k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 geyiğine takım oynanabilir aslında ya ben bi düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 takım şartingen ştrayze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Wiy_LR1IGgQ ne güzel öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 youtube kanalı iyiymiş bu da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 StVicious curse'ün junglerlığını bıraktı, baronda kaçırdığı smitelardan sonra depresyona girmiş demiştim. meğer daha travmatikmiş heuhueh bu maçı kaçırmışım ben, yeni izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 işte bu yüzden artık j4 oynanmıyo asodksoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oha lan. bizim solo queue da treshler ganke gelen adamı yanımıza çeker, adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi saint off çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 twitch takılıyorsa eğer http://www.youtube.com/watch?v=tPyX5OLgJfE maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 iyi hatırlattın noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 froggen gördüğüm en iyi cs canavarı olabilri ya. 20 dakikada 200 cs çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 froggen mroggen redditdeki noliferların boş hypeı hep dünya şampiyonasında bir adc vardı 16 yaşında koreli, feedlenmiş xpekenin bile eline verdiydi, spiker anlatırken orgazmdan zevkli anlar yaşıyordu falan öyle bir cs vardı sfdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oha o katarinalar ne öyle ve xpecial neler yapmış ben kaçırmışım o maçı vakti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 stimpak said: StVicious curse'ün junglerlığını bıraktı, baronda kaçırdığı smitelardan sonra depresyona girmiş demiştim. meğer daha travmatikmiş heuhueh bu maçı kaçırmışım ben, yeni izledim :D Google'a outskill, outskilling, outskilled falan yazınca bu video çıkmalı sddsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 başlıyo gambit maçı http://www.youtube.com/watch?v=Oyq2w1UIAd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gambitinki çok alakasız bi draft oldu sanki. "mundo + shyvana aldık kesin yenicez huehuehue" maçı vardı kimindi hatırlamasam da, ona dönecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şivanamı almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yok ya, geçen haftanın maçlarında olmuştu olay. bu oyunda gambit top- mundo mid- LeBlanc jung- Zed support Kennen adc- Jinx aldı SK ise aynı sıralamayla tristana nidalee amumu blitz + ezreal aldı gel gitli oyun oluyor ama gambit alacak gibi, saçma sapan spear yiyip sıvamazlarsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Alex ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 nidalee mid azalarak bitsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gg, gambitin supportu kennen ezrealı evire çevire dövdü demin . sk gitsin kumda oynasın bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben darien pickini izledim sonra maça kadar afık şekliydim ondan dedim şivanamı diye,gambit zaten alır sk kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 5man fountain dive yapıp, adam öldürüp çıktılar ashduahdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 stimpak said: gg, gambitin supportu kennen ezrealı evire çevire dövdü demin . sk gitsin kumda oynasın bu saatten sonra sk zaten çok kötü oynuyor,kazandıkları oyunlarda da karşı tarafın büyük hatası olmadıkça kazanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 https://31.media.tumblr.com/6be67b41de6af312e372d60cf25970fe/tumblr_mzpy63irhM1s6jdxeo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar