GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 rekorum 6 gündü , şimdi fark ettimde harbi üşenmişim ve unutmuşum kaç gündür kapanmıyo alet, patlamaz dimi fhodhfophfokp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hiç bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 28 gun acik kalmisti benim laptop hiçbirsey olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sunucular yilda 360 gun acik, onlarinki can da sizinki patlican mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok ya bişey olmaz. akıllı telefonlarda yıllarca açık duruyo abi. bence aynı mantık hı hı evet. onunda işlemcisi var ram i var falan. ben en son telefona 2 hafta önce restart attım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 seni o kadar açık bıraksalar hoşuna gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 C1e state acik di mi? Yuk olmayinca cpu dusrur hizini, aynen devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 zipzip said: seni o kadar açık bıraksalar hoşuna gider miydi? işte bende onu düşündüm aslında o yüzden konu açtım dedim,ulan ben buna tek başıma karar vericek olgunluğa erişemedim hala pc a karşı korumacı bi içgüdüyle davranıyorum falan dur dedim şu patiye bi konu açim çoğunluk ne diyosa odur, sonuçta kişiselde de böyle muhabbetler görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esh said: Sunucular yilda 360 gun acik, onlarinki can da sizinki patlican mi 5 gün neden kapalı lan bu serverlar? Kurban bayra mı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esh said: C1e state acik di mi? Yuk olmayinca cpu dusrur hizini, aynen devam eder C1e sux ya ABANIYORUM 4.2 GHZ ile QX9650 me akıyorum manyak şifreler kırıyorum... C1e dengesizleştirio biraz işlemciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 GONDARCENGIZ said: rekorum 6 gündü , şimdi fark ettimde harbi üşenmişim ve unutmuşum kaç gündür kapanmıyo alet, patlamaz dimi fhodhfophfokphayirli olsun casper mi aldi baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 off ne espiriydi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar