HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 arkadaş trde, gel dedi bi el atalım.tamam dedim. neyse her şey normal, başladık duzgunce. 2.05: karşıdaki teemo(mid bu adam bu arada) yanlışlıkla junglerın bluesunu çalmış 2.10: blitzcrank adcyi çekti öldürdü (lucianın açıklaması: "ULAN GRAFİKLERİ DÜŞÜRÜYODUM" ) 2.20: bizim jungler toplane gidip double kill verdi. http://i.hizliresim.com/Kqa1mD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 fnatic vs gambit 8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ban aşamasındalar daha,bence fnatic kaybedecek gibi. o takımla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 30 dakikada kill vermedi fnatic adafdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 şimdi bitti fnatic harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 35 dakika 17-0 gambit gamingin gg si git gud olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 biri reddite, fnatic, gambit'i mavi takımdayken yenip win streak yaptı, mor takımdayken yenilip lose streak yaptı şimdi yine mavi takımda yine gambiti yenip gambitle tekrar karşılaşana kadar yine win streak yapıcak diye yazmıştı. tutabilir yani lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ya da bütün maçlar lcs lobisi tarafından önceden planlanmış ve adam bunu çözümlemiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Beyler elohell bronze veya silverda var sanıyodum golddaymış ya aq. Ulan 7/0/5 gidiyorum vi jungle. Diyorum oyun bizde, ganke gidip kill almadığım lane yok, kendimi feedledim, adamlarımı feedlettirdim, diyorum kesin alıcaz imkanı yok. Ulan teamfightta ap carrysi de ad carrysi de SHYVANA'ya focuslanır mı lan ben ulti vs. atıp karşı lucianı %10hpye getirmişken? Ulan yazıyorum sakin sakin focuslanın, adcye focuslanın diye sikleyen yok. Beyler ya ben katil olacam ya oyunu bırakıcam bu ne aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 jungle oynarken killin assistinden fazlaysa bir terslik vardır zaten orada. ya takım lanede öldükten sonra gidiyorsun ya da kill bırakmıyorsun elemanlara. so.. l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 40. saniyedeki elise http://www.youtube.com/watch?v=-6jOgSHAxBI aaaaahahahah ağlıyorum resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Lectre said: jungle oynarken killin assistinden fazlaysa bir terslik vardır zaten orada. ya takım lanede öldükten sonra gidiyorsun ya da kill bırakmıyorsun elemanlara. so.. l2p. lol. jungle carry kanka. işte sizin yerinize taşımaya çalışıyorum oyunu taşıyamadığınız için ama yine de olmuyo onu diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 jungle carry ne? bizim yerimize ne? londra bebesiyiz koçum biz, bize koymaz taşınmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 sen sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 HakkiYendi said: 40. saniyedeki elise http://www.youtube.com/watch?v=-6jOgSHAxBI aaaaahahahah ağlıyorum resmen ya ahahahaha 1:45 lee sin efsaneymiş asdafasd abi hepsi çok iyi ya öncesindeki olaf ayrı efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 abi olafı kovalayanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bu hafta bjergsen yerine reginald oynıycakmış dignitası belki yenerler de c9 maçı direk lose ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 niye oynamıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 amerika vizesini yenilemek için danimarkaya dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 xdg-c9 maçını izleyen var mı bilmiyorum ama sneaky'nin lucianla oyun sonunda tek başına yakalanmasına çok güzel bi gif gelmiş redditten http://i.imgur.com/p8P1exb.gif çok iyi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 k1nJo said: xdg-c9 maçını izleyen var mı bilmiyorum ama sneaky'nin lucianla oyun sonunda tek başına yakalanmasına çok güzel bi gif gelmiş redditten http://i.imgur.com/p8P1exb.gif çok iyi ya ahaha benim de aklıma direk bu geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 fasfsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 baktıkça gülüyorum ya ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 her gün sinir hastası olmaktan bıktım yeni oyun söyleyin bana beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar