S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gambit yedek takım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kimler var normal takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 riotun stream yapan makina takıldı,mavi ekran sesi falan geldi askdaskd dedim benim makinamı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 tam ekranda denk gelince gerildim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 604 cs ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 çok uzadı hakkat, copenhagen alacak da iki taraf da fazla temkinli oynuyor bitemedi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gambite yazık oldu ya,haftanın en güzel maçı olur dediğimiz maç patates çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 xpeke her oyunda ignite yerine teleport alıyor, ilk kez adam gibi kullandığını gördüm. backdoor hariç :P, adam xpekeing diye fiil üretti sırf o hareketiyle heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Fnatic yine yenildi lan oha, 7-0'dan 7-6ya geldiler heralde. Rekkles niye hiç taşıyamıyor lan. Her maç 60-70 cs fark atıyor karşıdaki adcye ama yok her maç tamamen pekenin eline bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tarihi geçmiş heroları oynarlarsa olcağı odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya lcs'in mantığı birazcık dandirik. son 3'te bitirmedikten sonra çok büyük bi sıkıntı yok yani gelecek split için tekrar elemeleri oynamak zorunda kalmazsın hem de ilk 5'teysen her türlü playofflarda yine 1. olma şansın var. onun haricinde zaten bütün takımlar $100,000 para alıyolar diye biliyorum split başına kaçıncı sırada bitirdiği önemli olmaksızın. e zaten worlds'e gitmek için de summer split sonuçları önemli şu an takımların maçları pek sallamaması çok da yadırganacak bi şey değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 fnatic adeta bir beşiktaş . 7-0'dan 7-7 yapmayı başardılar asduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bu sağ üstteki haritaların tamamı açılacak mı? ben onu hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 of rezalet hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tasındı ne lan nereye tasındım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 AHAHHA gordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 az önce aram oynuyordum receptayyip nickli birisi vardı burdan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Gambit yedekleri supa hot crewi dağıttı mı şimdi sdfssdf. ALEKSİÇ MAÇ SEÇİYO DİYORLARDI ZATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ne alexis miş ak, yeter lan bu bebelerin hpesi 17-22 yaş aralığında 22 bile çok. 2 sene daha oynarlar bitti gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bu nasıl bir yorumdur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IjhlSUvH7KI jaxı görünce püskevitleri püskürttüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 LCS devam ediyor, EG Dignitasın ağzını yüzünü kırıyor şu an. Scarra ve imaqtpie'dan hiç hazzetmiyorum zaten, açtım biramı gülerek izliyorum eheh 18-2 bitti, sıra TSM maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 >annie support >balanced choose one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 xpeke backdooru geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 gitti sanki eu west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar