SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 onu birakta jester xbox one ne zaman geliyor tr'ye gene salaklik yapip hayvan gibi bekletmezler umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok öyle bi bekleme olmayacak o zamanlar xbox 360 için türkiye şubesi bile yoktu. ocak sonu falan gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ya adam gibi gelsede trye fiyat kirsa sony... rekabet her zaman iyidir. xbox one trde 1200 satcam dese ortalik senlense az ya. ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bence ilk party ps4 için karda kıyamette akşamdan sıraya girip, çadır kuran adamın gitsin parası ya. hakediyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ana baba günü olacak orası yığılacak sürüyle kişi ps4 alacağım diye, hani gideyim bende diyorum sonra hava soğuk diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben belki gider bakarım. insan yoksa fazla alırım. yoksa kahvemi içer dönerim. hatta şu 75 kişi arasına giremezsem de dönerim. almam hiç kasıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Kojiroh said: Of Cevahir bi de, barzo AVM'si sdf Ha ama gündüz gidip Carl's Jr. yiyip sıra beklenebiliraynen ya, akmerkez'e gelseydi giderdim ehuehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aradı şimdi bizim eleman, ona da 5 tane gelmiş, ocak da daha büyük teslimat yapılacakmış, sordu ben de ocak ta alırım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 demin spyro ile beraber baktık cevahir teknosa'ya, çok adam yoktu. çıkışta birileri vardı, küçük bir grup. teknosa'da bir elemanı feci azarladı yetkili biri yalnız, onay mı vermiş bişi mi yapmış, bi karışıklar var. media markt demirören'de de satılacakmış, bilginiz olsun. bence daha erken ya satın almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 eheh spyro sidmi de beni aradi, onu yazmaya gelmistim. aferin deno. senior ını dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi spyro manager oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 -Deno- said: demin spyro ile beraber baktık cevahir teknosa'ya, çok adam yoktu. çıkışta birileri vardı, küçük bir grup. teknosa'da bir elemanı feci azarladı yetkili biri yalnız, onay mı vermiş bişi mi yapmış, bi karışıklar var. media markt demirören'de de satılacakmış, bilginiz olsun. bence daha erken ya satın almak için. ohoo. daha şimdiden varsa küçük grup o 100 ü aşar o zaman saati geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben onun 13 yasini bilirim bana manager fln islemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 barbu said: -Deno- said: demin spyro ile beraber baktık cevahir teknosa'ya, çok adam yoktu. çıkışta birileri vardı, küçük bir grup. teknosa'da bir elemanı feci azarladı yetkili biri yalnız, onay mı vermiş bişi mi yapmış, bi karışıklar var. media markt demirören'de de satılacakmış, bilginiz olsun. bence daha erken ya satın almak için. ohoo. daha şimdiden varsa küçük grup o 100 ü aşar o zaman saati geldiğinde. poşetinde ps 3 getirenler bile olmuş. eskisini getir var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahah aynen anlamadik onu.. sorduk sira numarasi alma olayi yokmus.. gece siradan vermeye baslayacaklar.. baya karambol olacak gibi geliyor.. hani dogru soylemediyse bilemeyecegim.. bir de eleman 70 diyip durdu.. 5 tane reserved sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SenariouS said: ya adam gibi gelsede trye fiyat kirsa sony... rekabet her zaman iyidir. xbox one trde 1200 satcam dese ortalik senlense az ya. ama nerde... xbox daha pahalı abi ps4'ten zaten. ne fiyat kırması hehehe. orjinali ucuz aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 belki diyorumiste... umut benimki asdfsdaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 anca bundle olur ocak ayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aldım, aletı hatta amerıkadan nba2k14 de aldım su an download edıyorum, 41gb... :) mediamarktta calısan bı arkadas el altından verdı 1400 tl ye.. superonline turboyuda aktıf ettım 100mbıt , su an 40dk dıyor bıtısıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tinu first bu arada gg pati pesecileri adam ilk ele geçiren oldu, tebrik ediyoruz. Üstelik bazı kerzolar gibi kışın sıra bekleme olayına hiç girmeden halletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tanidik onemli adfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oha sattın mı bizi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi adamla bugun konustum ankarayla hala bellı degıl dıo bende sabahtan berı magaza magaza ps4 arıyorum, en son lexmarkta calısan bı arkadasım vardı buyuk magazalarla calısan onu aradım , o aracı oldu bu medıamarktan gıttım aldım 1400'e bu arada nba2k14 bıttı :) sımdı acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yoo ben amazondan aldım baya oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yazin bunun slimi cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar