stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 EU-NE'de oynuyorum. kanser oldum sanırım. TLDR 6/9/27 leona oynadım, 9 ölümün ikisinde mallığımdan, geri kalanlarında da gerizekalı takımım mundo focuslarken arkadaki ziggs / mf'ye fokuslayıp öldürürken öldüm falan. 34. dakka olmuş, üst red lizardların orda tertemiz bir initiate ile cait'e quadra kill aldırdım, herkes sağ ve hp'ler de bir tek olafın yarının altında, bundan 2 dakka önce de biz ortayı yararken mundo ve noct bizim üst inhibi patlatmış. dedim baron alalım, üst koridordaki minionlar daha koridorun ortaya kadar anca gelmiş. Barondan sonra go go mid, zira koridor nexus towera dayanmış, bir tek mundo sağ. peki bizimkiler naptı? üst koridorda minionların yolunu kesmeye çalıştılar, baktılar anlamı yok barona gidelim dediler. bu ikisi arasında 20 saniye geçti, ping spamımdan kendim sıkılıp base'e geçtim, midimiz annie de geldi nexus towera dayanan minionları temizledik. çok zeki jungler ve top'ımız barona gitmeye karar verdiler, caitlyn de ortadan tek yardırırım ben nolacak dedi. cait'i ortada tepelediler, bizim salak ikiliyi de baron pitte ziggs patakladı. üst koridordan gelen baron bufllı 5 kişiye nexus tower altında daldık, ki en yakın spawn olacak olan 35 saniye sonra. ölünce de omg noobs, why attack? kurwa kurwa şeklinde darladılar. ranked solo queue oynayanı üfelesinler bundan sonra, sinirlerim bozuldu. paso troll bundan sonra, hesap banlanana kadar anasını satayım. TL;DR: kaybetmemiz imkansız dediğim maçı kaybettik kanser oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 şuraya bi oyunlar upload ederim sinan çetin bile ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi free hero alan adamdan korkucaksın onu diyorum, gümüş 1 dereceli atıyoruz takıma bakın solo wukong-jung jarvan benim - mid cassi - sup taric- adc corki abi hepsimi ezilir ? hepsi mi feedler? hepsimi free olur? sinir krizleri geçirdim yahu , free alan adamı görünce arkana bakmadan kacıcaksın, kardeşim git botlarla dene olmadı aç videolarını izle amg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 free heroları ranked oyunda alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bende onu düşündüm, "acaba?" "lan!" "yoksa böyle bişey mi var emenike?" combosu yaptım sonra bastım kahkahayı asffasasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 If you’re ever close to losing it after dying to a shroom, just remember; millions of Teemos die each day rito tam bir troll çıktı. skt maçı var bu arada http://tr.twitch.tv/ongamenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IWA2C8tUG-g video sonundaki victor ile olan olay güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sk main vs cj main gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 blaze, frosttan daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 teemo :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Lan ahaha hack lenmiş lol hesabım.Bi arkadaştan rp istemiş eleman.Arkadaş tamam ama bi skype a girsene dün konuştuğmuuz mevzuyu konuşmamız lazım demiş.Çocuk hallettim abi ben onu rahat ol falan demiş asdgasdfs. Şaka falan nasıl hack liyorlar ki ?Bir de ne yapmak lazım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 gamethief girmiştir bilgisayarına, trojan yani. supportla irtibata geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Nasıl bulabilirim onu ? Kaspersky yüklü bilgisayar da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kaspersky varsa girdiği zaman direk yakalaması lazımdı onun enteresan. komple bi tarama yaptır bakalım bi şey çıkıcak mı. gerçi flashdisk takılıp tarama yapılmadıysa girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Abi kaspersky ın kontrolünün dışında hiç bir şeyi bilgisayara taktırmıyorum bile.O yüzden çok ilginç geldi bana da.Şimdi bir de malwarebytes la tarama yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hesabını paylaşıyorsun ve nasıl heklenmiş mi diyorsun ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 saçma sapan bi siteye login olur gibi kullanıcı adı ve şifreni yazmamışsındır zaten. gamethief de değilse başka da bi şey aklıma gelmiyor yani. yanlış anlamışsın vidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Yanlış anlamışsın. Abi tamam ya.Evdekiler önce benim arkadaşı yemişler sonra ben gelene kadar bi daha plan kurup beni yiyolarmış.Yoksa ben baya dosya falan açmam bile taratmadan nasıl girdi diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 zaten gamethief olsa bile çalan adamın türk çıkma ihtimali çok az diyordum kendi kendime kesin bi bit yeniği var demiştim hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 arkadaşınla şifreni paylaşmışsın işte doğru anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sdsfsdfssdfdsfs. Adam nostradamus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ahah fnatic yine yenilmiş ya lan 7-0'dan 7-8 yaptı adamlar go go 7-21 the dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Vidar said: arkadaşınla şifreni paylaşmışsın işte doğru anlamışım. Aasdas ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar