Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithat said:

Küçük çocuklar gibi garen alıp top gidip lane kaybettirmemeye çalışıyorum , belirli bir müddet sonra bayıp bıraktım oyunu uzun süre sırf bu yüzden.

Adam akıllı bir karakter bulup 'heh tamam bu bana uyuyor' demek istedim , pokere merakımdan du TF deniim dedim ama yok yani zorlanıyorum , he yine oynadım adam akıllı oyle rezil olmadım (takımda biri 16-0-9 bitirdi ondan olabilir adsfadsf :D) ama şöyle atak skilleri yoğunluklu , 4 skillde sırf atak odaklı bir karakter bulmak istiyorum açıkcası.

sivir al oyna. 1 skill defansif, ulti de eşşek gibi as/ms veriyor.
Mesaj tarihi:
arkadaş çevrenizle kendi aranızda özel oyun kurarak geliştirsenizya,biz ilk yıllarda dota 1 de öyle oynadık mobanın iliğini kuruttuk agaa,asfasf custom game go go,bilmiyen adam gelince düşük lvlda bile sövüyolar artık oyun 3 senelik oldu herkes smurf kasıyo falan filan.Bırakırsınız tabi
Mesaj tarihi:
gragas baron çalıcam derken sçtı sıvadı resmen, bronze level plays.

voyboy'u severim, streaminde falan anlata anlata oynar, ilk başladığımda çok yardımcı olmuştu verdiği ipuçları. ama takım kötü, yenilgiyi de çok net hakettiler.
Mesaj tarihi:
trinketı cooldowndaydı ward koyamadı barona çok geç olmadan da girmek istedi mantıklı olanı yaptı aslında.

@fin büyük ihtimalle clg vayne'i caitten sonra alıp kendini counterladığı için clgnin laneswap yapıcağını düşündü ama patladı tabi.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi allah imkan veripte türk serverını açtıran herifin evine ateşler salsın birliğini bozsun nefes almasına izin vermesin.

abi onu nooblar orda oynasın diye açtılar,sen trde main acc kasıyosan o senin hatan.Smurf açıcan orda arada gircen,fazlası zarar.Saç baş döker yani
  • Yeni Oluştur...