Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nymphomaniac (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gidin xart izleyin abi bundan kat kat daha sanatsal. üstelik filmin o boğucu, mesajlı, göndermeli, psikolojik bunalımlı havasında güzelim osbirinize yazık etmemiş olursunuz.

ayrıca hatunlar da daha güzel.
Mesaj tarihi:
Abi X-art gibi var mı, eski (patlayan) hard diskimde 5-6 tane complete site rip vardı...Tey tey tey tey...

İnsan üzülüyo ama o güzellikte bir kadını elde etme şansının düşüklüğünü bildikçe...
Mesaj tarihi:
ya o bişey değilde kızın gençliğini oynayan hatun göz renkleri hariç bir ara çıktığım kızın tıpa tıp aynısı..nypo yu bırak kezbanının önde gideniydi de filmi izlerken acaba dedim bir an asdasda
Mesaj tarihi:
axedice said:

elazulruby said:

sofistike mevcudiyet

Bi tane güzel karı gördüm trailerda. Eğer onun sahnesi varsa zerre utanmam salonda benim mevcudiyeti çıkarır sofistike bi şekilde sıvazlamaya başlarım.

50 koltuklu ama bi matinesine en fazla 3 kuntelin girdiği bi salonda izleyeceğim için de rahat rahat yaparım bunu.

öm gitsin
Mesaj tarihi:
İddamın arkasındayım, gerekirse fapımı bekletip sinemada extended a saklarım. Yeter ki kadıköyde o dar merdivenlerden aşağı inip koca salonda 2si bilgide VCD de okuyan 3 kız ve 1 hipster mericin arasında fermuarımın yapısökümünü takiben ŞLOP ŞLOP ŞLOP diye subjektivizmin doruklarına ulaşayım
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...