stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mithat said: Küçük çocuklar gibi garen alıp top gidip lane kaybettirmemeye çalışıyorum , belirli bir müddet sonra bayıp bıraktım oyunu uzun süre sırf bu yüzden. Adam akıllı bir karakter bulup 'heh tamam bu bana uyuyor' demek istedim , pokere merakımdan du TF deniim dedim ama yok yani zorlanıyorum , he yine oynadım adam akıllı oyle rezil olmadım (takımda biri 16-0-9 bitirdi ondan olabilir adsfadsf :D) ama şöyle atak skilleri yoğunluklu , 4 skillde sırf atak odaklı bir karakter bulmak istiyorum açıkcası. sivir al oyna. 1 skill defansif, ulti de eşşek gibi as/ms veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 arkadaş çevrenizle kendi aranızda özel oyun kurarak geliştirsenizya,biz ilk yıllarda dota 1 de öyle oynadık mobanın iliğini kuruttuk agaa,asfasf custom game go go,bilmiyen adam gelince düşük lvlda bile sövüyolar artık oyun 3 senelik oldu herkes smurf kasıyo falan filan.Bırakırsınız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 mithat seni leblanc keser. 4 skill de attack + bolca utility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 skillshot olmıyan herolar kullanın,akali ve türevleri .. adama tıklayın kendi atsın daha kolay öğrenirsiniz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 maokai mesela tam easy mod jungler. eve de öyle (nerften sonra oynamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 maokai çok fena outclasslanıyor şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Xin oynasın her sezon güzel oynamasıda kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi xin bildiğin noob herosu ama,oyun başı cok güzel düşürüyo karşıyı low eloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7b7HvYep1nU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.twitch.tv/riotgames/popout clg vs crs başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi siona öldüm ya videonun 2. dklarında falan asdkfoakof gözümden yaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hotshot waifusunu aldı gene nasıl feedliycek belli değil ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ahahah blue steal lel. 2 takımda çok kötü ama curse kaybetmeyi hakediyor vayne vs cait varken adc support top kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dakika 13 5 kule 2 ejder top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 22 dakika kimse ölmedi henüz 5-1 turretler clgvscurse off ne rezil fb. overrated curse abi sadece 4 kill var bitti oyun nexusu patlattılar 4 kill abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 curse odun gibi oynadı yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tsm c9 dışında çöp na ya. tsmide bjerkerking kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 gragas baron çalıcam derken sçtı sıvadı resmen, bronze level plays. voyboy'u severim, streaminde falan anlata anlata oynar, ilk başladığımda çok yardımcı olmuştu verdiği ipuçları. ama takım kötü, yenilgiyi de çok net hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 trinketı cooldowndaydı ward koyamadı barona çok geç olmadan da girmek istedi mantıklı olanı yaptı aslında. @fin büyük ihtimalle clg vayne'i caitten sonra alıp kendini counterladığı için clgnin laneswap yapıcağını düşündü ama patladı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi allah imkan veripte türk serverını açtıran herifin evine ateşler salsın birliğini bozsun nefes almasına izin vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bütün kekolar gitti işte trye lan daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 haswan serverı ilk açtığında çok ilgiliydi ama sonradan baktı çoluk çocuk dolu sallamamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Fransuxa said: abi allah imkan veripte türk serverını açtıran herifin evine ateşler salsın birliğini bozsun nefes almasına izin vermesin. abi onu nooblar orda oynasın diye açtılar,sen trde main acc kasıyosan o senin hatan.Smurf açıcan orda arada gircen,fazlası zarar.Saç baş döker yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dignitas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 c9 yenilince zevke geliyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar