Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri dönmek ümidiyle, herkese slm

forgiver

Öne çıkan mesajlar

yalnışlarım, hatalarım oldu, geride bıraktım, başlamam gerektiği şekilde şimdi devam etmek istiyorum.
bu ümidim de boş çıkarsa, yeni bir kimlikle aranıza katılcam, herkese tekrar slm.[signature][hline]forgive is nothing, without revenge, so be the vanquisher for; don't have to forgive, don't have to revenge.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 18 Aralık 2004 09:59 tarihinde demiş ki:
tekrar ban yemen dileğiyle...
huylu huyundan vazgeçmez..rekora gidiyosyn bu kaçıncı acc?

ve bunu sen diyosun?

edik, ekleme: senin 2. hosgeldim topigine insanlar "hadi bakalim tekrar hos geldin" derken, sen niye baskalarina "tekrar ban yersin umarim" diyorsun?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

[Bu mesaj Jadelith tarafından 19 Aralık 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hata yapan insan cezalandırılmalı, 2. bir şans verilmemeli.

Bu 4. oluyor. Aşırı iyi niyetlisiniz bence, istismar ediliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Aralık 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insight ne biliyosun, belki sorsalar, sana 1. şans bile verilmemeliydi deriz tanıdıktan sonra?

"ben müebbetim, o da müebbet olamaz, idam edin!!" diye bağıran bi tutukludan ne farkın var?[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

hata yapan insan birinci hesabında da beşinci hesabında da cezasını alır. yanlış yaparsa sonuç belli yine, olmayan şeyin davasını gütmek anlamsız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ban sebebim
said:
Jadelith, 01 Aralık 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
insallah ozel msgdan icinde "s", "k", "t", ve de "r" harflerini beraber barindiran msglar atmamayi orenmissindir.

buydu erMANIA ile yazmıştık onun banı açıldı fakat benim ki açılmadı ben bunu adminlerede bildirdim fakan dinleyen olmadı..bende yeni bi nick aldım...

"özelden niye öyle şeyler yazıyosun kardeşim?" diyosanız..arcane özelden vites kolu falan muabbeti wardı bende öyle yazdım...

yolladılar..
herneyse pişman değilim demicem. ama ....[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

aslında forgiver in değilde senin we ermania nin ban yemesi lasim hemde ip ban.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN
TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA
MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA
CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA
ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!!

Pati Sözlük!!!
Diomedes
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...