tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hafif doğru diyosun. noobken benim göğüs kafesim İMAN TAHTAM kütlerdi bunu yaparken. ağırlık koyardık kucağa 40 kilo falan. fark ettim ki hamstringi de kullanıyorum hareketi yaparken. sonra gereksiz olduğunu fark ettim. demem o ki zaten yeterince ağırlık da giremezsin bunla. bu yüzden cgbp tavsiye ettim bench press de omuzlarını ağrıtıyo olabilir bu arada. bu durumda tavsiyelerim bitiyor. badici gibi izolasyonla pumpla yüklenceksin o zaman tricepse napalım.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 şu tarz kilolar tercihen: http://www.youtube.com/watch?v=SpBRfsEwUgI omzu sakat olanlar için adamlar pad de yapmış ama türkiyede nah bulursun
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 tamamen triceps agırlıklı izole hareketler varken neden bunu tercih ediyolar ki ? sakatlık riski cok fazla degil mi nedir yani avantajı merak ediyorum
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bu benchte arkaya atmalı bi triceps yapıyolar. bizim salonda ahmet enünlü öyle çalışıyo mesela.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Cheaz said: tamamen triceps agırlıklı izole hareketler varken neden bunu tercih ediyolar ki ? sakatlık riski cok fazla degil mi nedir yani avantajı merak ediyorum dips yapamayan adama cable pushdown mı önerseydim? çok farklı hareketler avantajı güç bu arada. çok açık değil mi?
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 cable pushdown mukemmel bi hareket. rope pushdown cok daha mukemmel
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 evde yokki deneyip ogrensem nasıl bi etki yaptıgını o yüzden sormustum ya , salona gitmeliyim artık sdf
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Bu arada diamond pushup alışıldıktan sonra clapping versionunu yaparsanız oda efsane bir triceps hareketi.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ad3m said: Skull crusher favori triceps şişirme hareketim
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 skull crusherı erkek kilosuyla uzun bir süre yapıcna muhtemelen dirseğiniz bozuluyor bozulmayan baya az kişi var dfkbmdf
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ama en iyi tricep hareketi falan one arm extensionda öyle oda dirsek bozuyo
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben esh'e cevap için atmıştım bana sorarsanız dips / diamond pushup derim.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 o 2 hareketten sonra dipsi kaç kiloyla yapıyosun ki? mantıksız bi dizilim olmuş bence. bana göre fazla hareket de var ama o senin tercihin
hunty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Abi bu Triceps Dips'in 3 farkli varyasyonu var. Dips'le gogus calistiran var, Omuz var, Tricep's var. Hareketi nasil yaptigin onemli. Sakatlanmalar falan yanlis kaslara yuklenmeden oluyordur.
Öne çıkan mesajlar