bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hmm ben us hesabı kurdum, amazon usden alıyorum kullanıyorum. eur için pek fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ben de eu açmadım ki cahillikten öyle dedim :( http://forum.shiftdelete.net/playstation/393144-playstation-ucuz-oyun-ve-psn-plus-isteyenler-iceri.html şunu yapayım değil mi? benim markette her şey TL şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Liebe said: ben de eu açmadım ki cahillikten öyle dedim :( http://forum.shiftdelete.net/playstation/393144-playstation-ucuz-oyun-ve-psn-plus-isteyenler-iceri.html şunu yapayım değil mi? benim markette her şey TL şu anda buna ben de bir açıklama istiyorum. tl markete boşuna para mı yığdık şimdiye kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 oha ? onu bilmemek sdfsdf 2. bi hesap ülkeyi us seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Fin said: oha ? onu bilmemek sdfsdf 2. bi hesap ülkeyi us seçin Disregard~~ Oynamışsın bir kısmını biz de beqleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 şimdi olay şöyle, ben bi hesap daha açtım us psnde, us adresli falan doğru biçimde. ben amazondan psn kartı alıp ona atıcam ordan oyunları satın alıcam yüklücem sonra da girip kendi hesabımdan oynayacağım değil mi? yoksa öteki hesapla oynasam da olur mu farkeden bişi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 plus üyeliğini hangi kullanıcıya alıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bilmiyorum ki tr hesabına alsam ne farkeder? yoksa komple öteki us hesabı ile mi takılayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hangisi ile aldıysan onla online oyuna girersin. öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 evet o kısmı öyle de merak ettiğim şey her şeyi us hesabı ile yaparsam bir sorun çıkar mı? plusı onla alsam oyunları falan her şeyi onla oynasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 yok ne sorun çıkacak ama tr hesabı ile işin kalmaz. ya da orada ucuz birşey görürsen almaya girersin psn'i için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 he bi de aldığın oyunlar pal olacağı için us psn'den alacağın dlc'ler pal oyuna uymaz. en azından ps3'de öyleydi, ps4'de de aynıdır herhalde ona dikkat et. boşa para verme dlc'lere. tr psn'den alman lazım yani bi pal region'dan dlc'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 1 aylıgına denemek için ps4 aldım,online cok oyunculu fps ne önerirsiniz?BF2 ve 3 oynamıstım zamanında ama 4 ıyı degıl dedıler.Günde 10 saat oynayabılecegım bisiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 borderlands handsome edition payday 2 crimewave edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 destiny (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Plus hangi hesapta var ise onu makinede ana hesap konumuna getirmen yeterli boylece o makinede ne kadar kullanici olursa olsun hepsi plus hesabindan ve o hesabin oyunlarindan faydalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 miyaw33 said: 1 aylıgına denemek için ps4 aldım,online cok oyunculu fps ne önerirsiniz?BF2 ve 3 oynamıstım zamanında ama 4 ıyı degıl dedıler.Günde 10 saat oynayabılecegım bisiler lazım. bf 4 e kotu diyenlere kulak asma bence. oyun suan harika durumda yiginlada content cikti. birde premiumu alabilirsen rahat bir sene goturur seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 pve coop shooter için kesinlikle destiny oyunun çok temel sorunları falan var bıdı bıdı falan da, gameplay olarak by far en iyi oyun ps4'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 gittigidiyorda 50 dolarlık kartı 134 tl ye satıyor elemanın teki ondan 2 tane aldım. resmen us storeda 20 dolar olan hobbit tr markette 180 tl allah kahretsin böyle memleketi ya bizi böyle şeylerle uğraştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ps+ da usda daha ucuz ps3de tr psn yoktu herhalde 2010'dan önce alanların hepsi us açmıştır benim gibi. direkt ps4de de us'dan devam edicem. gerek yok aksiyonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 aynen 50 doları direk ona gömücem zaten, kalanı ile de hobbiti alıcam ilk sonrasına bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://www.amazon.co.jp/exec/obidos/ASIN/B012BZZJ5C/jin115r-22/ref=nosim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 aman allahim officialmis birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 2. kol alayim diyorum nerden ucuza ve guvenilir alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar