Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Evet bu topici 2005 yılından beklentilerinizi öğrenmek tartışmak için açmış bulunuyorum : benim beklentilerim 1-dünya barışı 2-sevgi 3-esenlik 4-saglıklı yaşam 5-kız arkadasımla sorunların az olması ve hep onla olmak 6-ailemin mutlu olması[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 valla bişey beklemiyom ben param olsun biraz[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bathory +785643[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sadece Hep Dusunup Geciremedigim Bi Hayat !!![signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 direnci yüksek bi beden istiyorum[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 baca borumu bulamak bühü 10 milyon verdiydim ben ona kayboldu koca şey[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 19 Aralık 2004 22:04 tarihinde demiş ki: direnci yüksek bi beden istiyorum şu anda sadece bunu bekleyebiliyorum ben de. neyseki parmakların oynaması için çok enerji gerekmiyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Her ne kdr 2005in berbat ötesi geçeceğini bilsem bileeeee.... Uzun zamandır görmediğim arkadaslarımı görmeyi Okulda mutlu olmayı okulumu sevmeyi Hayata karşı umutlu ve mutlu bakabilmeyi MAa iğrenç olucak biliorum[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yılbasşı özel çekilişinin bana çıkması[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
uncla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 huzur abi sadece huzur[signature][hline]R+
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Enuzun ilişkimin dünya 100 metre koşu rekorunu geçebilmesini.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Dördüncü sınıfım artıkın, temmuzda KPSSye girip Hesap Uzmanlığını kazanmak. Ayrı gelire sahip olmak, adam olabilmek. Annemle babamı daha çok görebilmek. Kız arkadaşımı daha çok görebilmek. Borbagın arabasına el koymak. Ciddi bir hastalık geçirmemek. Daha çok ve düzgün maket yapmak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 "yeni bir iş yeni bir aşk tek tek keşfetmem lazım yeni bir hayat gerisi bayat aaah kendime yeni bir ben lazım" diyerekten beklentilerimi özetliyim:D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 -paraaaaaaaa -paraaaaaaaaaaaaaaa -paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
magecy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 napolyonda benim gibi düşünmüş ya da ben napolyon gibi düşünüyorum neyse ikisinden biri işte do i=1,3 write(*,*) 'para' end do :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 herşeyin başı sağlık,sağlık olmadıktan sonra para neye yarar...[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 1-Bana ve aileme sağlık 2-Para 3-Boş kalbime aşk,Kız arkadaşımla aramın iyi olması. 4-2.sınıfa rahat geçmek, yatay geçiş kasabilecek azim.
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çok doğru[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hani Güzellik yarışmasında veya milli piyango çekilişlerinde sorarlar ya, ne istiyorsunuz diye cevaplanır -Dünya barışı -Aç çocukların doyması -Evsizlerin ısınması gibi şeyler. Oysa orda denmek istenir ki. -Yakışıklı bir erkek / Güzel bi hatun -Para para para daha çok para hırs hırs hırs -Yeni bir ev. Ehehe yani 2005'ten beklentilerim benim bunlar[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Öss güzel geçsin isterim..[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 öss iyi geçmez :) onu kafandan atacaksın baska bisi iste[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Guzel,mutlu,saglıklı bır hayat[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 saglıklı bir hayat vede asla umuttsuz insanlar gibi tavir takınmamak , kötümserlerin az iyimserlerin iyi oldugu bir yer istiıorum[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Öne çıkan mesajlar