Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Jaegerjaquez said: ne mühendisi hacı evren mühendisi komple yani mühendisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende makina okuyom ya yardım etsene az termodinamiğim kötü izmirdeysen matematik fizik de çalıştırabilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 üzgünüm ders verme konusunda yardımcı olamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://forums.warpportal.com/public/style_emoticons/default/gg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Fistan said: varsa çözemediğin basit şeyler hayatta yardımcı olayım 1-2 saat onlineım (:P) 1 çorba kaşığı ile 1 yemek kaşığı arasındaki fark, kaç çay kaşığı eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bunlarin cevabi hep kuranda var, acin okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 direk subaneke de bile söylüyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 o cup konusunda amerikalılara ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kafasına sıçtığımın cahil amarikalıları ya cup diye ölçü mü olur lan. Beyinsizler. İnsanlar gidip ilimle bilimle SI diye sistem bulmuş bütün ölçüleri evrenselleştirip bilimin her yerde daha kolay yapılabilmesi için bi taraflarını yırtmış, bu koduumun andaval amarikalıları hala redneck usülü yok bardak yok ons pound bilmemne. Boyunu ayakla ölçen gavattan ne beklersin. 6 ayak boyundaymış. Gerzek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bu kadar geyik yapmışsınız, hiç biriniz google lamamış mı arkadaş. http://www.jsward.com/cooking/conversion.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 googlelayacak bi mevzu yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 üroloğun gözü önünde 1 cup doldurmuşluğum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Haci yalniz olcek kasik bile alsan sivi, toz arasinda fark var. Sivi 15 ml, toz da 5gr.'a denk geliyor. Bunu herkes biliyor ama mesela un ve protein tozu arasinda hatta protein tozlarinin arasinda yogunluk farki var. Ben sirf bu yuzden hassas elektoronik tarti aldim 3 gun once. Cok da kullanisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 al işte adam yoğunluk farkı var diye hesap yapıyor sonra ben pişmiş eti tartınca olay oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 al birini vur ötekine durumu var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 arkadaşlar şöyle bi sistem aldım bonfilelerdeki suyun miktarını hesaplamak için işe yarar mı http://www.materyaller.com/bilgibank/img/damitma-duzenegi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 öle diyorsunuzda %30 civarı değişiyor hindide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ARkadaşlar bende spora başlamayı düşünüyorum. Kilo fazlam var bayağı ama birincil olarak kilo vermeye gitmiyorum, aynı zamanda bulk adale yapacağım. Şimdi bana güzel kilo vermek için kullanabileceğim supplement lar söyler misiniz? En bilindik L-carnitine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 12 gün olmus. Tartildim. 2 kilo fark var. Moralim bozuldu. Haftaya tekrar tartilacagim. 1kg fark daha görmezsem cardio mardio yapmam 60dk. Dietle daha hizli kilo veriliyo lan. Ergen tribi attim ama ne bilim moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ulgio said: ARkadaşlar bende spora başlamayı düşünüyorum. Kilo fazlam var bayağı ama birincil olarak kilo vermeye gitmiyorum, aynı zamanda bulk adale yapacağım. Şimdi bana güzel kilo vermek için kullanabileceğim supplement lar söyler misiniz? En bilindik L-carnitine sanırım. template1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ayfon said: 12 gün olmus. Tartildim. 2 kilo fark var. Moralim bozuldu. Haftaya tekrar tartilacagim. 1kg fark daha görmezsem cardio mardio yapmam 60dk. Dietle daha hizli kilo veriliyo lan. Ergen tribi attim ama ne bilim moralim bozuldu. dietin etki/efor u çok daha fazla cardioya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hic baslama arkadas. Biz cok zor durumdayiz. Eti falan damitmaya baslayanlar var. Mutlu mesut ve sisman yasa. Saka bir yana bi sene spor yapip verdigim 3 kiloyu 2 hafta tatilde 2 katiyla geri aldim. 4 kilo gitti simdi ama 2 kilo fazlalik kaldi. Cok vefasiz bu spor olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 o 2 haftada anca yersen hiç sex yapmazsan tabi kilo alırsın hadi sex yapamadın en azından cardio yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Küçük pipililer bence vucut yapmasın 18+ http://i.imgur.com/NtIiAm7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Oooof of. Herşeyi geçiyorum şimdi. Queermenow diye site mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar