Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD TV hasarı, sarhoşluk, spiritus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben şunu anlamıyorum. çük kadarlık sehpada duruyor zaten, paneli kıracak kadar darbe aldıysa bu alet birincisi neden üzerinde hiç iz yok. sivri değil geniş yüzey alanlı bir darbe alması lazım. ikincisi bu alet daracık bi sehpada, ağırlık dengesi zaten tam merkezde, düştü düşecek gibi duruyor, darbe varken nasıl düşmedi? düşün düşün bütün gündür işin içinden çıkamıyoruz.

yaptık bi ergenlik. affedin :) zehirlenme falan yok da belirtiler 24-48 saate uzayabiliyor, korka korka bekliyoruz koca koca adamlar ahahhaha. şişede de hiç bir bok yok zaten, ne bok koydular içine hiç bir fikrimiz yok. o değil de şaka maka ölmeyiz di mi lan.
Mesaj tarihi:
Editor said:

Cano Muhtulemen tv kapalıyken dizinizle filan dokundunuz sağlam bi şekilde ondan farketmedinizde... o yüzden hayırlamıyorsunuzdur önden veya arkadan aldığı sert darbe ile paneldeki 1 -2 temessızlık varsa böyle yapıyor hemen... tamir edilir. panel değişcek derlerse 400$

ben o diğer odada uyuyan elemandım, tv sabaha kadar açık kalmış roket oradan müzik açıp loopa almış ben sabah kalktım tv açık müzik çalıyor ama ekran gitmiş.
Mesaj tarihi:
patrickstar said:

Editor said:

Cano Muhtulemen tv kapalıyken dizinizle filan dokundunuz sağlam bi şekilde ondan farketmedinizde... o yüzden hayırlamıyorsunuzdur önden veya arkadan aldığı sert darbe ile paneldeki 1 -2 temessızlık varsa böyle yapıyor hemen... tamir edilir. panel değişcek derlerse 400$

ben o diğer odada uyuyan elemandım, tv sabaha kadar açık kalmış roket oradan müzik açıp loopa almış ben sabah kalktım tv açık müzik çalıyor ama ekran gitmiş.

Ozaman napıcağınızı söylüyorum...

Garantisi yoksa

Çöpe atın yenisini alın...
Öbür seçeneğe bakma bile...

Garantisi varsa

Elinize bitane 12W eski adaptör alın kesin ucunu
Sonra sıyırın plastiği...
LCD yi fişten çıkartın...
Sonra adaptörü fişe takip arkada nekadar metal yer gördünüz yer varsa heryere bu kablolarla sürtüp kısa devre yaptırın cıt cıt yapıp duracaktır.
Sonra götürün sabah uyandığımızda açılmıyordu diyin... Yenisini versinler.
Çok yaptım...

Mesaj tarihi:
Editor said:

patrickstar said:

Editor said:

Ozaman napıcağınızı söylüyorum...

Garantisi yoksa

Çöpe atın yenisini alın...
Öbür seçeneğe bakma bile...

Garantisi varsa

Elinize bitane 12W eski adaptör alın kesin ucunu
Sonra sıyırın plastiği...
LCD yi fişten çıkartın...
Sonra adaptörü fişe takip arkada nekadar metal yer gördünüz yer varsa heryere bu kablolarla sürtüp kısa devre yaptırın cıt cıt yapıp duracaktır.
Sonra götürün sabah uyandığımızda açılmıyordu diyin... Yenisini versinler.
Çok yaptım...

aletin garantisi yokmuş, büyük ihtimalle yenisini almak zorunda kalıcaz ama benim kafama takılan o belirsizlik. o su nerden geldi lan sorusunu atamıyorum kafamdan polonyada manyak bir arkadaşımın sayesinde öğrendim sipiritusu içerdik beraber sorunsuzca ama böyle bir saçmlaığın içine ilk defa düştüm. pişmanım.
Mesaj tarihi:
ORtam fazla buharlaştıysa içinde su birikmiştir açık olduğu içinde içine çekmiştir buharı ve içerde daha soğuk bir ortamı bulduysa yağmur olarak yağmıştır :)
Mesaj tarihi:
adamlar televizyona isemis...
cok alkol aldiginizdan kokmaz renksizdir o
televizyona isemissiniz iste.
Benkide televizyonda guzel kiz gorup o kafayla iliskiye girmeye calismista olabilirsiniz.
secenekler sonsuz
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

adamlar televizyona isemis...
cok alkol aldiginizdan kokmaz renksizdir o
televizyona isemissiniz iste.
Benkide televizyonda guzel kiz gorup o kafayla iliskiye girmeye calismista olabilirsiniz.
secenekler sonsuz

Abi tadına baktım ben. O derece kafayı yedik anlam getiremeyince. Hani bira falan olsa diyeceğim ki içerken salladım bi tane ekrana. Yok, bildiğin su. Televizyonda da zebralı arkaplan vardı.
Mesaj tarihi:
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya?

Dipnot : Ekran değişimi genelde yeni TV parasına çıkıyor , durum vahim ,Siz en iyisi BOl taksitli bir TV araştırmaya başlayın .Görünüşe göre ev sahibinin olayda bir dahli yok , siz ikiniz fifty-fifty ödeyin.
Ne markaydı TV bu ara?
Mesaj tarihi:
Abi %95 alkol nedir aboo, çok sakat lan.

Haftaya ben de polonyadayım, ısrarla alkol getir diyenlere şundan getireyim biraz da bi dahaki seyahatte bişey istemesinler sfgshfdgd
  • Yeni Oluştur...