BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Satan yer var mı şimdi İstanbulda. Bugün 1300 e Taksim Demir Örende gördüm alayım almayım kararsız kaldım 3 tane vardı. 40 dk sonra alayım be dedim gittim kalmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Üfffffff UPS bildiğin süründürdü, cmt den beri İstanbulda gözüküyor kargo. Cumartesi vekaletname yolladım. Pazartesi yetki belgesi de lazım dediler onu da yolladım. Bugün öğlen aradım gümrüklemesi bitmek üzere bugün biter dediler, bitmedi. Kaldı yarına, teslimatı da perşembe yaparlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 BeIlow said: Satan yer var mı şimdi İstanbulda. Bugün 1300 e Taksim Demir Örende gördüm alayım almayım kararsız kaldım 3 tane vardı. 40 dk sonra alayım be dedim gittim kalmamıştı :D 1300'e mi gördün? emin misin? 1550 TL fiyatı şuan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Aynen 1550 yazıp üstünü çizmişlerdi 1300 yazmışlardı altına. Aklıma sıçayım hemen almadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Oha diyesim geldi, hemen alırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi gittim kredi kartını aldım geri geldim 3 tane vardı bitmişti 40 dk da yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 5 dakka da bitmiştir söyleyeyim, 24 saat mağaza telefonlayan adamlar var. Hem normal kullanıcı, hem spotçular piyasada ürün bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi şimdi usden arkadas gelicek yanında getirse burda kaca gider ? yada millet illa garanti olsun diye pal cihaz mı istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben garantili istiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 1400'e satar hala bence. ben garantisiz aldim, geldigi fiyati / tr maliyeti dusunuldugunde mantikli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Şuan da rahat satın alan olur. Zaten oradan alsa 800-900'e alıyor, burda en az 1400'den satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bulabilirse tabi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Fiyat artmasaydı alacaktım 2. parti gelenlerden ama 1550 TL yaptılar. Zaten 1400'e kazıklanmış hissedecektim, 1550 hayatta vermem. 1300'ü duyunca afalladım, Erenköy'den helikopter kiralayıp demirören'e paraşütle inerdim bilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Wispy said: Üfffffff UPS bildiğin süründürdü, cmt den beri İstanbulda gözüküyor kargo. Cumartesi vekaletname yolladım. Pazartesi yetki belgesi de lazım dediler onu da yolladım. Bugün öğlen aradım gümrüklemesi bitmek üzere bugün biter dediler, bitmedi. Kaldı yarına, teslimatı da perşembe yaparlar artık. benimde hala gümrükte görünüyo ama aradım sordum çıkmış bugün, akşama kadar elinizde olur dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 3 gündür gündüz gece amerika shoplarını stalklıyoorum, dün 4-5 kere stok girdi amazon 1 tanesinde ucu ucuna kaçırdım. Aklımı oynaticeğim. Neyse daha 20 gün falan var arkadaşın gelmesine, elbet yakalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şimdi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vitalar da hepsisony'de indirime girmiş, şeytan diyor vita al PS 4'ü de yazın yurtdışına çıkınca PAL al. Of çok pis para harcayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 psp-vita vs , psp var zaten de ergonomi cok kotu sahsim adina. analog stickler cok yakin ya. ne tutuluyor ne parmak acisina dayaniliyor.. alismak lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ps alamadım bi ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hayda niye ya ... Outlast *WARNING: Contains adult themes. Only suitable for those 18 and over. Please note that this title will not be available in the following regions: Saudi Arabia, Qatar, Kuwait, UAE, India and Turkey. We will update you on a replacement title as soon as possible. In addition, Outlast is still awaiting classification from the ratings boards in both Germany and Australia. Again, we will update you as soon as we have more information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 said: Verified sources close to Rocket Chainsaw have detailed performance and rendering quality of both the Xbox One and PlayStation builds of Tomb Raider: Definitive Edition. And for that we’re thankful. So here it is! On average: PlayStation 4 = 60 fps Xbox One = 30 fps Yes, the PlayStation 4 build is, on average, twice the framerate of the Xbox One build. Both builds are rendering at native 1080p resolution, and generally look the same in graphical effects (though some minor differences may apply). Performance is a different matter. Both feature unlocked framerates, meaning framerate fluctuates between higher and lower values. The Xbox One build can technically reach around 45 fps, though this performance is generally only achieved during the most empty, simplest environments. For most of your play, and during action scenes, the Xbox One build will sit on around 30 fps. On the other hand, the PlayStation 4 build will attempt to hit 60 fps as often as possible, and does a pretty good job of doing so, but does have slight dips under 60 fps during certain scenarios. So there it is. Both 1080p. PlayStation 4 = ~60fps average. Xbox One = ~30fps average. Take with a grain of salt if you’d like, but we’ve confirmed it on our end, and confirmation for the rest of the world is only a week away. ahuauhhuauhahuahuauha http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=756518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-yTqlgkE3Vyc/UuEhAs8c2MI/AAAAAAAAUHk/eA3mXzNajiI/s800-no/lu2z6DB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 beyler vergili mergili her şeyini ödeyip yurtdışında nerelerde sipariş verebiliyoruz şimdi ? böyle bandıllı falan türkiye ye gönderen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Allah belamızı versin şu ülkelerle aynı cümlede geçtiğimiz için. Perspective said: hayda niye ya ... Outlast *WARNING: Contains adult themes. Only suitable for those 18 and over. Please note that this title will not be available in the following regions: Saudi Arabia, Qatar, Kuwait, UAE, India and Turkey. We will update you on a replacement title as soon as possible. In addition, Outlast is still awaiting classification from the ratings boards in both Germany and Australia. Again, we will update you as soon as we have more information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar