tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hunty said: Burada iyi anlatmis burda dursun. http://videos.bodybuilding.com/video/59111/Video-Article-Breaking-Down-The-Deadlift beginnerlara veya beli round olanlara burda denildiği gibi kürek kemiklerini salmayı önermem. bir de boyun duruşuna değinmemiş. bodybuilding.com olduğu için hata bulmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genital bolge nasil disari atilir hic tasvir edemedim kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 havayi fordlar gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ya böyle yazınca komik oldu tabi. Bi yerde okumuştum hatırlamıyorum. Yani genital yerine core bölgesi göbek falan da düşünebilirsiniz, sanki hareketin amacı o bölgeyi düzleştirmek, düz pozisyona getirmek gibi. Yani deadlift başlangıçta ya da squat ass-to-grass iken harekete geçince ağırlığı istenen bölgeye verme amaçlı Böyle fokus olunca daha yüksek ağırlık kaldırıyorum ben en azından form falan bozulmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bizim hoca kezban gibi değil rus gibi domalın diyodu. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Sizin hoca olayı bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Arma said: Bizim hoca kezban gibi değil rus gibi domalın diyodu. Ahahah AHAHAH http://www.growtallerkey.com/grow-taller-exercises/img/catdog-yoga-pose-grow-taller-exercise.jpg SDFASFADSDAS ya rus gibi domalınca da belin sıkıntıda. şurdaki kızımız gibi olcak bel http://fromsneakerstostilettoswithlove.files.wordpress.com/2014/04/dsc_0707.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Arma sizin hocayi tuttum. Genital, core diyip kafa karistirmayin. Pierre Woodman usulu beli duzelt desen hemen anlardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/291/t%C3%BCrk-k%C4%B1zlar%C4%B1n%C4%B1n-domalma-%C5%9Fekli_366131.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bende binicilik ögrenirken süratli gidişte hoca ayağa doğru kalkıp belini silkermiş gibi ittiriceksin diye anlatmıştı asfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bi de her hocanın squat anlatışı: sıçar pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 nası gidiyo beyler var mı bi değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 son fotodan beri 6kg aldım bulk gidiyom bu sıcaklarda daha fazla alamıyorum ama galiba durdu gibi kilo almam hayırlısı ayı gibi de yiyioz etler, tereyağları yumurtalar falan ama 5-6k kaloriyi görüyorumdur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 abi o değilde terli terli su içmeyin derlerdi eskiden ben salonda deli gibi terliyorum hep su içmesem mi fsdgfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 beyler sorunun yeri burası mı bilmiyorum ama bulk diyeti için kilo başına 2.5 gr protein 4 gr karb. alıyorum. karboda içimde hep bir şüphe var. karboyu hesaplarken kilo başına 4 gr pirinç bulgur her neyse bu şekilde mi yoksa 100 gr pirinç içerisinde 60 gr karbo olduğunu dikkate alarak bu şekilde oranlayarak mı almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ye bas ya neyin kafasındasın bulk zamanında. tırı vırıyla uğraşmayın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hic karb grami hesaplamadim. jaegerin dedigi gibi ye gec. yaglaniyosan azaltirsin. tabi bu yandan deneme yanilmaya daha dogru miktarlardan baslamak isteyebilirsin. ikinci dedigin sekilde hesapliyosun makrolari. kac kilosun? kg basina 2.5 protein iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kilo 70. haklısın aslında kendi vücut dengemi hep es geçiyorum hassas teraziye takılıp kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 tereyağı kuruyemiş de ye yağı es geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kuruyemiş yiyorum. tereyağına pek sıcak bakmıyodum açıkçası hafiften yağ yakmaya da çalışıyorum malum yaz ayları ama yine de almamı tavsiye eder misin? bide haftada 3 gün ağırlık idmanı 2 gün karın + HIIT yapıyorum bu 2 gün yaptığım HIIT hacim kazanmama çok etki eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 tereyağ yiyince yağ yakımında bi değişme olmicak ki :D artısı bile olabilir hormonal aktiviteler için hayvansal yağ çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 tereyağının zararı yok yiyin. aktif spor yapıyorsun zaten vücutta depolanma şansı yok + getirileri ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yardım için sağolun. tereyağ tavsiyenizi anacığıma okutayım da pati buluşmasına kısırla gelip bağrına bassın sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Halis köy tereyağı ama öyle sütaşın mütaşın değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aynen böyle eti pişirdikten sonra halis mülis köy ekmeğini atıyosun tavaya voss diye üstüne hakiki tereyağ+himalaya tuzu ciiiiiiiiiiiiiiizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar