidonlu matrak bişi..
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 adamın alt kısmı vida olmuş üst kısmı da clubber partisinden fırlamış bir tipe benziyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Öne çıkan mesajlar