Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dips le omuz çalışmak için amuda kalkman lazım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://i.imgur.com/AK42VWw.jpg alın triceps sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Cons said: ama en iyi tricep hareketi falan one arm extensionda öyle oda dirsek bozuyo one arm favori. diğer elle dirseği tutuyorum daha çökmedi dirsek dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Cheaz said: http://i.imgur.com/AK42VWw.jpg alın triceps sdf Fotolari birlestirip yasadigin odayi cozucem yakinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Jaegerjaquez said: dips le omuz çalışmak için amuda kalkman lazım orda :D Assagi tam inip kaplumbaga gibi boynu iceri cekip omuzlari cikarinca yukarda tam tersi tamamen boyunu uzatip omuzlari assasgi basinca omuzlar calisiyor. Bana oyle dendi yapinca omuzlarimda hissettim :P yazinca cok salakca geliyor ama dogru lan, gulme bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Fistan said: niye Cheaz'e zarfim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 one abi tavuk gibi kafa ileri geri anlamadım valla :D (anlamaya da pek kasmadım afsad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kapinin kenarlarina bakarsaniz boyanin kotu yapildigin farkedebilirsiniz ayrica gitar var. Demek ki oda bodrum katta. Yer altinda oldugundan yukari ses gitmiyor. Buradan ailesiyle mustakil bir evde yasadigi sonucu cikarabilirim. Antalya merkez mustakil ev. Ihtimaller daraliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 apartmanda yasıyorum lan sdfsg boya babamın sucu tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 gogus genetigime sokayım. birazda durustan oyle ama nabacam 150kg benchemi giricem allahsızlar. bunun sonu silikon yaptırmak dsfgsfg http://imgur.com/vhGkBco.jpg http://imgur.com/J2b0qZ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 martta nasıl yandın ya sdf birde yag oranını biliyor musun benim halime cok yakında merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Oturup kendi capimda birseyler hazirladim. Her bölgeye 2-3'er hareket verdim. En etkili görünen, tahmin ettigim exercise'lari aldim. Chest - Biceps Barbell Bench Press Incline Dumbbel Flyes Pull-over Decline Dumbbell Bench Press Standing Barbell Curl Hammer Curls Back - Triceps Pull-up(hic emin degilim 90 kiloyu kaldirma konusunda) One-Arm Dumbbell Row Seated Cable Rows Hyperextensions Deadlift Dips Cable One Arm Tricep Extension Legs - Shoulder Leg Press Abduktoren Adduktoren Leg Extensions Leg Curls One-Arm Dumbbell Press Butterfly reverse Side Lateral Raise Ekleme cikarma konusunda bir tavsiyeniz olursa eger cok makbule gecer. Bu halterlerle hazirladigim ilk planim. Karin exercise'larini eklemedim yukariya. Bikac hareket var deneyerek plana ekleyecegim. Malum cok zorlaniyorum karin calisirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Cheaz said: martta nasıl yandın ya sdf birde yag oranını biliyor musun benim halime cok yakında merak ettim bu resmim eski biraz. valla bilemiyorum tam yag oranımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ayfon said: Oturup kendi capimda birseyler hazirladim. Her bölgeye 2-3'er hareket verdim. En etkili görünen, tahmin ettigim exercise'lari aldim. Bu halterlerle hazirladigim ilk planim. salona gitmiyormusun evdemi yapacaksın orayı anlamadım ona göre hareket yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 tiLi said: o 2 hareketten sonra dipsi kaç kiloyla yapıyosun ki? mantıksız bi dizilim olmuş bence. bana göre fazla hareket de var ama o senin tercihin skull crusher 15*20kg 12*25 10*30 extension 15*7,5kg 12*10 10*12,5 dips 89 kiloyum. 3*10kg rope 15*15kg 12*20 10*25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Wolas said: Ayfon said: Oturup kendi capimda birseyler hazirladim. Her bölgeye 2-3'er hareket verdim. En etkili görünen, tahmin ettigim exercise'lari aldim. Bu halterlerle hazirladigim ilk planim. salona gitmiyormusun evdemi yapacaksın orayı anlamadım ona göre hareket yazayım pampa bana da yazsana bi progarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sabah öğlen akşam aç karına yoga öneriyorum sana bu troll sevdasından koparsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sus pro lol troll sevdasıymış ben program istemiyo muyum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 classic body programı işte 6gün böl istediğin gibi ciddiyim bu arada aklıma gelmedi bu aralra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 tamam yazarım farklılık olsun, cutting mi bulking mi? bbirde nerende sakatlık vardı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 cut pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 3gün on 1 gün off 20dk hergün koşu bandı tüm setler 3*12 chest+triceps chest bench press ///// dumbel press machine fly ///// cable crosover incline dumbel press ///// incline press low cable chest raise ///// machine dips triceps dips one arm extension rope push down - ellerini öne doğru değilde normal omuz altına doğru indirerek çalış hatları sabitlesin iyice back+biceps back 1 ters 2 düz pull up/////2düz 1 ters pull up reverse grip lat pull down ///// lat pull down cable seated row///// close grip lat pull down dumbel one arm row /////dumbel one arm row biceps cheat* z bar ile curl en altından tutarak alternate dumbel curl alternate hamer curl concentration leg+sgoulder leg deadlift///// 1 leg extension scuat///// 1 leg curl 1 calf raise shoulder smith machine press barbel up right row arnord press cheat* seated lateral raise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 6 hafta sürecek cheat dediğim bel kuvveti falan kendini sallayarak yapabilirsin ağır kiloyu. bi o bi diğeri şeklinde izleyecek program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 güzel ama hafif gelir bana bu bide triceps 3 hareket biceps 4 onu niye öyle yazdın dipsle başlamayı tavsiye etmem bide. genelde vücut ağırlığıyla olan hareketleri sona bırakırım kalan enerjiyi orda tüketeyim diye. hem vücut sıcak bide 5 hareket yapıyorum ben bacakta sdfk elma gelsin anlatsın dünkü bacak antrenmanı dicem de yaşamıyo galiba ses etmedi sabah wolas 7.5/10 bide 20dk çok lan ben 10dkda tükeniyorum :/ sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar