Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackshot

Lithran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba

Bilmiyorum oynayan varmıdır.Counter gibi bir oyun.Karakterinizi yaratıp kadın erkek vs gibi oyuna başlıyorsunuz.Oyunu client üstünden oynuyorsunuz.

İlk başta size oyunda kullanılan 20000 db veriliyor.Bu para ile karakterinizi donatıyorsunuz(silah korumalar bonuslar gibi)

Karakter işi bitince bayrak kapmaca ,birebir kapışmalar ,bomba imhalar, death maçlar, sniper arenelarda karakterinize experince ve dp kasıp ileri seviye zırh silah vs için kasıyorsunuz.

Öncelikle her online oyun gibi buradada para ile yeni silahlar zırhlar vs almak mümkün .Ama ben para vermeden bedava oynarım dersenizde(aynı ben gibi :p)Hatırı sayılır bir silah ekipmanını zırhı normal bir kullanıcı olarak kullanırsınız.

Öncelikle Silahlar çok çeşitli eklediğiniz slotlar sayesinde sırtınızda bir sniper elinizde bir otomatik tüfekle hurra dolanabiliyorsunuz.Oyunda sniper,otomatik silahlar ufak suikast silajları normal tabancalar ve tek el kesici alet menusu mevcut .Paranız dahilinde istediğiniz ürünü alıp kapışıyorsunuz.

Düzenli olarak gm etkinlikleri var hergün kazanan takıma +bonus yada özel silahlar veriliyor.

Rütbe sistemiyle birlikte silahsız vs kalmanız zaten imkansız gibi ,her rütbe atladığınızda size özel bir çanta veriliyor içinden silah vs çıkıyor ve diğer rütbeye kadar kullanıyorsunuz .
Oyun içinde ufak yarismalar mevcut ,oyun başladı savaşıyorsunuz.Altta her map de diyor 20 kill 10 headshoot 10 bıçakla adam öldür özel ödülü kap ,yaptın kaptın bişeyi hadi go go

Oyunda daimi bir sürükleyicilik var her clasmandaki silahlar için ayrı tecrübeye ulaşıyorsunuz.Mesela sniper kullanırken o silahın 1 seviyesindesiniz 10 seviyesine ulaştığınızda kelle avcısı modunda geziyorsunuz.

Silahlara susturu vs gibi özellikler eklenirken,Kazandığnız dp puanları ilede yeni granade çeşitleri giysiler maskeler edinebiliyorsunuz.

Oyunun bence en güzel tarafı hızlı oyuna girip çıkabilme özelliği menulerde 1 sn lik bekleme süresi yok .Clienti açtıkdan sonra bir map de savaşmak için tam 3 saniye gerekli.

buda benim karakterin korkunçlu karı sıfatı

Evet durum bu yani saygılar.

OYUNA BURDAN GİRİP TÜRKÇE HERŞEYİ BULABİLİRSİNİZ

• Yeni Oluştur...