Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 TR sunucusundaki oyuncular çok sağlam ya. Kha'Zix'e core item olarak last whisper, iceborn ve maw of malmortius çıkan eleman baya gördüm. Hatta bir tane adam kennene dorans ringle başlamıştı karşı takımda ve oyunu kaybetmiştik sdfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Khazix in Q suna nerf gelmedikçe banlayacam o lamer herosunu. Tam bir easy game herosu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Fin said: beyinkanseri velet dolu bütün placementlar bilmiyorum o dotadaki invlı oyunları özledim hani skor arasındaki fark tek basamaklıydı çekişmeliydi. su oyunda challenge yok bütün embesiller ya bi takımda oluyor ya diğerinde hani öyle adam gibi oyun oynadıgımı hatırlamıyorum haftada 1-2 geliyor. Tek istedigim oyuna denge gelmesi, arkadaşım kule altı farm yap ne bileyim ölme diyorum, yok illa birisi feedleyip birilerini ilah yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 mid+jungler botu campladığı zaman bota yardıma gelmeyip, lanede farm yaparsan bu seferde bot feedledi diye qq yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 o değilde karma ne güzel olmuş ya tam takım şampiyonu support mid fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 edit: euw fazla kodu olan varsa verebilir :P (hesaba daha önce herhangi bir promosyon kodu girmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bedava olarak Tristina & riot girl tristina, bi'de Alistar & Unchained skin vardı. Facebook ve youtube takip edince vs. En kötü onları al Densiz said: edit: euw fazla kodu olan varsa verebilir :P (hesaba daha önce herhangi bir promosyon kodu girmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Onları ekleyeyim bari. Euw hesaba biraz hero satın alacağımda, zaten ortada dolaşan beleş kodlu şeyleri satın almayayım diye düşünmüştüm o yüzden şansımı denemek istedim :P. teşekkkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bi'de garen mi var dı sanırım, oda twitter vs olabilir. Onuda bi araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 türk serverında cikletten talon çıkıyomuş fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 braum çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 All-Star haftası olmuş, bir tane post atan olmamış :) Ben yeni yeni izliyorum maçları, gayet güzel maçlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 all stardada gördükki skt t1'i yenecek baba yiğit yok dünyada hani yenmeyi geçtim zorlayacak bile yok. Faker falan çocuk allah gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 baydı oyun valla. kaç tane skn aldım bilmiyorum yüzlerce dolar gömdüm rahat geçtiğimiz yıllar içerisinde. fakat inanılmaz baydı. ranked tövbeliyim strese değmez. urf geldi epey götürdü ama gitti. teambuilder a sardım şimdi değişik eğişik şeyler deniyorum derken, teambuilder bug oldu giremiyorum (bir çok insanda var bu sorun). şak gibi. dota2 denicem de çok üşeniyorum sıfırdan oyun öğrenmeye şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ben de dota 2 oynuyorumda o animasyonları kaplumbağa misali ya.Çok ağır nası oynamışım yıllarca dotayı.Lol o kadar seri oyunki dotaya gecince mindfuck yaşadım resmen. halbuki 2 yıldır oynamıyorum neredeyse dotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sensin kaplumbağa, gelsene dota 2 konusuna bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 direk lamer dota2 fanboyluğu yapma ya. Farkettiysen kötü bir şey demedim ki ikiside cok farklı oyun. Lol cok seri gameplayi evet ama dotanında üstün olduğu yönler var.Sadece animasyonlara alışmak zamanımı alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sakin ol şampiyon. Bu kadar saçma bir şeyi ciddi yazdığımı düşünmedin umarım. Türkiye lol serverı chatinde gibi hissettirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bayadır oyunu oynamıyorum da şu streamı gordum sımdı anlatanlar çok iyi. Benim quantum fiziği hakkında yorum yapmam tarzında takılıyorlar maçı anlatırken -- "oo shyvana çok hızlı" duydum az once http://www.twitch.tv/riotgamesturkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çok damage atıyor panpa heroları: kha, rengar, lb, master baktınız adam low bir tip, mal mal konuşuyor bir de bunlardan birini çekiyorsa çıkın abi oyundan. iflahımı kuruttu bebeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 dünya şampiyonası öncesi takımlarda fena gelişmeler var. alex ich gambitten ayrıldı yeni yapılanan NiP'e girdi. dignitas da scarra koç oldu yerine aldıkları goldenglue tutmadı, cruzer emekli oldu, mide shiptur topa da zionspartan'ı aldılar fena değiller summer lcsda 3-0 mı 4-0 ne gidiyorlar seride. tsm da xpecial takımla kavga edip curse'a geçmiş (curse halen çok kötü), oddone emekli olup koç moda geçti (oh be), yerlerine aldıkları isimler amazing ve gleeb, gleeb haklında pek bi fikrim yok fena değil ama amazing yerinde bir tercih bence. ben halen turtle için pek iyi şeyler diyemiyorum, adam nasıl becereiyorsa adc olmasına rağmen combatta kendini melee rangede buluyor buda çok fazla takım oyunundan düşmesine yol açıyor. asıl bomba ise çinli Royal Club takımının 2. veya 3. takımı amerikaya geçip LMQ adı altında bütün amerika takımlarını tokatlaması :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Dyrus twitch yayınları yüzünden TSM'den soğudum. Çocuğun içi geçmiş, top lane'de biraz taktik vs kaparım belki diye izleyeyim dedim, yok olmuyo adamın konuşmasına katlanamıyorum resmen. Ne varsa Voyboy'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 burda toplanıp oynayanlar var mı? ekleyin benide arada atarız. güzel komünitemiz var arkadaşlarla. sizlerlede oynayalım. nick: rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 euw'da paticik kanalına gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bu arada tr server'ında oynuyoruz biz euw'mi burdakiler genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar