DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 önceki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hayırlara vesile olsun inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 LoL başlığı çok daha işlek diğer oyunlarınkine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 o değil de bi lol cosplay başlığı açıp mükemmele yakın olanları paylaşsak mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben geç başladım burdaki ilk sayfada olayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=LE8xfwb9Ci4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahahaha çok iyiymiş. c9-gambit maçı başlıycak birazdan http://tr.twitch.tv/esltv_lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 üfff alex zıplayarak yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 alex ich pub ezer gibi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 diamond reyiz ya korean tier jungler adam. bi de nedense NA toplane oyuncuları rumble ı EU'dakiler de lissandrayı çok seviyor o dikkatimi çekti. neyse fnaticten sonra bi de gambit çaksın şunlara da c9fanları iyice bi sussun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 c9 yetling cikti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahahaha tiplere bak abi http://www.youtube.com/watch?v=uXpRLsx0mQs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahaha ç okiyi buı arada twitch de üniversiteler turnuvası var adamlar bildiğin cafe sandalyesine oturmuşlar oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bakın şimdi rekkles nasıl tek başına oyun çeviricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 tr serverına geçtim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 olmadı çeviremedi, takım ağır batırmış. tr serverı şu an westten daha iyi olabilir ya. westte adamlar diamond görmesin abi; normal oyunlarda böyle bilmediğim, öğrenmek istediğim şeyler seçiyorum ama adamlar öyle bir flameliyor ki inanılmaz ömür törpüsü gibiler. arkadaş napıyım ranked a girer gibi main role, main champ falan seçip bi tarafımı mı yırtayım ? biraz önce de lulu support oynadım, adamın teki sen yanlış item almışsın, accountı boostlatmışsın dedi. ulan sığırın evladı patch geleli 3 gün oldu zaten. bi de premade girmişler toplanede adamın plat arkadaşı 0-9 oynuyodu kimse ağzını açmadı zaten ama gel gör ki işte insanda beyin olmayınca böyle oluyor. yemişim westini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 üff rekkles işte ya 2v1 yaptı leona ve niggera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Nigger dediğin leona zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sanırım hesabım kayboldu. TR de gözükmüyor sadece başka bir server da diyor. EU West e de username ve şifreyi kabul etmiyor forgot pass&user yaptım ama olmuyor ne client üzerinden ne de browser dan girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Fin said: Nigger dediğin leona zaten ahaha ben lucian + leona sandım,nigger deyince lucian geldi aklıma sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahaha lucianı kastetmiştim zaten de fin iyi yakalamış sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Final yayını bşaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Malphite aldı alex reis sdfsdfs. 50 cs fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar