Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TR sunucusundaki oyuncular çok sağlam ya.
Kha'Zix'e core item olarak last whisper, iceborn ve maw of malmortius çıkan eleman baya gördüm. Hatta bir tane adam kennene dorans ringle başlamıştı karşı takımda ve oyunu kaybetmiştik sdfsfds.
Mesaj tarihi:
Fin said:

beyinkanseri velet dolu bütün placementlar
bilmiyorum o dotadaki invlı oyunları özledim hani skor arasındaki fark tek basamaklıydı çekişmeliydi.
su oyunda challenge yok bütün embesiller ya bi takımda oluyor ya diğerinde hani öyle adam gibi oyun oynadıgımı hatırlamıyorum haftada 1-2 geliyor.

Tek istedigim oyuna denge gelmesi, arkadaşım kule altı farm yap ne bileyim ölme diyorum, yok illa birisi feedleyip birilerini ilah yapıcak
Mesaj tarihi:
Bedava olarak Tristina & riot girl tristina, bi'de Alistar & Unchained skin vardı. Facebook ve youtube takip edince vs. En kötü onları al

Densiz said:

edit: euw fazla kodu olan varsa verebilir :P (hesaba daha önce herhangi bir promosyon kodu girmedim)
Mesaj tarihi:
Onları ekleyeyim bari. Euw hesaba biraz hero satın alacağımda, zaten ortada dolaşan beleş kodlu şeyleri satın almayayım diye düşünmüştüm o yüzden şansımı denemek istedim :P.
teşekkkürler.
Mesaj tarihi:
baydı oyun valla. kaç tane skn aldım bilmiyorum yüzlerce dolar gömdüm rahat geçtiğimiz yıllar içerisinde. fakat inanılmaz baydı. ranked tövbeliyim strese değmez. urf geldi epey götürdü ama gitti. teambuilder a sardım şimdi değişik eğişik şeyler deniyorum derken, teambuilder bug oldu giremiyorum (bir çok insanda var bu sorun). şak gibi. dota2 denicem de çok üşeniyorum sıfırdan oyun öğrenmeye şimdi.
Mesaj tarihi:
ben de dota 2 oynuyorumda o animasyonları kaplumbağa misali ya.Çok ağır nası oynamışım yıllarca dotayı.Lol o kadar seri oyunki dotaya gecince mindfuck yaşadım resmen. halbuki 2 yıldır oynamıyorum neredeyse dotayı
Mesaj tarihi:
direk lamer dota2 fanboyluğu yapma ya. Farkettiysen kötü bir şey demedim ki ikiside cok farklı oyun. Lol cok seri gameplayi evet ama dotanında üstün olduğu yönler var.Sadece animasyonlara alışmak zamanımı alıcak.
Mesaj tarihi:
bayadır oyunu oynamıyorum da şu streamı gordum sımdı anlatanlar çok iyi.

Benim quantum fiziği hakkında yorum yapmam tarzında takılıyorlar maçı anlatırken

-- "oo shyvana çok hızlı" duydum az once

http://www.twitch.tv/riotgamesturkish
Mesaj tarihi:
çok damage atıyor panpa heroları: kha, rengar, lb, master

baktınız adam low bir tip, mal mal konuşuyor bir de bunlardan birini çekiyorsa çıkın abi oyundan.

iflahımı kuruttu bebeler.
Mesaj tarihi:
dünya şampiyonası öncesi takımlarda fena gelişmeler var.

alex ich gambitten ayrıldı yeni yapılanan NiP'e girdi.

dignitas da scarra koç oldu yerine aldıkları goldenglue tutmadı, cruzer emekli oldu, mide shiptur topa da zionspartan'ı aldılar fena değiller summer lcsda 3-0 mı 4-0 ne gidiyorlar seride.

tsm da xpecial takımla kavga edip curse'a geçmiş (curse halen çok kötü), oddone emekli olup koç moda geçti (oh be), yerlerine aldıkları isimler amazing ve gleeb, gleeb haklında pek bi fikrim yok fena değil ama amazing yerinde bir tercih bence. ben halen turtle için pek iyi şeyler diyemiyorum, adam nasıl becereiyorsa adc olmasına rağmen combatta kendini melee rangede buluyor buda çok fazla takım oyunundan düşmesine yol açıyor.

asıl bomba ise çinli Royal Club takımının 2. veya 3. takımı amerikaya geçip LMQ adı altında bütün amerika takımlarını tokatlaması :))
Mesaj tarihi:
Dyrus twitch yayınları yüzünden TSM'den soğudum. Çocuğun içi geçmiş, top lane'de biraz taktik vs kaparım belki diye izleyeyim dedim, yok olmuyo adamın konuşmasına katlanamıyorum resmen. Ne varsa Voyboy'da var.
  • Yeni Oluştur...