Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu arada CR hayatimda gordugun en kotu sansuru yapmis. Sozumu geri aliyorum, direk TV sansurlemis. Bu ne lannnn?!?!?!?! TV'de sansurlu loli hentai. Bluray'i asiri satacak orasi ayri. http://cl.ly/image/3g0r432s432b/Screen%20Shot%202014-01-04%20at%2018.44.33.png Animeleri icindeki ciplaklik icin izlemiyorum ama yine de biraz daha duzgun bir sey yapsalardi. Gerci kiz odanin ortasinda soyunuyor. Sonra da masturbasyon ve yuri sex'e giriyor, sonra da ayni kafa devam ediyor iste. Aha sex sansuru: http://cl.ly/image/2t1G3W282r0M/Screen%20Shot%202014-01-04%20at%2018.53.06.png Direk bluray geliyorummmmm diye bagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hadi gerge hadi droppedmis. asdfasdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 drop tabii abi, bluraylara spoiler olur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Şu sansür olayı çok bayık bir şey ya. Freezingde de sis ve ışık efektleriyle filan sansürlüyorlardı, bazı sahnelerde bi halt göremiyordun, ve sadece sansürlenecek kısımlardan bahsetmiyorum bütün ekran. e tabi her yer meme her yer gt olunca çaresiz kalmış adamlar ^^ Ama en azından onun sansürsüz versiyonu da vardı sublar arasında. Witch Craft Works izledim, kötü mü iyi mi karar veremedim. Genel olarak bayağı tırt gibi de, combat sahnesi çoook kısa olsa da biraz para dökmüşler gibi gözüküyordu, animasyonlar hoşuma gitti (gerçi ondan da emin değilim, pre-release izledim, kaliteli bi versiyonu doğru düzgün izlemek lazım). Tabi bir de ilk bölüm olduğu için de öyle yapmış olma ihtimalleri var. Yoklukta gideri olabilir listeme ekliyorum, sezon başladıktan sonra karar veririm. http://i.imgur.com/NMTgbYK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 CR 8'inde yayinlayacak onu. Nisekoi'ye tam bir hafta kaldi. Dusk Maiden of Amnesia'dan bu yana bir animeyi boyle merakla beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ImoCho yu da izledim. Eğlenceli bayağı, sevdim. Konusu da reverse twgok gibi bir şey çıkacak herhalde. Ama sansür cidden rahatsız ediyor. Sansürsüz yayınlayan sub çıkmazsa droplarım büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Buddy Complex i de /a/ da Valvrave konularında dalga geçilirken görmüştüm. Yeni bi Valvrave olur mu umuduyla başladım :p Valvrave kadar kötü de değil, Valvrave kadar iyi de değil. Arada kalmış gibi. Potansiyeli var ama, ekledim listeye. Özellikle mecha yla yarım saat bisikletli veledi indirmeyi beceremeyen adam ve bölüm sonunda absürd bir şekilde karakter kurban etme kısımları ciddi şekilde gelecek vaat ediyor ^^ //edit: Bu arada HorribleSubs ın ImoCho torrentini de yeni gördüm ahahahahahahaah [HorribleSubs] ImoCho - Another Shitty Sister LN Adaptation - 01 [720p].mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sansursuz yok sanırım. Yarın bir raw çekip bakacağım, merak ettim, kendim kontrol edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ahhaha yakuindomo gene yardırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Offf çok iyi ya, son OVA 'i daha yeni izledim ama yine de özlemişim. Bölüm boyunca güldürdü yine. Komedisi, karakterleri çok iyi, ecchi esprileri tsukkomileri çok iyi kullanıyolar, o sayaç olayına gülmekten öldüm daha saymaya başlarken gülmeye başlıyorum, ama... ...kısa da olsa o kadar kaliteli bir dövüş sahnesinin karşıma çıkmasını hiç beklemiyordum ya ahahah. O kadar dövüş animesi izliyorum bu kadar dinamik animasyonlar, bu kadar kaliteli koreografi çok nadir bulunuyor. Hayran oldum direkt çevire çevire o bir buçuk dakikalık sahneyi izliyorum. 21:07-21:22 arasındaki kısım özellikle mükemmel. Ayrıca Mitsuba nın sesini her duyduğumda kalbim sıkışıyor ya, seslendirmesi mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Idol animesi izlemem genelde ama Wake Up, Girls! ilgimi cekti ilk bolumle ayni anda bir de dogrudan baglantili filmini yayinlayacagi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Kaede said: ahhaha yakuindomo gene yardırıyor ya hahaha çok iidi ya bi de hiç bütçeden sakınmamışlar valla çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tonari no Seki-kun da olmus. Guzel kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 witchcraft works güzel mangaymış eheh animesi çıksın da ona geçeyim burada görünce bitirdim bugün bakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ilk bölümü gelmiş animetake e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Log horizonb ne kadar iyi lan.. hala tutarsızlık olmaması bide üzerine sahane analiz ve göndermelerle settingi kurması.. helal vaşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bu kadar bölüm boyunca karakterlere olaylara filan o kadar yüklendiler ki hikayeyi bağlamayı unutmuşlardı resmen. Hiç bi hikayeye bağlamıycaklar hep mmo dünyasındaki hayatlarını izliycez sonra bitecek gibi geliyordu bana... Bütün bölümü settingi oturtmaya harcadılar lol ^^ Güzel oldu ama, tek bölümde toparladılar herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yakuindomo süper başladı. *bzzzzzz* Log horizon çok iyi gidiyor. Bir de Gin no Saji başlarsa on numara olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 SFnin dedigi gibi o judo reversal sahnesinde agzim acik kaldi. kyoani kiskandi resmen. sesi ayri bir dunya zaten keywords: seitokai yakuindomo bride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İlk sezonu izlemedim ben onun, üşeniyorum şimdi de. İlk sezon manga filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 4koma adaptasyonu ve karisik gidiyor (du sanirsam). her bolumun mangadaki hangi chapterlara denk gelidigini de soyluyor. ama pek bir hikayesi olmadigi icin random dalinabilir. bazi gondermeler ayni etkiyi yapmaz tabi. bkz japan's declining birthrate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Nobunaga the Fool d20 ile Suspension of Disbelief attim ama critical fail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mortis said: bütçeden sakınmamışlar Bi çizgi filmin ne bütçesi olabilir ki? Daha az tentacle çizip kurşun kalemden boyadan mı tasarruf etmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu soruyu Cuce cevaplasın. HasCuce, isa 'nın ispanyolca okunuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar