Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

beyinkanseri velet dolu bütün placementlar
bilmiyorum o dotadaki invlı oyunları özledim hani skor arasındaki fark tek basamaklıydı çekişmeliydi.
su oyunda challenge yok bütün embesiller ya bi takımda oluyor ya diğerinde hani öyle adam gibi oyun oynadıgımı hatırlamıyorum haftada 1-2 geliyor.

Tek istedigim oyuna denge gelmesi, arkadaşım kule altı farm yap ne bileyim ölme diyorum, yok illa birisi feedleyip birilerini ilah yapıcak
Sosyal ağlarda paylaş

baydı oyun valla. kaç tane skn aldım bilmiyorum yüzlerce dolar gömdüm rahat geçtiğimiz yıllar içerisinde. fakat inanılmaz baydı. ranked tövbeliyim strese değmez. urf geldi epey götürdü ama gitti. teambuilder a sardım şimdi değişik eğişik şeyler deniyorum derken, teambuilder bug oldu giremiyorum (bir çok insanda var bu sorun). şak gibi. dota2 denicem de çok üşeniyorum sıfırdan oyun öğrenmeye şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya şampiyonası öncesi takımlarda fena gelişmeler var.

alex ich gambitten ayrıldı yeni yapılanan NiP'e girdi.

dignitas da scarra koç oldu yerine aldıkları goldenglue tutmadı, cruzer emekli oldu, mide shiptur topa da zionspartan'ı aldılar fena değiller summer lcsda 3-0 mı 4-0 ne gidiyorlar seride.

tsm da xpecial takımla kavga edip curse'a geçmiş (curse halen çok kötü), oddone emekli olup koç moda geçti (oh be), yerlerine aldıkları isimler amazing ve gleeb, gleeb haklında pek bi fikrim yok fena değil ama amazing yerinde bir tercih bence. ben halen turtle için pek iyi şeyler diyemiyorum, adam nasıl becereiyorsa adc olmasına rağmen combatta kendini melee rangede buluyor buda çok fazla takım oyunundan düşmesine yol açıyor.

asıl bomba ise çinli Royal Club takımının 2. veya 3. takımı amerikaya geçip LMQ adı altında bütün amerika takımlarını tokatlaması :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...