Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

EU-NE'de oynuyorum. kanser oldum sanırım.

TLDR

6/9/27 leona oynadım, 9 ölümün ikisinde mallığımdan, geri kalanlarında da gerizekalı takımım mundo focuslarken arkadaki ziggs / mf'ye fokuslayıp öldürürken öldüm falan.

34. dakka olmuş, üst red lizardların orda tertemiz bir initiate ile cait'e quadra kill aldırdım, herkes sağ ve hp'ler de bir tek olafın yarının altında, bundan 2 dakka önce de biz ortayı yararken mundo ve noct bizim üst inhibi patlatmış. dedim baron alalım, üst koridordaki minionlar daha koridorun ortaya kadar anca gelmiş. Barondan sonra go go mid, zira koridor nexus towera dayanmış, bir tek mundo sağ.

peki bizimkiler naptı? üst koridorda minionların yolunu kesmeye çalıştılar, baktılar anlamı yok barona gidelim dediler. bu ikisi arasında 20 saniye geçti, ping spamımdan kendim sıkılıp base'e geçtim, midimiz annie de geldi nexus towera dayanan minionları temizledik. çok zeki jungler ve top'ımız barona gitmeye karar verdiler, caitlyn de ortadan tek yardırırım ben nolacak dedi. cait'i ortada tepelediler, bizim salak ikiliyi de baron pitte ziggs patakladı. üst koridordan gelen baron bufllı 5 kişiye nexus tower altında daldık, ki en yakın spawn olacak olan 35 saniye sonra. ölünce de omg noobs, why attack? kurwa kurwa şeklinde darladılar.

ranked solo queue oynayanı üfelesinler bundan sonra, sinirlerim bozuldu. paso troll bundan sonra, hesap banlanana kadar anasını satayım.

TL;DR: kaybetmemiz imkansız dediğim maçı kaybettik kanser oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi free hero alan adamdan korkucaksın onu diyorum, gümüş 1 dereceli atıyoruz takıma bakın solo wukong-jung jarvan benim - mid cassi - sup taric- adc corki

abi hepsimi ezilir ? hepsi mi feedler? hepsimi free olur? sinir krizleri geçirdim yahu , free alan adamı görünce arkana bakmadan kacıcaksın, kardeşim git botlarla dene olmadı aç videolarını izle amg
Sosyal ağlarda paylaş

Lan ahaha hack lenmiş lol hesabım.Bi arkadaştan rp istemiş eleman.Arkadaş tamam ama bi skype a girsene dün konuştuğmuuz mevzuyu konuşmamız lazım demiş.Çocuk hallettim abi ben onu rahat ol falan demiş asdgasdfs.

Şaka falan nasıl hack liyorlar ki ?Bir de ne yapmak lazım şimdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...