Burax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 beni de aradılar, telefon parası vermemek çok mantıklı geliyor, şu anda 8mbit'e kadar ttnet var, aynı şartlar s.online'da devam edecek 17.5TL karda olacam her ay. ttnette kalan taahhüt bişilerini de s.online ödicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 TTnet 8 mbit kullanıyorum, 67.5 tl domalıyorum bir de üstüne telefonun sabit ücretini ödüyorum Superonline yalın internet 16 mbit 64 tl diyor 24 ay taahhütlü ,şimdi bunun üstüne başka bir olay biniyor mu? Sabit telefonu da kapattırabiliyoruz degil mi ? Bir de şişli feriköy taraflarındayım kullanıp memnun olan var mı ? Biraz da superonline a domalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 SOL (tu) http://i.hizliresim.com/rLW9lB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Seperate said: TTnet 8 mbit kullanıyorum, 67.5 tl domalıyorum bir de üstüne telefonun sabit ücretini ödüyorum Superonline yalın internet 16 mbit 64 tl diyor 24 ay taahhütlü ,şimdi bunun üstüne başka bir olay biniyor mu? Sabit telefonu da kapattırabiliyoruz degil mi ? Bir de şişli feriköy taraflarındayım kullanıp memnun olan var mı ? Biraz da superonline a domalalım 1.5 sene önce bizde TTNET'den Superonline'ın bu kampanyasına geçmiştik. Dediğin gibi sadece o ücreti ödüyorsun. Telefonu kapatmıyorlar, sabit ücret ödemiyorsun. Onun yerine kullandığın kadar ode olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Seperate said: Bir de şişli feriköy taraflarındayım kullanıp memnun olan var mı ? Biraz da superonline a domalalım abi genelde heryerde okuyacagin anafikri soyluyorum.. hatlarin hepsi yine de telekom..gectigin an genelde seni sinirli ve cok yuk binen bir hub a aktariyorlar genelde gectigine gececegine pisman oluyorsun.. arizada genelde sucu telekoma atiyorlar bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bi önceki sayfada'da yazmıştım yine tekrarlıyorum. SOL'ın artizliği hattı kapamaya çalışana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fiber alt yapısı komple SOL 'un. DSL alt yapısında sadece "Access Şebekesi" TT üzerinden geçiyor, Core Network, Internet Uplinkleri v.s. yine SOL 'un. Fiberi kazamadığımız yerde, TT üzerinden yapıyoruz işte, olay o. Customer Experience taraflarında özellikle iptallerdeki sorunlar farkedildi, 6-7 aydır bu konu üzerinde yoğunlaşılmış ve devreye alınmış projeler var. SOL her zaman TT den daha hızlı değişen bir firma. Dolayısı ile 2 sene önceki tecrübeniz ile şu andaki tecrübe arasında dünyalar kadar fark olabilir :) Bir firmanın iyiye gidip gitmediğini görmek için, son 5 seneki finansallarına ve yıllık büyümelerine bakmak lazım. ;) Bir bakın bence, TTNET ne kadar büyümüş, SOL ne kadar büyümüş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 TTNET tekel olduktan sonra ne fark eder büyüme hızları. SOL her ne kadar kendi omurgasını kurmaya çalışsa da genel itibariyle TTNET'in altyapısı ve fiyat politikasına bağlı hareket etmek zorunda kalıyor. Değişen bişey yok büyüme açısından. Yine TTNET, yine TTNET... 4 ay önce taşınana kadar TTNET kullanıyordum ve gariptir belki ama çok memnundum. Gerek pingler olsun gerek teknik hizmet olsun. Bir sorunumu 24 saatte hallediyorlardı. Ancak taşındıktan sonra geçtiğim bölgede rezalet bir hal aldı, burnumdan getirdi bende SOL'a geçtim. Fiyat aynı fiyat ama sabit tel yok. yıllardır kullanmadığım bir hattın parasını vermek amma koymuş meğerse. Yalnız Densiz belki bilmeyen vardır diye belirtiyorum. TTNET'in Abone Iptal bedelini son faturaya yansıtıp gönderiyor ve o faturayı ödüyorsun. Ödedikten sonra faturayı alıp SOL'a gönderiyorsun ve onlar daha sonraki aylar için işleme sokuyorlar. Yani TTNET'den iptal ettirdiğin taahhüt kaç aylıksa son fatura, o sana kaçacak ona göre hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 evimde ttnet 8mbit'e kadar kullanıyordum. 1.5mbit sabit net hızım vardı sürekli. Abartısız en az 50-60 kere aradım ttnet'i ve sürekli "yapacak bir şey yok" cevabını aldım. Bir gece kafam attı ve superonline'a geçtim. 1.5mbit internet hızım sabit 0.8mbit oldu. Sorunun çözülmesi için superonline ile yaklaşık 30 telefon görüşmesi yaptım. En sonunda akıllı bir teknik eleman sorunun portlardan olduğunu algıladı ve 1 hafta içerisinde sorun çözüldü. Şu an 7mbit hızım var ve ttnet'te kalsaydım çözemiyorlardı. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 benim de tt de hep hızım düşüyordu arasam da düzelmiyordu. superonline a geçtim her aradığımda anında düzelttiler. ve hemen ulaşılıyo teknik elemanlara 1 saat bekletmiyo. tt ye göre hizmet daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 jonq said: TTNET tekel olduktan sonra ne fark eder büyüme hızları. SOL her ne kadar kendi omurgasını kurmaya çalışsa da genel itibariyle TTNET'in altyapısı ve fiyat politikasına bağlı hareket etmek zorunda kalıyor. Değişen bişey yok büyüme açısından. Yine TTNET, yine TTNET... SOL 'ün TTNET 'in alt yapısına bağımlı kalmasıyla ne alakası var ki durumun ? Fiber müşterileri artan taraf. DSL 'de ise konu tüm alt yapı değil, Access alt yapısı. Yani SOL'un ya da TTNET 'in DSLAM 'ın dan bizim SSG lere kadar olan sokaktaki kisim. Fiberde bu da yok. Yanlış anlaşılma olmasın. Büyüme hızları şöyle farkeder. TTNET elbetteki pazardaki büyük oyuncu. Zira tekeldi adamlar zaten. 2011 'de %5.60 pazar payına sahip bir firmanın, 2013 sonunda %11.29 olmasından ve 2014 de bu büyüme hızının artmasından bahsediyoruz. Büyüyen firmalar, daha çok yatırım ile daha cutting-edge olmaya çalışırlar. Pazarda daha agresif davranırlar, daha Customer Experience oriented davranirlar. Bu her şekilde son kullanıcıya yansır, özellikle de Bireysel kullanıcıya Türkiye'de. Ek olarak büyük abisinin Direktör ve üst seviyesinin hükümet tarafından dağıtıldığı bir firmadan bahsediyoruz :) Son kullanıcıya uzun vadede ( ~1 sene ) direk yansıma ihtimali olan bir hareket bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar