DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Patapon ve locoroco daha çok heyecanlandıran oyunlar beni sonuncusuna nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 DANGANRONPA MI GELİYOR? ŞÜKÜRLER OLSUN HYPE HYPE HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Crash bandicoot. Heyecanlandırmadı ama duygulandırdı. Yine de alırım ben oynamazsam yeğenlerim oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CJWn--OAqco f2p imiş. nasıl bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 last of us 2 geliyor söylendi mi? geç mi kaldım hype trenine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 5 mesaj yukarı bakamadın mı dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 BAKTIM GÖREMEDİM KÖRÜM NE FAR şaka şaka post kasmak istemiş bile olabilirim veya harbi malım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 tamam iyisin hadi. arkadaşı banlemeyelim lütfen. https://www.youtube.com/watch?v=udJXP1qjfUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Cihaz çıkalı kaç sene oldu, hala yeterli sayıda couch co-op yok. Olması mümkün oyunlarda da dayamışlar online co-op. Nasıl bir mantalite çözemedim. *random küfür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UW44fsUFJgA sci-fi dark souls clone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 hmmmmm fena gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 dark souls'un clunky motorunu aynen almalari lazim yoksa ayni tadi vermiyor ya misal lords of the fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Let It Die oynuyorum ben de birkaç gündür hiç fena değil,oyun her region'da yok, UK region seçmek için yeni PSN accountu aldım. Dark Souls tarzı combat, roguelike perma death kafalar. Öldüğünüzde, respawn oluyorsunuz haliyle, karakteriniz öldüğünüz yerde kalıyor, başka playerlara saldırabiliyor falan eğer başka playerı öldürürse reward alıyorsunuz (alıyormuşsunuz demek daha doğru olur, henüz keşfedemedim bunları asd) said: Upon death, a player’s “death data” is then circulated among other player’s games where they will appear as formidable opponents. The sharing of “death data” is one of the various asynchronous multiplayer elements that can be found in the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 iyiymis f2p mi bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 evet f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hala oynamayan varsa bloodborne 8 dolares old hunters ile beraber 20 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 nerede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 psn us store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hah gordum :D bu old hunters degermi ya? oyundan pahalli dlc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Lopeth said: hala oynamayan varsa bloodborne 8 dolares old hunters ile beraber 20 dolares direk $49.99 $24.99 gozukuyor bende :( alabama kutuk holiday sale week 3 altinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 plusla dusuyormus sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 eu store'da baya ındırım var yine. The PlayStation Store January Sale starts today and it’s our biggest ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 kahretsin ya US den almistim cogunu :( neyse hesaplayinca asagi yukari ayni fiyat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Güzel indirimler var, NHL & NFL 17, Batman Return to Arkham, MGS5'i filan cektim. Assassin's Creed 3'lü paketinde fiyatı iyi ama bende unity filan olduğu için sanırsam pas geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ff15 40 dolar us psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar