tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hafif doğru diyosun. noobken benim göğüs kafesim İMAN TAHTAM kütlerdi bunu yaparken. ağırlık koyardık kucağa 40 kilo falan. fark ettim ki hamstringi de kullanıyorum hareketi yaparken. sonra gereksiz olduğunu fark ettim. demem o ki zaten yeterince ağırlık da giremezsin bunla. bu yüzden cgbp tavsiye ettim bench press de omuzlarını ağrıtıyo olabilir bu arada. bu durumda tavsiyelerim bitiyor. badici gibi izolasyonla pumpla yüklenceksin o zaman tricepse napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mantıklıymış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kız değilsen 5 kiloyla yapmıycaksın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kızım. bar zaten 10 kilo değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 şu tarz kilolar tercihen: http://www.youtube.com/watch?v=SpBRfsEwUgI omzu sakat olanlar için adamlar pad de yapmış ama türkiyede nah bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 tamamen triceps agırlıklı izole hareketler varken neden bunu tercih ediyolar ki ? sakatlık riski cok fazla degil mi nedir yani avantajı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bu benchte arkaya atmalı bi triceps yapıyolar. bizim salonda ahmet enünlü öyle çalışıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Cheaz said: tamamen triceps agırlıklı izole hareketler varken neden bunu tercih ediyolar ki ? sakatlık riski cok fazla degil mi nedir yani avantajı merak ediyorum dips yapamayan adama cable pushdown mı önerseydim? çok farklı hareketler avantajı güç bu arada. çok açık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 cable pushdown mukemmel bi hareket. rope pushdown cok daha mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Skull crusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 evde yokki deneyip ogrensem nasıl bi etki yaptıgını o yüzden sormustum ya , salona gitmeliyim artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Bu arada diamond pushup alışıldıktan sonra clapping versionunu yaparsanız oda efsane bir triceps hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ad3m said: Skull crusher favori triceps şişirme hareketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 skull crusherı erkek kilosuyla uzun bir süre yapıcna muhtemelen dirseğiniz bozuluyor bozulmayan baya az kişi var dfkbmdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 uzun süre dediğim uzun seneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ama en iyi tricep hareketi falan one arm extensionda öyle oda dirsek bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben esh'e cevap için atmıştım bana sorarsanız dips / diamond pushup derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 merak etme sana sormayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 En iyi ben bilirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 triceps çalışmayıda biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ve triceps günüm bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 o 2 hareketten sonra dipsi kaç kiloyla yapıyosun ki? mantıksız bi dizilim olmuş bence. bana göre fazla hareket de var ama o senin tercihin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Abi bu Triceps Dips'in 3 farkli varyasyonu var. Dips'le gogus calistiran var, Omuz var, Tricep's var. Hareketi nasil yaptigin onemli. Sakatlanmalar falan yanlis kaslara yuklenmeden oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar