k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sabah 10'da başlıyor çeyrek finaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tsm gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bjergsennnnnn elenemezz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 TSM e sağlam penetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 eski topların hepsi elenmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Nws pic oldu favorimdi bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Watch 10,000 League of Legends Games in 30 Seconds Seviyorum böyle istatistikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 royal - omg 3. maci cok bomba oldu baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bu faker falan vardı skt miydi neydi onlar yokmu bu turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Yoklar. Kore'den çıkamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Stick Figure Spotlight https://www.youtube.com/watch?v=zBMvbFMoBAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 noluyo lan streami aciyim dedim yatmadan once stadyum falan var abarmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 dünya kupası finali birazdan başlayacak. adamlar deli organizasyon yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tek kötü yanı 2 asya takımının finali olmasıydı, bu arada royal'e üzüldüm 2 tane üst üste final kaybettiler, samsung 1-2 boy büyük geldi bütün turnuva takımlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 olayın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 SSW bildiğin bronze gibi silkti attı herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 YUh askfjhasgflahsgh oha bune lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Türkiye serverından eu west'e geçmek istiyorum. Neler yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 id pass ı pm den bana at. Hesapta 1000 rp olsun ama. :P şuan oynadığın hesabı geçireceksen ücretli. Shop menüsünde bir yerde idi sanırım transfer işleri. Daha sonra client ayarlarından oynayacağın yere çevireceksin, oranın dillerini indirecek bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 2600rp olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Karar verin gsgdgsf Abi niye bi başkasına şifremi id mi vereyim mantıklı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 tr serverina girdim iki gundur bu sezonun 10 macini tamamlayayim diye 7 mac kazandim gold 1 e atti ata ata. hep plat 3-4 lerle ayni maca koydu yalniz son maci almama ragmen niye oyle yapti anlamadim. neyse konu bu degil zaten serverin hali hakikaten icler acisi oyle boyle degil. her bir macta o.c lar anneler anusler havada ucustu, her mac illa 1 afk vardi genelde bizim takimdaydi, 4 kisi tasimak zorunda kaldik oyunlari falan. millet daha champ ekranina girdigi gibi ana avrat gitmeye basliyor birbirine. riot da sanirim hepten koyvermis ki bunlarin hepsi boyle, anladigim kadariyla arada bir 1 haftalik ban falan veriyorlar onun disinda afk kalana ya da kufredene adam gibi ceza yok. oynanmaz hale gelmis tamamen server, cop olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 geçen arkadaşa yardım olsun diye gold hesapla girdim, 9-1-15 oynadığım oyunda ana avrat küfür yedim, 2 oyun benzer skorlarda aynı şeyler yaşandı. gerçekten soloQ çekilecek eziyet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Hahahahah Ya sorma deli ettiler beni de. Leona oynarım ben, geçen maçta herifler bir 2 kişi bir adama daldı alamadılar adam(garen) ikisini birden alacaktı ultisini bekliyordu, ben daldım kill çkardım yemediğim laf kalmadı. Oyunu da 12/4/21 falan bitirdim sanırım. 12 killi de beceriksizliklerinden çıkardım. Bilmiyorlar oynamayı gelip bana noob diyorlar. Tamam ben de daha yeniyim çok bildiğim söylenemez ama kardeşim oyun bu ya, çıldırıyor veletler gdhshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar