Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Arkadaşlar çok acil kısır tarifi lazım. Yani bir öküze anlatır gibi anlatmanızı rica edicem. Tutorial bölümüne konu acil olduğu için açmadım. İşim bitince kendimi reportlarım taşınsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bulgur+narekşisi+maydonoz+sovan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 http://www.kisirtarifi.org/ Adana usulü kısır tarifi için, bulguru sıcak suyla ıslatıp şişmesini sağlayalım. Salça, yağ, nar ekşisi, tuz, baharat ve limon suyunu da ilave edip, harmanlayalım. Küçük küçük doğradığımız soğanı, naneyi, maydanozu, domatesi ve biberi de katıp, karıştırmayı sürdürelim. Adana usulü kısır tarifi servise hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kısırla kız kaldırılıyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 internette kısır tarifi yok google'a falan yazsan bulamazsın iyi etmişsin foruma konu açarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 öküze anlatır gibi olanı yok. o yüzden zaten acil fln yazdım. yoksa çok meraklı değilim milletin laf sokup rahatlamasına katlanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 HAHAHAH KISIR YAPMAYI BİLMİYÜ YEÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bu kendilerini senin üzerinden datmin etmeye çalışanlara kafayı takma sen kardeşim. Kısıra devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 salak ya kısır yapmayı bilmiyor ya hahahaha öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bi laf soktum acayip rahatladım ya kuş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ShadowFax said: http://www.kisirtarifi.org/ Adana usulü kısır tarifi için, bulguru sıcak suyla ıslatıp şişmesini sağlayalım. Salça, yağ, nar ekşisi, tuz, baharat ve limon suyunu da ilave edip, harmanlayalım. Küçük küçük doğradığımız soğanı, naneyi, maydanozu, domatesi ve biberi de katıp, karıştırmayı sürdürelim. Adana usulü kısır tarifi servise hazır. taze soğan ve kimyonda eklenirse daha da güzel olur. Bir de domates bence kötü yapıyor sulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 fistan her konuya "google yok mu yea" yazmasana forum kapanacak senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Geril biraz, sonra gelisine vur tosmiklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Google daha istenilen hızda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 marul unutma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yanına turşu koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yaptım. görünüş olarak epic oldu. ama tadı bok gibi. salçayı çok koydum galiba. bunu yarın iş yerine götürmem gerekiyor bi de. hanım evde olaydı rezil olmazdım fsasd. tadı hala ağzımda leş gibi full salça resmen. neyse unuttum derin yarın ne diyim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Göster ama yedirme. Yanlışlıkla, kısırı koyduğun kabı devir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahah cakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hmmfps canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Çamurdan kalıp çıkarırsın ya, onun gibi tam oturması lazım kabın yere. Yoksa temizliği zahmetli olur. Ayarla işte bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 BEYLER KIZA KISIR SÖZÜ VERDİM ÇAT KAPI GELİCEK ACİL KISIR YAPMAYI ÖĞRETİN BANA YOKSA REZİL OLCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kısır for dummies (öküze anlatır gibi) bulgur. sarı olan. beyazı pirinç karışmasın. şundan yani. http://3.bp.blogspot.com/-AxnknWmsStM/Th6MAyAe0nI/AAAAAAAAARY/NA2SfYAiWJU/s1600/Pilavl%25C4%25B1k+bulgur-K%25C3%25B6ftelik+Bulgur-Coarsed+Boulgur-Fine+boulgur.jpg bunu kaba yada tencereye koy. 2 su bardağı sıcak su koy bu bulgurun üstüne yani kaba yani tencereye yani yılmaza!! bu arada bulgur da 2 su bardağı olacak. şöyle bi şey olması lazım: http://4.bp.blogspot.com/-HIGGWrbz4HE/UL-v2_K4-AI/AAAAAAAAGhQ/ta5ZDfpJKBY/s1600/Downloads.jpg (kendine güveniyorsan 2 ayrı bardak yerine aynı bardakla işlemi tekrarlayabilirsin.) (ayrıca sıcak suda salça eritmen lazım ama orası sana ağır gelebilir. aklın karışabilir. şimdilik düz yap diye es geçiyorum.) bulgurlar bir süre sonra şişecek. yumuşayacak. 20-30 dakika. 20-30 dediğimiz aralık. yada boşver 25 dakika suda bekleyecek. mesela sıcak suyu koydun saate bak. 19.50 mı? 25 dakika ekliyoruz ne etti 20.15 sonra aşağıdakileri ince ince doğra (bıçakla). ince dediğimiz küçük küçük. kime göre neye göre küçük dediğini duyar gibiyim. doğrayabildiğin kadar küçük doğra sen. biber(herhangi bir renk. evet bi kaç farklı rengi var. tercihen yeşil) taze soğan. (yeşil soğan yani) bu değil http://ilgiliforum.com/resim/2013/11/39/85410_kuru_sogan_kuru_nasil_yapilir.jpg bu http://www.gurmerehberi.com/wp-content/uploads/2013/01/tazesogan.jpg sonra buna limonsuyu ekle. limonu ortadan ikiye bölüp sıkacakla sıkarsan elde edebilirsin. 50. saniyeden itibaren şurada görünüyor. http://www.youtube.com/watch?v=IIEZEhWfB9k sonra zeytin yağı ekle. tuz at. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi hepsini birden bulgurun uzerine boca ettiysen fail olur tabi. bulgur kendini saldıktan sonra salca ile guzelce yogurucaksın. 5 dk sonra bi tutam agzına atıp bulguru denersin yumusamıs mı diye. ardından yesillik (sogan, maydanoz, marul, vs.) ne varsa boca edicen tepsiye sonra eksi 2 yemek kasıgı. son olarak da zeytinyagı damak tadına gore ayciceck yagını koyarsın tepsiye hepsini bir yoguracaksın tekrardan. susleme icin salatalık, domates, marul ya da tursu guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Çiğ köfte al onu götür ,netice itibari ile ikiside bulgur ,dimi ? Jeeztro said: yaptım. görünüş olarak epic oldu. ama tadı bok gibi. bunu yarın iş yerine götürmem gerekiyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar