Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Beni bugün aradılar süperonline dan. Siz hiç bir şey anlatmayın, ben netden bi bakayım ararım dedim. Netden baktım ve aradım. Şuan Superonline a geçireceklermiş beni. Yaptıkları olay şu. Varolan ttnet tahaddütümü komple ödeyeceklermiş (işte indirimli kullanmıştım bir süre, 2 ayda beleş.. Onları ödeyeceklermiş) Telefona sabit ücret gelmeyecekmiş. Internetimde bir değişiklik olmayacak herhalde (sormadım bunu, yeniden aradığımda soracağım.) Sormak istediğim şey, varmı bir üç kağıtları? Sözde kazanacağım şeyler. 1. Fiyatda bir değişiklik olmayacağı garantisi varmış. 2. Aylık 25tl telefona sabit ücret ödemeyeceğim. (telefonda sabit ücret yokmuş) 3. Modem beleş. 4. Ttnet hattım kapanırken, yararlandığım kampanya gereği tahaddüt sırasındaki indirimlerimi ödüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 üç kağıt döner mi bilmiyorum ama 3 yıldır superonline kullanıyorum çok memnunum.şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Benim iş yerinden arkadaşa da aynısını yaptılar. Sanırım sitelerine veya apartmanlarına kurulum vardı, tüm dairelere böyle bir imkan sağlamışlar. Biz de geçende ttnetten sol'a geçtik, hem ucuz oldu, hem daha adam akıllı bi modemimiz var, hem de hızımız/stabilitemiz daha düzgün. rahatladık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yani olay komik geldi. Hiç bir şey yapmadan her ay 30tl kardayım. Modemmiş, bir kaç ay indirimli kullanmakmış bunlar önemli değil. Yılllardır 2-3tl lik konuşma yaptığımız telefona 25tl fazladan para ödüyorduk. Komik... Hiç dışarı çıkmama bile gerek yokmuş. Hepsini onlar halledecekmiş :P. Bakalım 3 kağıt yoksa, onay vereceğim bir kaç saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Taahhüt kaç yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 taahhüt (yazılışı böyleymiş yani :P sğl) 2 yıl imiş. Fakat bu olay sorun değilki. Vazgeçeceğim zaman modem parası + indirimi benden alırlar. Ya zaten vazgeçilecek bir durum yokki. Fiyat değişmeyecekmiş. Tüketici hakları hedesi gereği internet felan hızlanırsa her türlü bende otlanırım. Ortada bir zarar yok görünüyor (eksik anlattıkları bir şey yoksa) Aslında işlemleri başlatmıştım fakat TTNET in ismimde yaptığı bir hata yüzünden, gidip düzelttirmem gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2 yıl bana koymaz diyorsan al.Çevrende SO kullanan varsa önce bi sor ama bağlantı kaliteleri nasıl diye. Bölgesel olarak değişiyor kaliteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bulundugun yerden taşınmayacaksan pişman olmazsın merak etme routerı huawei marka alırsan dect telefonu router a kayıt ettirebiliyorsun haliyle istedigin her yere koyabiliyorsun telefonun sarj unitesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 neden "taşınmayacaksan"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 müşteri hizmetleri ttnet'e göre çok çok iyi. hiç bekleme olmadan açıyorlar ve anında sorunumu çözüyorlar. eskiden ttnet'te 10 dk bekliyordum sonrada her şey normal bi sorun yok diye sallıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xaty said: neden "taşınmayacaksan"?fiberoptik heryerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bende 2 yıldır kontratsız kullanıyorum superonline fiberı.10 mbit sınırsız tarife göya 2 günde bir arıyorlar,böyle böyle kampanya var bilmemne diye,tamam ben ararım diyip aramayınca,bozuluyor herifler.Neti kısıyorlar.Dün en son 100kb/s ile dl yapıyordum max ssdsdf Bir de telefondan kontrat vs olayı nasıl oluyor.Onaylıyorsanız yeni tarifiye geçirelim diyorlar,2 sene fiyat garantisi ile.Herhangi birşeye imza vs atmadan nasıl fiyat garantisi veriyorlar.Bir de tahaaüt olmuyormuş telefondan onaylayınca.İstediğimiz zaman başka tarifieye geçebiliyor yada abonelikten çıkabiliyormuşuz.Nedir bunun katakullisi , çok kıllandım açıkcası bu telefondan abonelik/tarife yenileme olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İlk defa hizmeti alırken imzaladığı sözleşmenin altına tükenmez kalemle ekliyorlar sanırım. Cidden o olay çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 BalisticGel said: xaty said: neden "taşınmayacaksan"?fiberoptik heryerde yok benim bağlantım sol ama fiber değil, fiber olmak zorunda değil. hız işleri değişir tabi ama taşınınca kontratı da taşıyorlar. hatta fiberli bi yere taşınırsam aynı kontrat fiber üzerinden devam edecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ben de 2 yıldır fiber kullanıodum superonline da. Taşındık, dedik aldıralım,fiber yokmuş mahallede. Dedik ok, sizden çok memnunuz. DSL'e geçirin, olur mu? Oluuuur tabi dediler. 5 haftada geçiremediler. Hatları karıştırdılar. Açtık dediler, açılmamış hat, 4 kere başvuru aldılar vs. En son silkerler kapatıyorum dedim ve; LANET ETTİM: 3 ay uğraştım modem iadesi için. 6 ay oldu üyelik sonlandıralı, bu ay 9 lira fatura göndermişler. Cidden superonline kapatmaya gelen kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ne zamandır yapsam mı diye düşünüp üşendiğimden erteliyordum. Topici görünce eh artık oldum aradım. TTnetten geçtim superonline'a sonunda. Çok daha ucuza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ttnetdeki isim hatasını düzeltmeden, kapıma modemi getirmişler. Modem gelmişken imzaladım. Az önce de ttnet e gidip isim sorununu düzelttim. Bir kaç gün içinde geçecekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Rotweiler said: Ben de 2 yıldır fiber kullanıodum superonline da. Taşındık, dedik aldıralım,fiber yokmuş mahallede. Dedik ok, sizden çok memnunuz. DSL'e geçirin, olur mu? Oluuuur tabi dediler. 5 haftada geçiremediler. Hatları karıştırdılar. Açtık dediler, açılmamış hat, 4 kere başvuru aldılar vs. En son silkerler kapatıyorum dedim ve; LANET ETTİM: 3 ay uğraştım modem iadesi için. 6 ay oldu üyelik sonlandıralı, bu ay 9 lira fatura göndermişler. Cidden superonline kapatmaya gelen kadar yani. Abi dsl altyapısı türktelekomun. Sonline'da fiber altyapısı kendinin sadece. O yüzden telekom aboneliklere, işlemlere fln ibrelik yapıyor olabilir, o da sana yansıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Geçtim bir kaç gündür kullanıyorum. Hiç bir sorun çıkmadı. Pinglerden korkuyordum, ttnet den yüksek olabilir diye. Fakat ilginç bir şekilde daha düşük çıktı. 80-90ping aldığım bir oyunda 40-60 arası ping almaya başladım. Ne olur ne olmaz diye, cs:go indirip orada da kontrol ettim. Orada ise -10 ping daha iyi olduğunu gördüm. Kısaca pişmanlık yok + her ay en az 25tl kardayım :P (telefonun ücreti gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 uydunet kullanıyorum. Beni de ararlar mı acaba SOL için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Densiz said: Geçtim bir kaç gündür kullanıyorum. Hiç bir sorun çıkmadı. Pinglerden korkuyordum, ttnet den yüksek olabilir diye. Fakat ilginç bir şekilde daha düşük çıktı. 80-90ping aldığım bir oyunda 40-60 arası ping almaya başladım. Ne olur ne olmaz diye, cs:go indirip orada da kontrol ettim. Orada ise -10 ping daha iyi olduğunu gördüm. Kısaca pişmanlık yok + her ay en az 25tl kardayım :P (telefonun ücreti gitti) tt altyapısı olan superonline mi yoksa fiber mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fiber felan değilim. Düz bildiğin 8mbit hedesi. Artık kendi alt yapısımıdır, ttnet midir bilemeyeceğim fakat ping düşüşü komik geldi. Belki yoğunlukla alakalıdır. Superonline a ayrılmış alan kullanıcı sayısı yüzünden az olduğundan olabilir ping hedesi. Umarım böyle devam eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben de superonline dsl kullanıyorum ama yalın muhabbeti değil. 17,5 lira sabit ücret veriyorum kullanmadığım telefona. pingler daha iyi sayılır evet. şartlarına ve fiyatlarına baktım. yalın internet 78 tl'ymiş ve kampanya ile 59 tl oluyormuş. 5 tl sabit ücreti var 17,5 yerine. 24 * (17,5 - 5) = 300 TL avantaj. normal taahhüt yapınca 6 ay 10 TL veya 5 ay bedava diyorlar genelde. 49*6 = 294 TL avantaj. sonuç olarak aynı paraları indiriyorlar ama adını değiştiriyorlar. pazarlama taktiği biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Adsl'de aynı alt yapı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar