dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ben oyunun en heyecanlı yerindeyken(ya da filmin), sağ üstte bir pencere açılacak skype dan biri beni aradığı için, öyle mi, doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 rahatsız edilmek istemiyorsan ayarlardan her zaman kapatabilirsin =)))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 JestersTear said: Senarious xbox bölümüde çalışan adamdan daha iyi biliyorsun maşallah microsoftu, saygı duydum sana ben. Sende ortalama bir muhendisin sirketin her bokundan haberdar oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun. Hatta bu Microsoft gibi calisanlarini deliler gibi beyin yikayan bir yerse. Disaridan objektif bir bakis emin ol daha fazla bilgi verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şimdi burada Penth'e cevap hakkı doğdu, çünkü Penth'e hem beyni yıkanmış hem de ortalama bir mühendis dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 en azindan senin gibi msde calismayipta beyni yikanmis degil abi asdfasdf arada senelik bi 100.000 $ fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 0fff ne laf koydu. hofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hala xbox savunan adamlar var, seneye bakıyorum 2014, inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 SenariouS said: JestersTear said: Senarious xbox bölümüde çalışan adamdan daha iyi biliyorsun maşallah microsoftu, saygı duydum sana ben. Sende ortalama bir muhendisin sirketin her bokundan haberdar oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun. Hatta bu Microsoft gibi calisanlarini deliler gibi beyin yikayan bir yerse. Disaridan objektif bir bakis emin ol daha fazla bilgi verir sana. Hocam, bu çocuk troll kendince eğleniyor forumda her yere salça olup, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 of ne kırolar var şu forumda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hocam, bu çocuk troll kendince eğleniyor forumda her yere salça olup, boşver. yok ya seviyoruz sapsali asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 SenariouS said: en azindan senin gibi msde calismayipta beyni yikanmis degil abi asdfasdf arada senelik bi 100.000 $ fark var.asgadaf jester icin penth amerikada yasıyo o living room entertainment'ından faydalanabilir. sen turkiyede faydalanamazsın. bu kadar basit. hulu yok netflix yok o yok bu yok. ama skype? laptopum/tabletim yanımda duruyo cok istesem ordan konusurum zaten. o yuzden ps4>xbone. zaten potansiyel performansları arasında %30 fark olan 2 aletin suana kadar esit degerlendirilmis olmaları bile yeterince komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Hangi %30 yahu hangi %30? nereden cıkarıyorsunuz böyle şeyleri, bir sürü review yayınlandı bir sürü oyun ve teknoloji sitesi puanladı aralarında yok denecek kadar az fark oldugunu söyledi iki aletin teknik anlamda. Oyunlarda o farkı hissetmenize imkan yok denildi adamlar hala çıkıp %30 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Donanim gucu rakamlarindan abi. hissedilmez diyip duran xbox execler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Gayette fark hissedilir ve görülür seviyede. biri 1080p, biri 720p en basitinden. Ben sırf 720p diye PS3 açmaya üşeniyorum, bir çok insan var böyle yapacak. Her oyunda fark bariz hissedilecek. Developer'lar farkı kapatmak için ya iki platformda da oyundan kısarak ikisini 1080p yapacaklar ya da sadece x-box versiyonunda çeşitli efektler olmayacak (ambient occlusion gibi). O yüzden oyundan bayıp skype'a dönebilir xbone'lar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 JestersTear said: of ne kırolar var şu forumda ya. Kıro diyen adamın redneck konsolunun ardından dilini ayıramaması ne acıymış. http://i.imgur.com/OtZrlac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dı dım dımdıdım dı dım dımdıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Xb0ne lol Ama Penth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Jim_E_Rustler said: Kıro diyen adamın redneck konsolunun ardından dilini ayıramaması ne acıymış. http://i.imgur.com/OtZrlac.jpg hentai izlemeye geri dön bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 trollu niye besliyosunuz. bırakın alsın xboxone getirtsin açabiliyo mu aktif oluyo mu bakalım konsol türkiye'de. bu kadar şuursuz muhalefet de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 JestersTear said: Jim_E_Rustler said: Kıro diyen adamın redneck konsolunun ardından dilini ayıramaması ne acıymış. http://i.imgur.com/OtZrlac.jpg hentai izlemeye geri dön bebeyim Zırvalaman evrenin dengesini bozup streami durdurdu zaten. http://i.imgur.com/7lVCS8X.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://i.imgur.com/WSdq2aY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Daha ne olsun. On demand memeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 living room entertainment dedigin budur iste asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 JOYSTICK TAKABILIYOZ MU;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yeni parti 13.01'de mi geliyor TR'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar