Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 3 yıl önce lol varmıydı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Oyun 27 Ekim 2009 yılında piyasaya çıkmıştır beta testten beri oynuyor heralde yada iyi sıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 6 aydır lol oynayan kız hepsini dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senin kuzenin elleri hiç durmamış maşallah. biraz daha hareketsiz dursun seçilirse bu haliyle biraz itici. 6 aydır oynayan kız daha iyi ama şimdi seni de kırmak istemiyorum ve pek umrumda olmadığından oy kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Fin said: Oyun 27 Ekim 2009 yılında piyasaya çıkmıştır beta testten beri oynuyor heralde yada iyi sıkmış ya da oyun cikali 4 yil oldugundan gayet normal bi durum 3 yil oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tinu said: arkadaşlar rica etsem İrem Şanda için oy kullanırmısınız kendisi kuzenim olur :) http://tr.leagueoflegends.com/tr/lol-tv-yildizini-ariyor Hepsinin favori şampiyonu dişi. >Muh female empowerment. >All dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ulen alt tarafı oy vereceksiniz he .. sanki başbakan seçiyorlar, ver oyu gitsin işte paticikden birinin kuzenine ne olcak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 olmaz ben k1nJo the Righteous'ım. tanısan hiç sevmezsin beni mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kendimizi başka türlü önemli hissedemiyoruz. Bizim için büyük bir mevzu bu. http://i.imgur.com/Xuh2DRR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben akp'ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 #demaciadachpnoxustamhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hele hele hele hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 biraz önce oyun boyunca herkes 5-6 kere dc oldu, saçma sapan kaybediyoduk. serverlarda sçış mı var biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 EUW rankedlarmı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Fin said: #demaciadachpnoxustamhp ahahaah, demacia halka hesap verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 birazdan ogn başlıycak izlemek isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sleepingdeath said: EUW rankedlarmı gitti? soru yanlış abi,euw geldi mi diye sorman lazımdı,haber niteliği taşıyan artık euw'in online olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bi ara hollandaya yeni serverlar alinip tasinacak diye haberler vardi yalan oldu heralde, dunyanin parasini kazaniyolar turkiyeden bile, serverlarin yenilenmesinin bu kadar zor olacagini sanmiyorum. Sirf bu yuzden oyunu birakan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sırf bu yüzden oyunu bırakıcak varsa bıraksın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 k1nJo said: sırf bu yüzden oyunu bırakıcak varsa bıraksın lütfen. aylardır varolan bir sorunu düzeltememek ve arkanda dev gibi bir oyuncu kitlesi,ekonomi varken becerememek geçerli bir sebep olabilir,zaten trolleri afkerları flamerları bir dertken bi de üstüne server problemleri oyun bıraktırıcı bir sebep bence. bu arada tr serverları çatır çatır çalışıyor sadsada sanırım en sorunsuz serverlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 k1nJo said: sırf bu yüzden oyunu bırakıcak varsa bıraksın lütfen. Gunde 1-2 saat oynayan biriyim, ondada sira bekleyeceksem ve oyuna girince ranked oynayamayacaksam anlami ne? Gayet yeterli bi sebep. Ha noluyo o sirada gta 5 vs oynayacaksam oynuyorum lol u salliyorum. Ki ben hardcore ranked kasan biriside degilim. Muptelasi ne yapsan birakmaz ayri mesele, ama uzun vadede casual oynayani kaybederler (euw). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yetersiz bi sebep demiyorum abi ben, o yüzden bırakmak isteyen bıraksın diyorum. biz de rahatlarız biraz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yok yok, senin orda ki "lütfen" kelimen biraz anlamı değiştiriyor panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 o zaman cümleyi tamamlıyım; sırf bu yüzden oyunu bırakıcak varsa bıraksın lütfen biz de rahatlarız biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar